• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

hej dziewczynki :*

Bosheee wy spac nie możecie ???? Jest dopiero 10 a tu już tyle naskrobane :-)

kasiol wiem ze będę nudna z tym co napisze po raz kolejny ale patrze się na Twoja tempke i widze tempke akuku z poprzedniego cyklu :tak: oj pięknie by było, cudownie wręcz ! Dzis 25dc u Ciebie, chcesz testować jutro? może poczekajmy do pojutra będzie wtedy bliżej planowanej @ :-) choć ja i tak stawiam na fasolke :tak:akuku kiedy Ty testowalas ? który to był dc ? bo już nie pamiętam :X

natka Twoja tempka również cudowna :-) taka piekna chyba jeszcze nie była. Och zycze Wam tego z całego serduszka, wtedy tylko ja z patu$ka się tu ostaniemy jako jednokreskowe :zawstydzona/y:

patu$ka ja tez jestem jak najbardziej za dziewczynka :D mimo wszystko :D Powiem Ci powielając zdanie wczorajsze które napisałam, wiem po Oli ze będzie cudowna siostrzyczka, ale np. powiem Ci, ze tam na wsi gdzie rodzice Ł. maja domek i gdzie mieszka Ciocia Ł. ( siostra teściowej) z dziecmi jest zupełnie inaczej. Karolina ma w tej chwili 8 lat, jest o rok mlodsza od Oli, ma brata Piotrka ( 5 lat ). Piotrus jest cudowny, ale ona....ciagle mu dokucza. Widac ze jest o Niego zazdrosna, kiedyś spytałam się jej dlaczego jest taka niedobra w stosunku co do Niego, odpowiedziala - bo ja go nie lubie, i chciałabym żeby umarl :eek:No wiec mnie zatkalo. W zeszłym roku byliśmy tam na urlopie, i kiedyś pamiętam wracalysmy z tesciowa ze spaceru, z Ola i Karolina. No i szla grupka chlopcow. I wyobrazcie sobie mój szok jak zobaczyłam jak Karolina zaczyna do jednego ( chłopak około 19 lat ) wolac - Jestes sliczny, zostaniesz moim chłopakiem? Zaczela się prezyc przed Nim wysylac buziaczki, a mnie po prostu zamurowalo !!
Potem mama powiedziała to ojcu K. i dostala za to po dupie, co tez uważam za mega wychowacze kuzwa bo powinni jej wytlumaczyc w czym rzecz ale siedziałam cicho.

reklama
nuśśska to niezłe rodzeństwo:/ ja sie ciesze ze juz mam córe bo z drugim to i z chłopca i z dziewczynki tak samo sie cieszyć będe:)wydaje mi sie ze mimo charakterów dzieciaczków duzy wpływ ma podejscie i wychowanie przez rodziców:) ja na wsi mam kuzyna i ma dwoje dzieci córe i synka-są przefajni mili uczynni i sie bardzo kochają -ale w tyłek nie raz dostali jak na głowe prubowali wejśc-wiec każdy ma sowje metody...
mysle ze poczekam co z tempka jak nie spadnie to testuje w srode jak spadnie to daje sobie spokuj bo derwów mnie to za duzo kosztuje, brzuch pobolewa... no i sikam czesto jak z Kaliną ale jak mówie juz miałam tez takie miesiące dwa że sikałam...a nie wyszło nic.A i mam tyle pryszczy ,ze szok-to moze też być po Castagnusie:(

Nuska juz wczoraj pisalam ze nie wiem kiedy dokladnie byla owu aoe byl to 11 lub 13 dpo.

Kasiu mnie tez wypryszczalo wtedy, brzuch bolal, mialam mdlosci ale mialam tak.rowniez przed @ wiec ja sie wogle nie nastawialam tylko ta wysoka.tempka mnie zmotywowala do testowania.

Dostalam zwolnienie na tydzien :/:/
Powiedzialam ze plamilam po dzwiganiu w pracy a ona do mnie ze tak moze byc na poczatku ciazy i ze jezeli prcowalam tak przed ciaza to mam poprostu nie praciwac ciezej... Blehh

No nic za tydz pojde i powiem ze zygam i ze nie mam szans isc do pracy... Albo zadzwonie i zapytam czy wystawi zwolnienie przez telefon bo sie tak zle czuje.

Nie bede ryzykowac zdrowia dziecka...
Najwyzej wtoce do pracy na kilka dni i znowu zwolnienie,.
Jejku wszystko sie naraz zbieglo :-(

Zaraz musze po Vikiego jechac...
Tu 10 a moj m jeszcze spi :/:/ jak nigdy, on ranny ptaszek jestw odroznieniu ode mnie...
Widocznie te leki przeciwbolowe na niego dzialaja tak mocno, bo on zadko bierze..

akuku dziwne maja podejście w tym UK. Najgorsze pewnie te pierwsze dni , a później boleć przestanie:)
ja tez skupie sie na tempce bo wiem ,ze jak spadnie to złudzeń nie ma

moze jakiś polski lekarz przyjmuje który ma polskei podejście:)

akuku cały zcas mnie intryguje ciuchcia w twoich suwaczkach:) co ona oznacza??:)

Ostatnia edycja:
Njska a ztym rodzenstwem to ja powiem tak, to rodzice spowodowali ze strasze jest zazdrosne o mlodsze...
Jak dziecko wiecznie slyszy, ustap badz madrzejsza, daj mu bo placze i wszystko dla malucha...albo nawet jak starsze wola a mama czy tata wiecznie odpowiadaja czekaj bo mlodszy potrzebuje teraz to.czy tamto, jest caly czas odrzucane itd.
Ja sie nastawialam zd Alex bedzie zazdrosny o Victorka wiec jak np. plakal Victor i Alex to najpierw szlam do Alexa bo Victor jako niemowlak tego nie pamieta, teraz nie mam problemu zazdrosci bo Alex nie czul sie odzucony. To ja musialam traktowac Alexa tak jak wczesniej zanim pojawil sie Victor zeby zazdrosci nie bylo, zeny nie byl odsuniety. Trzeba sie bardzo wysilac ale.jest to do zrobienia.
Teraz bedzie juz 2 dzieci starszych i bede musiala sie wysilac potrojnie zeby nikt nie czul sie odepchniety, bardziej lub mniej kochany.
Kazdy musi wiedziec ze jest traktowany tak samo...i tu nie chodzi o slowa a o czyny :-)

Kasiol polski lekarz w londynie, daja zwolnienia za 30 f
Hehe

Nie no pojde tu i bede mowic ze wymiotuje caly czas... Potem ze biodra i kregoslup bola a praca chodzaca... No nic ja ryzykowac nie bede. Stresu w ciazy nie chce przezywac choc i tak chodze zestresowana...wolalabym by dala mi zwolnienie na miesiac wtedy byloby latwiej bo chodzilabym raz na miesiac a tak co tydzien to lipa.

Ale jak nie da to zmienie dzial na kasy bo tutaj napewno nie bede pracowac...

taaaa kasiol pryszcze po Castagnusie ? jasne jasne. Pryszcze można mieć we wczesnym okresie ciąży :P
już sobie nie wmawiaj ze to na pewno nie to, bo ja Ci mowie, ze to fasolka !! :-)

akuku no wlasnie, tez mnie kiedyś zaintrygowala Twoja ciuchcia :D co ona oznacza ? bo nigdzie takiej nie widziałam :happy:

Dzis będę nmiec mało czasu wiec nie wiem czy po południu dam rade do Was zajrzeć. Poniedzialki to najgorsze dni w pracy, a jeszcze dziś przychodzi podobno jakas nowa dziewczyna wiec będzie 3x tyle roboty bo jeszcze jej trzeba będzie wszystko tlumaczyc. Wieczorkiem postaram się zajrzeć a w trakcie dnia czekam na same dobre wieści !!

W ogole wiecie co ?? Zapomnialam w tym wszystkim odebrać wynikow posiewu bakt. nasienia Ł. z laboratorium , wczoraj mi się przypomniało
realmad2.gif
Bo na ten wynik miałam czekac tydzień i potem go odebrać, a ja kompletnie o Nim zapomniałam. Dzis wyjde wcześniej przed praca i skocze po Niego. Zobaczymy czy cos się wyhodowalo mojemu Ł.
realmad2.gif
choć mam nadzieje ze nie
wink2.gif

Nuska , kasiol tak wiec pociag jest z staraczek listopadowych i po kolei zaciazone wsiadaja do pociagu i jada w podroz na 9 miesiecy :-) :-P

Kasiol sprawdzilam 8 maja pisalam ze nic z tego bo Boli jak na @ a 10 maja test pozytywny.

Natka i Kasia trzymam mocno kciuki i sle fluidki.

Natka masz podobny wykres do mojego, ja tak mialam wzrost spadek wzrost spadek :-P i sie udalo.

Kasiolku Twoj wykres jest booski poprostu, ja wlasnie z takim wykreskem mialam dwie kreski tyle ze u mnie tempka spadala a u Ciebie wzrasta :-P

Akuku kurcze nie spodziewałam się, że taki problem z tym zwolnieniem będziesz miała... cóż, w najgorszym wypadku będziesz musiała chodzić po te zwolnienia co tydzień... chyba,, że pójdziesz do tego polskiego gina :-)
w sumie masz rację co do wykresu, może mimo wzrostów i spadków ten cykl dla mnie też będzie szczęśliwy... zobaczymy :-) nadzieja jest :-)

Nuuuśka daj znać jak już odbierzesz wyniki Ł. :-) mam nadzieję, że będą idealne! :-)

reklama
no i łyknełam nospe bo boli i ciągnie ,że szok ... (.)(.) tez bardziej, nich juz bedzie jutro i poziom tempki zbadany bo sygnały mówią ,ze @ nadciąga

nusska czekamy na wyniki:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry