• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
chyba że tempka mnie robi w konia:)oj niech już te dni zlecą:) ja dziś lenia mam małego -coś niby robie ale nie do końca:)musze powoli zacząc sie uczyc do egzaminu-moze to mi głowe zajmie:)

Jestem dziewczynki :*

Kasiolku tempka ładna, więc zapewne jeszcze za wcześnie na test :-) poczekaj jeszcze i powtórz, będą dwie krechy!

Nuuuśka nie wiem na ile ten pakiet dokładnie starcza, nie mam telefonu na kartę :-) ale wydaje mi się że ja korzystam z internetu w telefonie bardzo dużo a w miesiąc zużywam jakieś 400-500 mb więc myślę, że Tobie też spokojnie starczy :-)

natka dzieki za odpowiedz :):) doladuje sobie w takim razie pakiet dzis i na te cztery dni kiedy bede w Szpitalu mysle spokojnie wystraczy :) tylko bede musiala chyba telefon od lukasza pozyczyc bo na tym moim cos sie stronka sie wgrywa :-(

No to jak masz możliwość to pożycz :-) żeby Ci się ładnie wgrywało wszystko. Ja mam akurat smartfona także duży ekran i wszystko wygodnie mi się ogląda :-)

natka ja mam LG dotykowego i strasznie mnie denerwuje :| ostatnio ciagle sie zawiesza, a BB nie wiem czemu nie chce sie cale zaladowac tylko wgra sie troche i zawiesza :-(

Kurcze, nie wiem co może być przyczyną że się nie ładuje :-( może to faktycznie kwestia zawieszającego się telefonu? Hmm niestety w tym nie pomogę :-(

Szlak mnie trafi zaraz na miejscu ! Znowu dzis bedziemy siedziec dluzej bo nawalili dzis tyle kolonoskopii ze po prostu zaraz zygne tym wszystkim ! kurde i o ktorej ja pojde po Olke...nosz koszmar jakis co sie tu ostatnio dzieje. :angry::no:

reklama
nuśśśka jeszcze w pracy?? a co z nową pracownicą którą ci obiecywano? jeszcze nikogo nie znaleźli?
ja juz wykąpana, z Kalina w łóźku siedze:) Mąż na zawodach:) nie pojechałyśmy ,żeby go nie stresować:)mam zamiar sie relaksować , a za niedługo mam wizyte w Leśnej Górze:) jak co tydzien w środe od 20.40:) uwielbiam seriale o lekarzach , chorobach i pacjentach z różnymi dolegliwościami:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry