• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

kasiol ja tez uwielbiam na dobre....
Od poczatku ogladam.

teraz ciekawi mnie watek Agaty i Latoszka uwielbiam ich i mogli by byc razem

reklama
Latoszek pewnie Leny nie zostawi:( nudna troche ta jego żona, a imie dla mojego syna to po ich Felku właśnie:)
ja lubie też Viktorie, bo wredna z niej babka:)
a Hana biedulka też marzy o maleństwie:(

Tylko ze dla mnie Hana to sie zrobila cyniczna egoistka chce miec dziekco ale Gawryle odrzuca,w ogole jej watek od jakiegos czasu nie trzyma sie kupy. James zniknal ja to nie intersuje co i jak z nim. Ale mimo to serial ciekawy. Falkowic z Viki nabank sie bzykna :D

kurcze natka faktycznie, a ja czekam w piżamce na mój serial:) ale jaja:)
tak Hanna nie wie czego chce i od kogo,a Viki z Falkowicz -też myśle ,że na bank sie bzykną:)

No i się serialowo zrobilo widze :D

Dzis skonczylysmy o 21 :baffled: trochę lepiej niż wczoraj bo wczoraj bylam w domu po 22 ale i tak mam dość eh :/
kasiol nowa dziewczyna była wczoraj, ale co to za pracownik, ona nic nie umie zrobić, na niczym się nie zna, nie zna nawet programu na którym pracujemy. Nie wiem na jakiej podstawie została zatrudniona, ale po prostu posiedziała wczoraj z Nami 2h i poszla do domu bo szefowa powiedziała, ze bez sensu bo nic się nie nauczy tak, bo pelno ludzi i kazala jej przyjść w poniedziałek na rano - tylko szczerze ? banda idiotow, bo w poniedziałek kolezanka z która jestem na zmianie będzie sama, i kto jej będzie tlumaczyl ?? ona ?? Jak zalozyc się mogę ze nawet czasu żeby isc sobie herbaty zrobić nie będzie miała :no:
Az się boje co zastane jak wroce z tego mojego L4.

A co do seriali Na Dobre kiedyś ogladalam ale to było bardzo dawno temu, potem była Pierwsza Milosc, ale teraz stanelo na TVN-ie.Uwielbiam Na Wspolnej, Lekarzy i Przepis na Zycie :) Na nic więcej nie mam niestety czasu, choć i to najczęściej oglądam w soboty kiedy jestem w domu i sa powtorki :crazy:

Hehe faktycznie zupełnie serialowo nam się zrobiło :-) ja poza "na dobre.." ogladam jeszcze "na wspólnej" i "m jak miłość" ;-)
Nie mogłam dzisiaj wstać, 4 razy drzemkę włączałam. Szok jakiś bo o 22 poszłam spać, więc nie powinno być problemu.. A tymczasem mam wrażenie, że jestem aż nieprzytomna ;-)
Zaraz lecę do pracy :-) miłego dnia dziewczynki :*

natka pięknie tempka wysoko:) u mnie tez skok:szok: mam nadzije ze to fasolka,( troche zaburzona może być-ale już chyba powinna spadać?)
ja w sumie tylko "na dobre" staram sie ogladac co tydzień a z resztą ( na wspólnej, przepis) jak mam siłe, czasem poczytam co sie wydarzy-lub wydarzyło i jestem na bierząco mimo ze nie oglądam:)jak jescze miałam TLS to tylko to oglądałam a tam Doktor G, Ciąża z zaskoczenia, wstydliwe choroby....ale juz nie mam, teraz rządzi Polsat JIM JAM:)
Nuśśśka a chęci chociaz ,żeby sie nauczyć ma? bo to różnie bywa,czasem to podstawa tego zeby byc szybko wdrozonym:)

reklama
No no, kasiol piękna ta Twoja tempka! I już 13 dzień wyższej- coś mi się zdaje, że będą 2 kreseczki jak będziesz powtarzała test :-)
Ja dziś kiepsko się czuję- słabo mi coś i niedobrze :/ ale ja tak czasami mam rano, także to nic nie znaczy :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry