• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Tez sie ciesze.On ma stanowczo wiecej szczescia niz rozumu w glowie :wściekła/y: Potwierdze jeszcze je u ginki w czwartek, ale mysle ze u niego nie mamy sie czym martwic. Choc dla pewnosci po mojej laparo powtorze :rofl2:
a Wy tez teraz bedziecie powtarzac badanka dobrze pamietam ?

akuku bo zawsze wzrost za cinką line miałam w 7 dc i brakowało mi tych dwóch dni, no i zeby mnie nie kusiło do testowania:) brzuch a razcej jajniki mnie dzis mega bolały -zobacze jutro jaka tempka jak spadnie -to nie ma oczym mówić jak nie -mam jesze dwa testy:)
nuśśśka wiedziałam ze wyniki tylko potwierdą ostatnie-w koncu były dobre:)
patu$ka czyli dwa tygodnie w domu, chyba tylko taki tego plus:)

Ostatnia edycja:
kasiol mozesz myslec i pisac wszystko ale ta tempka to po prostu cud miod i orzeszki :DDD myslisz, ze moze to byc zasluga Castagnusa ? bo jak sie patrze na Twoje poprzednie wykresy to nie ma nawet porownania Kochana no po prostu nie ma !! Bedzie dobrze zobaczysz :tak:

nuuśśka kochana ja sie poprostu boje, kolejnego rozczarowania... z Kaliną nic mnie nie bolało, a teraz czuje ciągnięcia...jestem na skraju , te starania przestaja być przyjemne;/ bo mysle i myśle i licze... w pracy licze, w domu remont i licze, no i w łóżku tez licze... zwariować można
dzięki ,ze jesteście :***************************************************
przynajmniej tu się rozumiemy i wspieramy:)

Nuuska tak bedziemy powtarzac al ejka zakonczymy pierwsza kuracje to na spokojnie zrobimy sobie badania,przed nastepna seria.

Kasiol tempka piekna ale jeszcze roznie moze byc.

Ale ja tam trzymam &&&&&&&&&&&&&& zobaczymy jak tescior ale nie rob go za szybko bo bedzie bardzije bolalao lepiej poczekac dwa dni i miec pewnosc.

wlasnie, dokladnie tak jak mowi patu$ka - poczekaj pare dni dla pewnosci. Moze nie pare ale np do srody ? wtedy bedziesz miec 28dc i mysle,ze juz wtedy wynik bedzie wiarygodny :):)
Jak juz bedziesz testowac - chyba zjem wszystkie paznokcie z nerwow :-p

Ja dalej siedze w pracy !!! Nosz kur** dzisiejszy dzien dal mi popolaic na calego :|

Kasiol ja mysle ze ten wykres to nie zasluga castangusa bo on tak z dnia na dzien nie dziala :-P mysle ze zasluga malej fasolki i wiem ze nie powinnam Cie nastawiac ale wg wykresu tak to wyglada i pewnie sama sie troszke nastawiasz i tak jak mowisz caly czas sama o tym myslisz i liczysz...
Ja tez nie mialam robic testu, ale ja wlasnie za duzo myslalam i zrobilam zeby zobaczyc negatywa zeby nie myslec. Bo sama zobacz bedzie negatyw to sie wkurzysz ale sie odprezysz przestaniesz myslec i spokojnie bedziesz czekac.
A jak pozytyw to bedziesz sie cieszyc :-)
Wiec zeby sie nie stresowac, nie nakrecac i nie myslec zrob tescik jutro :-) chyba ze tak jak mowisz tempka spadnie.

A ja spalam w dzien, normalnie pod kocem sie zagrzac nie moglam i dopiero jak sie wyspalam cieplo mi sie zrobilo.

Nuska ciesze sie ze wyniczki m sa dobre :-) moze nie ma potrzeby ich powtarzac, zapytaj ginki :-)

Patuska caly czas mysle o Tobie i jest mi tak przykro ze teraz nawet nie masz cienia nadzieji :-(
Caly czas trzymam za Ciebie mocno kciukiaski :-) buzka.

Ostatnia edycja:
akuku ja testuję w niedzielę :-)

Patu$ka no to teraz masz meza w domu na.2 tygodnie- chociaż taki plus :-)

Nuuuśka cieszę się że wyniki Ł. są takie dobre :-)

Jutro jadę w delegację więc pewnie nie będzie mnie za dużo na forum, chyba że po drodze :-) dobrej nocki kochane :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry