Akuku
Fanka BB :)
Wlasnie zrobilam test owulacyjny a ze mialam mocz jak woda to myslalam.ze tu nic nie wyjdzie i ta slaba kresk to kontrolna a gruba to moj hormon. Dzidzia rosnij rosnij :-)
A i znalazlam jeszcze jeden ciazowy paskowy to sobie jutro zrobie :-) albo jakos tam.
Kasiol dzieki za kciuki :-)
Hmm a jak jutro plusik wyjdzie to dzwonisz do m czy powiesz jak wroci ?? Hehe
No ja tu czekam do jutra i sie emocjonuje bardzo, kciuki trzymm rzecz jasna
Oby dzis zaburzen nie bylo, spijcie dobrze i jutro rano zagladam :-)
Tylko pamietaj ze jak wysoko tempka a test neg. To nadal nic nie znaczy ja z Alexem po terminie @ mialam plusik i to slabiutki :-)
Najwyzej zakupisz nowe testy :-)
A i znalazlam jeszcze jeden ciazowy paskowy to sobie jutro zrobie :-) albo jakos tam.
Kasiol dzieki za kciuki :-)
Hmm a jak jutro plusik wyjdzie to dzwonisz do m czy powiesz jak wroci ?? Hehe
No ja tu czekam do jutra i sie emocjonuje bardzo, kciuki trzymm rzecz jasna
Oby dzis zaburzen nie bylo, spijcie dobrze i jutro rano zagladam :-)
Tylko pamietaj ze jak wysoko tempka a test neg. To nadal nic nie znaczy ja z Alexem po terminie @ mialam plusik i to slabiutki :-)
Najwyzej zakupisz nowe testy :-)
Ostatnia edycja:
a tempke masz nadal tak piekna ze po prostu nie chce mi się wierzyc, ze to nie fasolcia!! Czekamy dalej poki @ nie ma jest nadzieja ! Z tego co widze, cykle mialas zawsze regularne 27-28 dni wiec jak @ nie przyjdzie do poiedzialku, lec Kochana na betke :-) Wiesz nad czym się jeszcze zastanawiam ? Czy na ta tempke nie może mieć wpływu Castagnus. Nie znam się, ale pierwszy Twój cykl z Nim, od razu tak piękny wykres, na pewno co nie co wyregulowal, a i może wydluzyl faze na tyle, ze jeszcze za wcześnie za testowanie :-(Jestem dobrej myśli !