• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Patuska ta tempka u Kasiol jest wczorajsza ;-)
Kasiol pewnie jeszcze spi.

Natka sliczna tempka :-)

Viki juz sniadanko zjadl, ja pranko wstawilam i teraz mysle co moim chlopakom dzis na obiad zrobic. Ja mam kapusniaczek.

Mam palki z kurczaczka wiec pewnie cos z tego.

Patuska masz racje i wiecej wchodzic nie bede, bo ja tym ludziom nie pomoge a sama sie mecze jakbym to ja stracila dziecko :-(
Dziekuje za wsparcie.

Ostatnia edycja:
reklama
a no tak nie przyuwazylam ze to wczorajsza.

No i to jest prawidlowe myslenie,warto wspolczuc ale nei warto sie zadreczac czyimis prolemami.

A w twoim stanie nie wolno ci czytac o takich rzeczach.

Patuska a czy ty czasem owu nie mialas ?? Bo jakby wyzsze tempki sa...
Wiesz ze jak jedna owu sie nie powiedzie to organizm probuje po kilku dniach. Wiec jesli tak to widac nie zawsze jest tak jak lekarz powie.
No nic teraz trzeba czekac kiedy bedzie @

hej dziewczynki :***

natka alez piekna tempka :DDDD wrocila do stanu poprzedniego wiec nadal trzymamy kciukaski :-) u mnie dziś troszkę lepiej, choć nieświadomie caly czas mysle o tym poniedziałku. Za to temperatura mnie dziś zaszokowala bo tak niskiej nie miałam jeszcze w zadnym pomiarze odkad zaczelam :confused:

kasiolku ja Ci mowie, ze będzie dobrze !! poki nie ma @ zawsze jest nadzieja, a Ty jakby na to nie patrzeć jesteś już po terminie :-)

patu$ka to odpoczniecie przynajmniej sobie :) pogode choć macie ? bo u Nas kiepskawo niestety :||

akuku nie czytaj takich rzeczy !! niepotrzebnie się wtedy smucisz. Ja przedwczoraj weszłam na watek krupki - umarla w Dzien Matki, osierocila dwóch synow ( po prawej stronie na pulpicie sa caly czas swiece przez które można wlasnie wejść na ten watek ) i jakos tak zdolowalo mnie to trochę :no:straszna tragedia.

Nuuuśka no faktycznie dziwna ta Twoja tempka hmm.. Ale myślę, że nie ma co się nią przejmować- na pewno i stres i torbiel mają na to wszystko wpływ. Zobaczysz, po zabiegu wszystko wróci do normy :-) a w sumie nie do normy bo tempka po skoku nie spadnie tylko zostanie wysoko, bo zafasolkujesz :-D

Pytanie z innej beczki mam- czy duphaston wpływa na wynik podstawowego badania krwi (w sensie morfologię bo ze wpływa na poziom hormonów to wiadomo :-))

hej
dziś nie za bardzo moge pisać w pracy:rofl2:, tempka spadła więc czekam na @, dziś dzwonie tez do gina -bo nadal nie byłam z wynikami-ale tym razem na prywatnie, mysle ze moze skierowac mojego m na badania :rofl2:z czego zadowolony na pewno nie bedzie,niech wredota przyjdzie bo chce nowego cyklu:tak:
Castagnus mi na pewno pomógł-piersi nie bolałby brzuchol delikatnie, tempki ładne choc mogły zostać wysoko;/biore go nadal-chybaze ginka zapisze cos innego ciekawe na kiedy bede miała wizyte-moze skusze sie na monitoring
DZIEKI za kciukasy i pozytywne fluidki:*********

Kasiol przykro mi ze tempka spadla :-( :-(
Jakby wogle nie ma.sensu mierzyc tempki... Ja juz pozniej mierzylam tylko po to by wiedziec kiedy @ ...i.chyba trzeba z takim nastawieniem to robic.
Kurcze nie jedne widzialam wykresy takie absolutnie ciazowe,a ciaza byla...a tyle ladnych jak Twoj Kasiu i co ?? Tempka spada i tyle :-(
Wiem ze Ci smutno wiec sle przytulaski i trzymam mocnko kciukaski za nastepny cykl :-) oby tym razem maluszek sie ladnie pzyczepil do mamusinego brzuszka.

Sle duuuzo pozytywnych fluidkow :-)

mysle ,ze moze taki stabilny ładny wykres świadczy o tym co wyszło z badań -że z moimi hormonami wszysko ok,albo cos na końcu poszło nie tak,
, mysle że Castagnus mógł juz zadziałać -w końcu biore od 4 dc,myśle tez nad tym co pisała patu$ka-ze ovu nie w dniu spadku a pierwszej wyższej-wtedy jak m ma słabe plemniory nie dotrwałyby-chyba poprosze o monitoring ten cykl...jescze nie dodzwoniłam sie

reklama
Akuku msylisz ? Ze cos moze zaczac sie jeszcze dziac ? ja nie wiem czy cokolwiek moze zapowiadac taka niska tempka, bo niska jest od samego poczatku :( Chcialabym zeby mimo wszystko cos sie podzialo, ale szczerze watpie :-(

kasiol przykro mi, ale we wszystkim musimy doszukiwac sie dobrych rzeczy - przede wszystkim temperatura ! piekna jak nigdy wczesniej Kochana :tak: oby w nastepnym cyklu zostala tak wysoko i nie spadala :):)

natka dzieki Kochana za dobre slowo i otuche !! Kochana jestes :*:*:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry