• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

moj Ł. tez lubi jezdzic na ryby choc nie wiem kiedy bylismy ostatani raz, z tego co pamietam w zeszlym roku jakos wiosna. Ale jak on gdzies jezdzi to tylko na stawy hodowlane :rofl2:choc i tam ma problem zeby cos zlapac :wściekła/y:

reklama
he he moj ma frajde z tego ze posiedzi wyciszy sie,zlapie cos i wypuszcza chyba ze ryba jest duza jak np teraz ssezon na szczupaka. ale bardziej moj ojciec ma szczescie:)

Hej dziewczynki, jestem już :-) znaczy w domu to nie ale już wracam z wrocławia :-)

Nuuuśka przykro mi że się pokłóciliście z Ł. ale uważam, że masz w tym rację Ty. A on powinienpomyśleć jak Ty musisz się czuć gdu on zachowuje się w taki sposób! W końcu zna Twoje przeżycia z dzieciństwa... Mam nadzieję że przeprosi!
A pizamka z drugiego linka jest boska! Też bym tą wybrała :-)

A mnie (.)(.) tak bolą, że się dotknąć nie moge, nie mowiać już o tym jak mnie drażni materiał stanika! To na pewno dupek bo przy luteinie ostatnio też tak miałam... Ałć.. :-(

Najwazniejsze to chyba to, ze ma pasje i lubi cos robic poza praca :tak: a nawet jak się zlapac nie uda - jaka frajda ze się z wedka posiedziało :rofl2:

natka jesteś nareszcie :) jak tam w szkole ?
pizamka druga wygrala wiec i zamawiam wasiasta :>
z Ł. już porozmawiałam przez telefon chwile ale mam duzy zal do Niego o wczorajszy dzień/ w sumie to o noc bo kompletnie nie myśli na tym co robi i mowi po %...

Ostatnia edycja:
Mam nadzieję, że przejrzy na oczy i zrozumie że robi źle!
Fajnie że ta piżamka wygrała :-D

W szkole dobrze, dziś pierwszy egzamin zaliczony, a co do drugiego dowiem się jutro bo dostanę wyniki mailem :-) ale jestem dobrej myśli :-)

Na pewno wszystko będzie dobrze !! kujonku Ty Nasz :*:* W ogole jaka Ty masz nadal piekna tempke :szok: tylko tak dalej Kochana ile jeszcze do testowanka :D?

Powiem Ci, ze strasznie dziś wymarzłam w pracy. Cieplej było na dworze niż w pracy - siedziałam w polarze i trzeslam się z zimna :crazy: ide powiesić pranie :happy2:

Musi byc dobrze kochana :-)
Testowanie za tydzień, a w razie czego w poniedziałek betka :-) w sumie to dziś mi się jeszcze jakiś śluz pojawił, trochę taki jak plodny- bo przezroczysty ale w sumie rzadki. Ale strasznie dużo. Ale nie nakręcam się zbytnio :-) będzie co ma być :-)
A jeszcze mam inny problem bo umowa mi się kończy i chyba mi nie przedłużą... Dobrze że M pracuje więc starczy na utrzymanie.. :-)

A we Wroclawiu to dziś też taki wiatr był, że szok! Ja też wymarzłam czekając na tramwaj. A na uczelni to już w ogóle bi klima się zepsuła i nie dało się wyłączyć! :/

Jutro musze isc do lekarza trzymajcie kciuki by dal mi to zwolnienie.

Jejki jak ja dzis sie zle czuje no masakra jakas :-( i jeszcze ta zlamana noga... A ja latam jak kelnerka dzisiaj:/:/

jejku mam nadzieje ze jak mu zmienia gips na mocniejszy taki w ktorym bedzie mogl chodzic to nie bedzie go juz bolec. Bo dzis go boli mocniej niz wczoraj.

Alex dostal wysypki typowo jak egzema, tzn w zgieciach lokci, w sumie nie tyle.wysypka co sie drapie :-( podejrzewam jajka.
Msze wypytac o testy.

A Victorek chyba na trawe uczulony albo jakies inne pylki bo jak wracamy z dworu ma cale oczy podpuchniete i czerwone i go swedza i bola :-( ehh
Wszystko na raz.

Ale jak to sie mowi co nas nie zabije to nas wzmocni.

Ide poszukac kropli do oczu i za chwile dzieci ida spac i ja chyba tez bo oczy mi sie juz kleja, wogle jak zasypiam to mdlosci mijaja.
Spac bym mogla calymi dniami teraz...
Nie moge sie zdecydiwac na jedzenie, zaczynam miec szczekoscick i wstret do jedzenia. Obiad posmakowalam i jedynie buraki zjadlam i troszke miesa, aa wzamian zrobilam sobie bulki-powietrze z serkiek topionym i pomidorem smakowalo ale ledwo wcisnelam.

aa i sie smieje ze akurat na usg sciagna m gips, hehe

Wogle to jwgo szef dzis rano dzwoni czemu do pracy nie pojechal, a on ze ma noge zlamana a jego szef wkur... I az orzyjechal sprawdzic czy czasem nie klamie i pytal czy ma gips czy bandaz bo wiadomo gipsu sam nie zalozy ... Wkurzyl mnie na maxa. Ahh

Dobra milego wieczorku :-)

Sluzu mówisz duuuzo :-) aj aj cos mi tu pachnie | | . A jak się czujesz w ogole ?
Piekna masz ta temperaturke Kochana.

A czemu nie maja Ci przedluzyc umowy ? wszystko będzie dobrze, nie martw na zapas. Gdzie pracujesz w ogole bo zapomniałam :)

akuku co za idiota z tego szefa M. :| co myslal, ze wymyslil sobie złamanie nogi żeby nie isc do pracy ? matko...banda kretynow.
Jasne ze będę jutro trzymać kciuki a Ty dawaj znac jak tylko będziesz już cos wiedzieć !! :)

Ostatnia edycja:
reklama
Nuska no kretyn jak nic :-( jeszcze sie pytal rano jak dzwonil czem m wczoraj nie zadzwonil a moj mowi ze wzial tabletki orzeciwbolee i zasnal, zapomnial a ten do niego fuck off.. I sie rozlaczyl.
Wkurr.. Mnie. Dobrze ze m go nie zaprosil do domu... No i dobrze ze na spacerze z dziecmi bylam..

Natka no to czekamy do poniedzialku, trzymam kciuki :-) a sluz to podobno dobry znak, ja tez mialam jakby plodny sluz i sie zastanawialam co to, ale nie powiem Ci kiedy, bo akurat nie zapisywalam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry