• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Coś mi się zdaje, że tempka Ci nie spadnie :-) i tego Ci oczywiście życzę! :* zauważ, że w poprzednich cyklach temperatura w drugiej fazie mimo wszystko Ci się wahała, a teraz idzie równo i cały czas delikatnie rośnie :-) bardzo stabilny masz ten wykres :-) myślę, że to dobry znak :-)
Czekam z niecierpliwością na teścik i mam nadzieję, że będę Ci mogła pogratulować dwóch kresek :-)

reklama
hejka!

natka,no troszke sie zrelaksowalam wczoraj,pogadalismy obejrzelismy potem kabaret i poszlismy spac.

Kasiol piekna tempka,czekam na tescik

akuku nie przejmuj sie innymi rob to co uwazasz za sluszne.

oj chciałabym aby nie spadła już:) zatestuje jak bedzie wysoko jutro i pojutrze :) ale brzuchol pobolewa więc wszystko sie moze zdarzyć.
patu$ka mimo ,że gin mówił ze ovu nie było mówił ze masz test zrobić?a co z tempką spadła ci a mimo to nie pękły pecherzyki?

To super Patu$ka, że relaks był :-) bo bez tego ani rusz :-) ja wczoraj wróciłam tak wykończona fizycznie i psychicznie, że padłam jak mucha :-) mąż włączył jakiś film, ale na pierwszej przerwie zasnęłam :-D ale za to nawet się wyspałam :-) szkoda tylko, że dziś tak chłodno, ale dobrze że słońce wychodzi bo może zrobi się przyjemniej :-)

Nic o tescie nie mowil,ale jak @ sie nei bedzie pojawiac to zatestuje alepoki co to nie mam zamiaru.

Mi to sie wydaje ze jak ten spadek byl to one moze i nawet mialy zamiar peknac ale nie wiem czy pik lh byl z amaly ze one zamista peknac to sie obkurczyly?. Juz nawet o dizen przesunelam lutka zeby nie zaszkodzic i to nic nie dalo. Dlatego tez skok byl bardzo malutki praiwe nie widoczny. Zebym mogla uznac owulke za przebyta tempka musiala by mi z tej niskiej skoczyc na conajmniej 36.8 zeby byla na rowni z ta najwyzsza z najnizszych.

Jakos nie umiem sobie inaczej tego wytlumaczyc,teraz moj wykres wyglada jak te ktore mialam rok wczesniej tez takie ni w pi**** ni w oko.

Sam spadek o niczym nie swiadczy liczy sie skok. Pytajac lekarza ktory dzien liczymy jako owu czy ten dzien ostatiej najnizszej temperatury czy pierwszy dzien najwyzszej lekarz odpowiedzial ze pierwszy dzien najwyzszej tempki uznajemy za owulacje. Bo wtedy zaczyna sie faza lutealna, ale powtarzal ze rozne zrodla podaja inaczej. Wiec mozna miec margines na +/- jeden dzien.

dzis wieczorem mam do odebrania pregnyl wiec od przyszlego cyklu lekarz zrobi mi zastrzyk i bede pewniejsza.

Niby przy stymulacji podaje sie pregnyl na zas ale u mnie ladnie pekalay od poczatku tylko teraz sie zastoj jakis zrobil

Natka kiedy ty testujesz? Nie testuj za szybko bo pregnyl falszuje wynik testu ciazowego. Minimum 14 dni musisz poczekac. zapomnialam ci wczesniej napisac. Jesli bedziesz robic bete to przy ciazy ona wzrasta a przy pregnylu maleje zebys nie pomylila teg z ciaza biochemiczna :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
aa teraz rozumiem, teraz w sumie widać ,że cykl jest niestabilny, a co do ovu w pierwszysm dniu wyzszych temperatur, to własnie ta tolerancja dzień w ta czy w tą, to wazna informacja-ja myslamal ze jak jest wyzsza tempka to juz działanie progesteronu i jajeczka juz " aktywnego" nie ma

Przewertowalam rozne strony na ten temat i roznie podaja jedni ze w dniu niskiej jedni ze w wysokiej. wiec warto dac sobie ten jeden dzien i tak staranka ida przewaznie hurtem wiec ten dzien gdzies tam miedzy nimi ginie.

no moze dla tych ktorzy usilnie planuje plec ten dzien ma znaczenia choc dla nie to jakis bezsens marnowac sobie szanse bo chce sie np chlopca. Ja teraz bede brac jak leci wazne zeb bylo zdrowiutkie i rozowiutkie malenstwo a plec nie ma znaczenia.

Kiedys z ciekawosci weszlam na ten kalendarz chinski co Akuku o nim wpsominala tak z ciekawosci i wiecie jakby czeriwc byl trafiony to i dziewczynka by byla. Ł bylby wniebowziety bo on tak bardzo chce core pierwsza. Sam nie ma siostry tylko braci i jest zdania ze dziewczynki sa odpowiedzilaniejsze mniej klopotu z nimi jest sa bardzije opiekuncze :D

Patu$ka wiem o tym, że pregnyl może pokazywać fałszywie dodatni test :-) ja testuję w niedzielę, w razie czego w poniedziałek pójdę na betę. Bo chodzi o to, żeby ewentualnie nie przerywać brania dupka (takie mam zalecenie lekarza- kazał iść na betę w ostatnim dniu przyjmowania dupka, ale że to będzie niedziela to zrobię tak jak napisałam). A to już będzie ponad 2 tygodnie po podaniu zastrzyku z pregnylu, więc nie powinien on mieć wpływu na wynik testu.
Co do płci to dla mnie też nie ma aż takiego znaczenia, ważne żeby maluch był zdrowy :-)

patu$ka mi przy Kalinie się zgadział chiński, teraz znów jak w tym miesiącu by sie udało to też córunia:):*****

akuku bolał ci brzuch jak na @? cos pobolewa mnie już:(

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry