• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
hej dziewczyny:)
ja dopiero z Poznania wróciłam z kursu, musze poczytac na spokojnie, bo narazie jednym okiem:)
natka piękna tempka:)
akuku ty testowałaś 13 dpo -wyraźny miałas test ? jaka czułość?

Nuuuśka poza tym śluzem i bólem (.)(.) to wszystko normalnie. Od owu do wczoraj pobolewało mnie podbrzusze ale dziś przeszło :-)
A co do pracy to ja w biurze pracuję, branża finansowe :-) a raczej mi nie przedłużą bo już jedna redukcja etatów była- wtedy zmniejszyli mi wymiar czasu, a teraz też chcą zwalniać także małe szanse na przedłużenie.

Akuku dobry znak mówisz? Zobaczymy :-) ale nie nakręcam się :-) trzymam kciuki za wizytkę :-)

Kasiolku kiedy będziesz powtarzała test?

natka nienakrecajs ie bo po lutku i dupku podobno taki wystepuje. ja za kazdym razem mialam nalew w drugiej fazie. A tempke masz super. Moja za to jak to Ł mowi Kilimandzaro :D widac ewidentnie bezowulacyjny :( niech juz przyjdzie 5 czerwca i niech mie zalewa i od nowa moze poszczesci mis ie w nastepnym cyklu i dziecinka bedzie wiosenna- mogl by sie urodzic 3 kwietnia :D

Kasiolku powtorz test w dniu @ jesli negatyw to raczej ja bym zludzen nie miala. ale trzymam kciuki &&&&&&&&&&&& moze wyjdzie bladzioch chociaz.:tak::tak:

my wrocilismy od znajomych i z zakupow,rozpakowalam sobie chipsy i lecha shandy i ogladamy ranczo:)

Kasiol ja nie wiem czy to bylo 13 dpo. Czy 10-11 dpo
Bo nie wiem dokladnie kiedy owu byla bo tempki byly zaburzone i te testy paskowe 10 miu rano wyszedl ale slaba kreska ale ladnie widoczna i rozowa a w ten sam dzien plytkowy zwykly z tesco nie wiem jak czuly bo nie pisalo ale chyba 25 miu i widzialas jaki byl ten pierwszy z.popoludnia ladnie widoczny :-)
A zreszta wkleje ci fotke :-) tam sa opisane datami pierwszy byl 10 maja :-)
Ten paskowy byl zrobiony po pracy wiec slabo widac
A ten pojedynczy plytkowy zrobiony popoludniu i zdjecie najmocniejsze bo bezposrenio a testy blakna :-P

No dziewczyny to ktora pierwsza testuje ??

Załączniki

• 2013-05-10 10.03.42.jpg
    2013-05-10 10.03.42.jpg
    8,6 KB · Wyświetleń: 33
  • 2013-05-11 07.25.49.jpg
    2013-05-11 07.25.49.jpg
    7,4 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
Natka dobrze ze sie nie nakrecasz :-)

Patuska jejku jak mi przykro ze ten cykl masz w plecy :-(
Trzymam kciuki by @ szybko przyszedl.:-) i wiadomo zeby ten juz byl ostatni , a nastepny dopiero po porodzie :-)

ja mysle o wtorku będzie 12 dpo lub 14 dpo bo ovu niepewna:) chyba że tempka nie zacznie rosnąć, dziś zaczeły pobolewać (.)(.) późno -ale myśle ,że to zasługa Castagnusa:)
nuśka ja biore 1 , bo mślałam ze waze 56 a tu niespodzianka bo pare dni temu sie ważyłam i ponad 59 wiec moze od nastepnego cyklu po 2 łykne:)
akuku wyraźna kreseczka:) poczekam cierpliwie-mam nadzieje ze castagnus pomoze jak nie teraz to za miesiąc:)

Ale mnje kol. Wkurzyla.ehh

Pisze jej ze na zwolnienie ide a ta ze tyle osob by na moim kiejscu poszlo do pracy itd... A ona ma trojke dzieci i juz od dawna nie oracuje wiec chyba myslim w innych kategoriach.

W kazdym razie zadzwonilam do oracy mowiac ze jutro do oracy nie przyjde i ze ide do lekarza.

Dobranoc

Hej dziewczynki :*

Kasiol to teścik już jutro? Trzymam kciuki i czekam z niecierpliwością na wynik! Bo tempkę to masz cudowną po prostu :-)

Akuku nie przejmuj się głupim gadaniem innych, najważniejsze zdrowie Twoje i maleństwa :* o której do lekarza lecisz? Trzymam kciuki :* daj znać po wizytce!

Patu$ka Kilimandżaro? Dobre :-D mam nadzieję, że się zrelaksowałaś trochę wczoraj :-)

U mnie o dziwo temperatura poszła w górę znów. Znowu ma jakieś swoje wahania i raz góra, raz dół... :-) zaraz śmigam do pracy, miłego dnia :*

reklama
hej:)
natka myśle o wtorku ,środzie, oczywiście jak tempka nie spadnie:) cos brzuch zaczyna pobolewać ;/ale delikatnie ;) więc "wszystko sie moze zdarzyc " lub nie:) masz piekną tempke -oby taka została-najwyzsza podobno jest pomiędzy 20-22-choć zależy od długości cyklu dc-bo progesteron na wysokim poziomie zazwyczaj jest później powoli spada no chyba że fasolinka sie przytula:)
akuku zna takich ludzi-co cale życie w domu siedzą-bo pracy nie ma:) a gadaja na wszystkich-twoje ,życie twoje decyzje:)nie łam się tylko dbaj o siebie i maleństwo:)
milego dnia dziewczyny:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry