• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Natka spadkiem sie nie przejmuj.
Moze byc implantacyjny ale nie musi.
Ja takiego nie mialam.
no ja mam sciagnieta aplikacje na tel bb i w tym nie ma grup. Pewnie moglabym wejsc na stronke sie zalogowac ale to trwa kilka razy dluzej.

Co do castangusa to on moze i normuje ale bez przesady, on tez potrzebuje czasu by zadzialac wiec ja mysle ze to fasolka tak zadzialala als mogl wystapic jakis problem tfu tfu. Ja caly czas mysle ze jeszcze wyjda dwie krechy :-) tylko hormon wolno wzrasta :-)

reklama
Na pewno wszystko będzie dobrze,mowie Wam, w końcu watek mamy odczarowany :-)wiec już teraz musi isc w gorki.

natka już rozumiem, czy nie ma po prostu wyraźnie zaznaczonej fazy wyższych i niższych temperatur, na podstawie której możemy określić ze owu się odbyla tylko sa takie hmm....jak im się podoba.
No zobaczymy, może jeszcze cos się podzieje, a jak nie to trudno. Chce wydrukować te moje wykresy i pokazac gince jak będę w Szpitalu, ona co prawda dopiero w srode tam przybywa na dyżur ale pokaze jej, żeby sama ocenila i miała tez rozeznanie.

Wydaje mi sie że późno trochę jak na spadek implantacyjny niestety :-(

Nuuuśka dokładnie tak. I myślę, że to dobry pomysł żebyś pokazała wykresy gince, może coś podpowie :-) mój gin mówi że wykresy mogą być przydatne, ale żeby też nie sugerować się nimi w 100% bo wystarczy stres i już temperatura może być zaburzona. I powiedział jeszcze że ti ze jest skok nie znaczy że owulacja z całą pewnością była, tak samo jak brak skoku nie potwierdza jej braku.

Natka do implantacji dochodzi miedzy 6 a 12 dniem po owu
A nawet miedzy 4 a 14
Wiec wszystko jest mozliwe.
Ale tak jak mowie ja mialam takie spadki niby implantacyjne i ciazy nie bylo a ostatni cykl spadku nie mial i ciaza jest. A spadek mialam po pozytywnym tescie ale to moze ze stresu, bo do implantacji doszlo wczesniej skoro test pozytywny.

A to widzisz, coś mi się ubzdurało, że zwykle koło 8 dpo ten spadek może się pojawić. No ale na razie jestem nastawiona że nic z tego, najwyżej pozytywnie się zaskoczę :-)

natka czyli jednym słowem nigdy nie można być niczego pewnym w 100% bo i tak może nie być tak jak to przewidujemy. heh w takim razie po co w ogole mierzymy tempke skoro i tak może nie być tak jak myslimy i jak wykres na to wskazuje ? :wściekła/y:

ogarnelam sterte prania uch :D

No bo to jest tak nuuuśka, że np. jak jest skok to jest duże prawdopodobieństwo, ale pewności że owulacja była nie ma. Bo pewność daje tylko usg. I tak samo w drugą stronę - skoku nie ma ale w 100% nie można powiedzieć, że owu nie było bo np. skok mógł być niewielki i przy rozchwianym wykresie łatwo go przeoczyć.

Pranie? Nie lubię tego :-D ale za to ja ogarnęłam ogromny sajgon w kuchni :P wczoraj się sterta zmywania nazbierała a już nie miałam siły sprzątać ;-) a dziś M. odsypiał bo był na nocce także miałam ciszę i spokój więc sprzątałam :-D

hej dziewczyny ja tylko n chwilke.

Kasiol ndal negatyw? ja juz bym sie nie nakrecala 14 a juz 16 dpo to juz bladzioch powinien wyjsc nawet przy malym wzroscie hormonow. No nie ma bata zeby w tej fazie cyklu nie bylo hcg w moczu. Mowilas z enei wiesz jakiej czulosci sa te testy jesli 10 to ja bym sie nie ludzila tylko czekala na @,alebo cykl ci sie wydluza. Ale jesli chcesz meic pewnosc lec na bete i po sprawie. bez biegania po testy albo liczenia ze moze felerny.

Jednak nei warto sie nakrecac,bo pozniej bardziej boli.

Natka taki spadek to nie psadek,tempka nadal wysoko. I oby tak dalej.

Jutro sie odezwe jak wroce do domu,to na spokojnie wszytstko nadgonie

Patuska mi przy Alexie nie wychodzily testy po terminie @, a wszystko bylo regularnie i miedzy terminem z @ a z usg byly 3 dni roznicy wiec zadna rozbierznosc poprostu hormon wolno wzrastal, ale nie zawsze tak jest.

reklama
Akuku ale t mis ie wydaje ze rzadko tak sie zdarza tak jak z pozytywnymi testami 9 dpo.

A wracajac do towjego pytania skad jestem ja jestem z okolic Konina tak miedzy Koninem a Wloclawkiem :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry