• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

akuku haha no tak, musimy wziasc jeszcze Was pod uwage :D mam nadzieje, ze wpadniesz do Nas na soczek i to nie jeden !!

natka kiedy Ty testujesz bo zapomnialam :| niedziela czy poniedzalek ??? matko testuj w niedziele,bo w poniedzialek nie daj Bog cos to nie odczytam bo nie bede miala jak :-(

reklama
Nuska natk a testuje w niedziele :-P w poniedzialek idzie na bete :-)

No pewnie ze kiedys wpadne, albo w 2 paku albo z moja cala ekipa :-P hahaha
Ciekawe czy kolejny brojek rosnie czy moze ksieznkczka ? Rodzynka? Hahaha

Moja kol. Ma core s brzuszku i dzis mi pokazywala sukieniusie... Ma termin na polowe wrzesnia jakos i mam nadzieje ze do tego czasu dowiem sie co ja mam :-) bo jak 3 syn to chcialabym to wiedziec :-P co by sie psychicznie nastawic, bo kurcze puki co jak mysle to serialnie tylko dziewuszke, blonyneczke widze haha
mam nadzieje ze do 20 tyg sie dowiem :-)

akuku ja ci mowie, ze to bedzie dziewczynka Kochana !! :-)

natka to super, ze w niedziele, zdaze sie zalapac :DDD na dobre wiesci oczywiscie, bo innych nie przyjmuje nawet do wiadomosci :wściekła/y: musi byc dobrze i musi byc fasolcia !!! :-D

Natka a dziekuje, dziekuje :-)
Fajnie by bylo, bo wiecej prob nie bedzie i mam nadzieje ze chociaz synowe kiedys mi sie dobre trafia hahaha.
No nic musze czekac jeszcze ok. 10 tyg. Moze bede w pl to zrobie usg i podejrze :-P
A najdalej 13 tyg. I tu mi powiedza. Choc jak bede teraz w 12 tyg to zaoytam bo Alex tak szybko.klejnkty pokazal mamusi. Wiec mam nadzieje ze...nie nie koncze tylko zmieniam zdanie. Mam nadzieje ze malenstwo bedzue zdrowe niezaleznie od.plci :-) .
Zdrowe , usmiechniete i wyczekane :-)

Odwala mi juz haha... Ciaza mi (nie) sluzy hehe
Dzis postanowilam nie klasc sie w dzien bo wieczorem wczoraj zasnac nie moglam ale z powodu bolu lydek.
W kazdej ciazy mnie bolaly ale z Alexem pod konie,, z Victorem w polowie a teraz juz... Nie moge zasnac trzepie nogami o lozko... Taki bol, nie bol... Dretwienie tez nie..jakby ciezkosc i takie nieprzyjemne uczucie...ale nie skurcze to nie mija...ehh dopiero jak usne ...choc czasem budzi.

Jejku tak szybko mnie to meczy :-P

Nuska jak nie to wystapie o odszkodowanie od Ciebie hahahah :-P
A jak tak to osobiscie cie ucaluje :-P

Ja wlasnie zajadam po raz drugi zupe ogorkowa, mniam :-P

Ostatnia edycja:
heja! ja w Poznaniu z Ł. na trzy dni. U sisotry remoncik mal jest i jestesmy aby pomoc bynajmniej a :)

Co do spotkania to tez mysle zeby to bylo tak po srodku ja do KR ma pewnie z 400 km :D

Akuku to ja zapraszam do siebie :)

Nuuuska ja cale zycie spie na poduszcze z pierza,zima pod pierzyna. Nie nwidz eych "miastowych" poduszek.

Na nic nie mam alergii no moze na Ł. czasem :-)

Uciekam spac do jutra laski :)

A i podbrzusze nadal czuje ale watpie zeby to byla proba podejscia do owu,lutek raczeja ja zachamowal. Choc ciekawe czy byla by taka mozliwosc

reklama
u a ja porzegnałam męza-bo dostał wolne i pojechał z kolegami na wspinaczke w skałki do niedzieli:) nawet pary z ust nie pisnełam jakie ja tu katorgi przechodze z tą wysoką tempką i negatywnymi testami:) choc jeden miesiac nic nie mówie:) ze a moze ,że a gdyby:)za to wracając do aleri -dziś mnie tak dusiło-ze musiałam wziąśc leki -mam na wszelki wypadek takie dla ciężarnych-choc jak mi je 2 miesiace temu zapisywała to dawała mi 3 miesiace przerwy -ale biore je rzadko wiec chyba nic nie zaszkodzą jak co:)
jutro jedziemy z Kali do siostry do Poznania :) jakos dziwnie sie czuje bez męża obok:-(
co do Krakowa :) toz chęcią bo tam fajnie podobno jest choc ja mam chyba z 400 km:)mieszkam blizej Piły:)Poznania:)
akuku współczuje takiej okropnej alergi, dla mnie taka z puchnięciem to ta najbardziej uciążliwa i ryzykowana, trzymam kciuki ,zeby dzieciaki wyrosły z niej:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry