• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

natka tez tak staram się myslec Kochana ze to może z tego chorego jajnika miała być owu i dlatego takie to zagmatwane w tym miesiącu :(

kasiol zobaczymy w przyszłym tygodniu, znaczy się ja nie zobaczę ale pewnie się dowiem od koleżanki. Dzis zapowiada się troszkę luźniejszy dzień nareszcie, nie ma zabiegow po południu wiec jest szansa ze wyjdziemy normalnie. Oby bo mimo ze dopiero środa, zmeczona jestem już tym tygodniem.Za dużo wszystkiego na raz a jeszcze martwię się ta laparo caly czas i stres tez pewnie robi swoje.

akuku bidusiu :| oby mdlosci szybko przeszly. Ja niewiele o Nich wiem, na szczęście w ciąży z Ola nie miałam zadnych "typowych" objawow towarzyszących ciąży. W brzuszku była od początku bardzo grzeczna - nadrobila jak pojawila się na swiecie :wściekła/y:

W ogole wiecie co ??? Zaskoczyla mnie dzisiejsza przesylka : PRZYSZLA PIZAMKA WĄSIASTA :D wczoraj poslana priorytetem, dziś już jest u mnie ! super, strasznie się ucieszyłam- a sama pizamka bardzo fajna. Zastanawialam się nad S czy nie będzie mimo wszystko za mala, ale rozmiarowka angielska i nawet bym powiedziała jest troszkę na luzna jeśli chodzi o bluzke, ale pewne skurczy się w praniu troszkę :):)

ide szykować się do pracy :* Milego dzionka Kobietki :*** odezwe się w pracy :)

reklama
Spojrzcie na moje wykresy moja faza lutealna wydluzyla sie jak bralam castangus w pierwszym cyklu jak odstawilam to przyszla chyba 10 dpo ...
Tak wiec zmienia sie.roznie bywa :-)

Nuska super ze pizamka prszyszla .
Oj ja to bym chciala s nosic :-P moze kiedys :-)
Obys dzis szybciej prace skonczyla.

To bardzo się cieszę, że piżamka dotarła :-) teraz możesz spokojnie szykować się do szpitala :-)

Miłego dnia Nuuuśka :* mam nadzieję, że w pracy faktycznie dzisiaj będzie luźniej :-) szybkiego powrotu do domu w takim razie życzę :-)

Ja juz po wizycie. Z amiesiac do usuniecia osemka :)

A co do drugiego podejscia do owu to watpie,biore lutka caly czas jak lekarz kazal wiec raczej to nie mozliwe. Zreszta nie przytulamy sie od kilku dni bo Ł z ta noga teraz te zeby. A tam niech @ przyjdzie i zaczynam nowy cykl

Nuuska i jak pizamka? Tak jak na zdjeciu?

Witajcie ;)
Dziewczynki, zaskoczyłyście mnie na maksa tym zaproszeniem do grupy. Wybaczycie mi jesli go na razie nie przyjmę? Mało się tu udzielam, nie monitoruje cyklu więc jakos mi z wieloma tematami nie po drodze. Moze sie okazac ze za chwile zniknę, a wam zostanie porblem czy mnie już wywalic z grupy czy nie ;)

Także postaram się tu publicznie poudzielać ;) Mocno za wszystkie trzymam kciuki i zaglądam codziennie bo obstawiam ze przynejmniej u 2 osob w tym m-cu będa piękne dwie kreseczki ;)

Ja dziś w pracy, na szczescie piatek wolny. Beznadzjenie sie czuję. Chyba przez te zmiany pogody - wczoraj 12 stopni z dzis dobrze ponad 20 ;/ Do tego jutro urzadzamy młodej urodzinki, bo skonczyła 3 lata ;) Kiedy to mineło..... Szok.

To teraz znikam was czytać.

patu$ka szybko jesteś po :-)
mam nadzieję, że szybko przyjdzie @ i nic Ci się nie poprzesuwa :-)

tysia widzę, że wszyscy długi weekend :-) ja też już czekam na 16:00 dzisiaj i też mam wolne :-)
Myślę, że dziewczyny wybaczą nie przyjęcie zaproszenia :-) ja w każdym razie wybaczam i rozumiem :-)
Ale zaglądaj do nas przynajmniej na wątku publicznym! :-)

Ostatnia edycja:
Takich mdlosci jakie mnie dopadly i trzymaja to jeszcze nie doswiadczylam...m musial mnie zawiesc do przedszkola po Victorka :-(
Siedze w przychodni i czekam na moja kolej. Ide poprosic o inhalatory dla Alexa i Victora. Wypytak o test alergiczne czy zrobia Alexowi.bo niby robia po 5 roku zycia. Musze troche ponaciskac bo chce wiedziec.jak mu posilki komponowac.
Podejrzewam uczulenie na jajka, mleko..na pewno orzechy...a co jeszcze nie wiem.

W aucie zdazylam usnac gdzie droga do przedszkola trwa max 15 minut, ledwo sie ruszam i szczerze mam ochote sobie zygnac... Sorryy chyba.se paluchy w gebe wsadze...

Wyszlam od lekarza powiedzialam jej ze Alex jest uczulony na orzechy i powiedziala ze to powazna alergia i bede musiala miec zastrzyki w domu wrazie jakby zwykly syrop nie pomagal.

Akuku - biedna jesteś z tymi mdłościami. Z drugiej strony chyba lepsze mdłości niż brak dzidziusia. A jak było w poprzednich ciążach - miałaś mdłości? Jak nie, to ta rewolucja może oznaczać dziewczynkę ;)

reklama
ja tez stawiam na dziewczynke:)a mdłości:)ja tez chce:)
akuku jakie zastrzyki z czego? współczuje bardzo, moja ma alergie ale wziewną, pyłki za mamą:( a jedzenia na szczeście nie, my męczymy sie za to z dusznościami...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry