• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Wlasnie zrobilam test owulacyjny a ze mialam mocz jak woda to myslalam.ze tu nic nie wyjdzie i ta slaba kresk to kontrolna a gruba to moj hormon. Dzidzia rosnij rosnij :-)
A i znalazlam jeszcze jeden ciazowy paskowy to sobie jutro zrobie :-) albo jakos tam.

Kasiol dzieki za kciuki :-)
Hmm a jak jutro plusik wyjdzie to dzwonisz do m czy powiesz jak wroci ?? Hehe
No ja tu czekam do jutra i sie emocjonuje bardzo, kciuki trzymm rzecz jasna :-P
Oby dzis zaburzen nie bylo, spijcie dobrze i jutro rano zagladam :-)
Tylko pamietaj ze jak wysoko tempka a test neg. To nadal nic nie znaczy ja z Alexem po terminie @ mialam plusik i to slabiutki :-)
Najwyzej zakupisz nowe testy :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiol nie wierze ze nadal negatywny ??
Jakie testy masz ?
Nawet cienia nie ma ?? Ahh trzebza czekac co dalej.
Ewidentnie jest co na rzeczy.bo to jest 14-16 dpo.
Przykro mi ale pamietaj puki @ nie ma jest nadzieja

dokładnie-negatywny, od każdej strony negatyw-własnie patrzyłam co to za testy-miałbybyc super czułe ale nie ma na nich nadrukowane jakie są, w ofercie tez nie ma parametrów, ale w 14 dc to cos juz byc widać powinno:( czekam grzecznie co dalej:) tempka mnie zwodzi, ale jeszcze dopuki @ nie przyszła mam małą nadzieje:)
mojej siostrze wyszedł test dobry tydzien po terminie @ dopiero, ale ona miała późno ovulacje-przynajmniej tak mysli:)
miłego dnia:)

Kasiol a kup jakis apteczny zwyklu test , akbo bobo test.?? Podobno czuly i zrob jutro jak tempka bedzie nadal w gorze. Teoretycznie dzis powinna byc @
moze hormon wolno wzrasa, no nic trzeba czekac.

kasiol oj Kochanie przykro mi :(:( Ale może rzeczywiście jakiś felerny test ???
jakich używasz ? Polecam bobo-test i pepino :tak:a tempke masz nadal tak piekna ze po prostu nie chce mi się wierzyc, ze to nie fasolcia!! Czekamy dalej poki @ nie ma jest nadzieja ! Z tego co widze, cykle mialas zawsze regularne 27-28 dni wiec jak @ nie przyjdzie do poiedzialku, lec Kochana na betke :-) Wiesz nad czym się jeszcze zastanawiam ? Czy na ta tempke nie może mieć wpływu Castagnus. Nie znam się, ale pierwszy Twój cykl z Nim, od razu tak piękny wykres, na pewno co nie co wyregulowal, a i może wydluzyl faze na tyle, ze jeszcze za wcześnie za testowanie :-(Jestem dobrej myśli !

A u Nas dziś od rana leje !! Boszzzze co za dziadoska pogoda. To ma być wiosna...taaa jak tak dalej pojdzie to do tego szpitala zabiorę tone bluz i cieplych skarpet :no:

Dzis tempka nadal bez zmian.Co tu jest grane już sama nie wiem :|

kasiol kurcze nie wierzę, że negatyw :-( przy takiej pięknej tempce?? Może faktycznie jakiś felerny ten test... Czekamy cierpliwie co dalej, choć ja nadal uważam, że mimo wszystko to fasolka :-)

U mnie dziś z kolei spadek :-( nie jakiś mega drastyczny ale w sumie spory :-( także nadzieja maleje z każdą chwilą.

Akuku ja też wchodzę na forum z telefonu i mogę wchodzić też na grupę.

natka ale tempka nadal jest wysoko,wiec nie martw się na zapas proszę Cie. Zobaczymy jak sytuacja rozwiaze się w ciag najbliższych paru dni, w niedziele testowanko, jestem dobrej myśli !! macie z kasiol takie piękne tempki ze nie może się nie uda :-(Komus musi wreszcie no !!

U mnie zupełnie nic się nie dzieje, wiec ja to w ogole sadze ze owu nie będzie. Jak sa cykle bezowulacyjne, to na jakim poziomie utrzymuje się tempka?

reklama
Wiesz, z jednej strony wiem że może to być np. jednodniowy spadek bo wiem, że tempka nadal wysoko jak na mnie. Tłumaczę sobie, że szłam później spać i może miało to wpływ.. Ale z drugiej strony "urodziła" mi się taka myśl, że w sumie to było do przewidzenia- skoro tyle czasu się nie udało to czemu nagle akurat teraz miałoby się to zmienić?

Co do bezowulacyjnych to tempka może być różna, chodzi głównie o to, że nie ma podziału na dwie fazy. A wysokość tej temperatury to już kwestia indywidualna. No i może być albo tak, że cały czas jest na jednym poziomie, albo tak jak u mnie ostatnio- że skacze góra, dół, góra, dół. U Ciebie to na pewno spowodowane jest tą torbielą także nie martw się na zapas kochana :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry