Nuuuśka
..kocia mama ;]
hej dziewczynki :*
Bosheee wy spac nie możecie ???? Jest dopiero 10 a tu już tyle naskrobane :-)
kasiol wiem ze będę nudna z tym co napisze po raz kolejny ale patrze się na Twoja tempke i widze tempke akuku z poprzedniego cyklu
oj pięknie by było, cudownie wręcz ! Dzis 25dc u Ciebie, chcesz testować jutro? może poczekajmy do pojutra będzie wtedy bliżej planowanej @ :-) choć ja i tak stawiam na fasolke
akuku kiedy Ty testowalas ? który to był dc ? bo już nie pamiętam :X
natka Twoja tempka również cudowna :-) taka piekna chyba jeszcze nie była. Och zycze Wam tego z całego serduszka, wtedy tylko ja z patu$ka się tu ostaniemy jako jednokreskowe
patu$ka ja tez jestem jak najbardziej za dziewczynka
mimo wszystko
Powiem Ci powielając zdanie wczorajsze które napisałam, wiem po Oli ze będzie cudowna siostrzyczka, ale np. powiem Ci, ze tam na wsi gdzie rodzice Ł. maja domek i gdzie mieszka Ciocia Ł. ( siostra teściowej) z dziecmi jest zupełnie inaczej. Karolina ma w tej chwili 8 lat, jest o rok mlodsza od Oli, ma brata Piotrka ( 5 lat ). Piotrus jest cudowny, ale ona....ciagle mu dokucza. Widac ze jest o Niego zazdrosna, kiedyś spytałam się jej dlaczego jest taka niedobra w stosunku co do Niego, odpowiedziala - bo ja go nie lubie, i chciałabym żeby umarl
No wiec mnie zatkalo. W zeszłym roku byliśmy tam na urlopie, i kiedyś pamiętam wracalysmy z tesciowa ze spaceru, z Ola i Karolina. No i szla grupka chlopcow. I wyobrazcie sobie mój szok jak zobaczyłam jak Karolina zaczyna do jednego ( chłopak około 19 lat ) wolac - Jestes sliczny, zostaniesz moim chłopakiem? Zaczela się prezyc przed Nim wysylac buziaczki, a mnie po prostu zamurowalo !!
Potem mama powiedziała to ojcu K. i dostala za to po dupie, co tez uważam za mega wychowacze kuzwa bo powinni jej wytlumaczyc w czym rzecz ale siedziałam cicho.
Bosheee wy spac nie możecie ???? Jest dopiero 10 a tu już tyle naskrobane :-)
kasiol wiem ze będę nudna z tym co napisze po raz kolejny ale patrze się na Twoja tempke i widze tempke akuku z poprzedniego cyklu
oj pięknie by było, cudownie wręcz ! Dzis 25dc u Ciebie, chcesz testować jutro? może poczekajmy do pojutra będzie wtedy bliżej planowanej @ :-) choć ja i tak stawiam na fasolke
akuku kiedy Ty testowalas ? który to był dc ? bo już nie pamiętam :Xnatka Twoja tempka również cudowna :-) taka piekna chyba jeszcze nie była. Och zycze Wam tego z całego serduszka, wtedy tylko ja z patu$ka się tu ostaniemy jako jednokreskowe

patu$ka ja tez jestem jak najbardziej za dziewczynka
No wiec mnie zatkalo. W zeszłym roku byliśmy tam na urlopie, i kiedyś pamiętam wracalysmy z tesciowa ze spaceru, z Ola i Karolina. No i szla grupka chlopcow. I wyobrazcie sobie mój szok jak zobaczyłam jak Karolina zaczyna do jednego ( chłopak około 19 lat ) wolac - Jestes sliczny, zostaniesz moim chłopakiem? Zaczela się prezyc przed Nim wysylac buziaczki, a mnie po prostu zamurowalo !! Potem mama powiedziała to ojcu K. i dostala za to po dupie, co tez uważam za mega wychowacze kuzwa bo powinni jej wytlumaczyc w czym rzecz ale siedziałam cicho.