Jutro musze isc do lekarza trzymajcie kciuki by dal mi to zwolnienie.
Jejki jak ja dzis sie zle czuje no masakra jakas :-( i jeszcze ta zlamana noga... A ja latam jak kelnerka dzisiaj:/:/
jejku mam nadzieje ze jak mu zmienia gips na mocniejszy taki w ktorym bedzie mogl chodzic to nie bedzie go juz bolec. Bo dzis go boli mocniej niz wczoraj.
Alex dostal wysypki typowo jak egzema, tzn w zgieciach lokci, w sumie nie tyle.wysypka co sie drapie :-( podejrzewam jajka.
Msze wypytac o testy.
A Victorek chyba na trawe uczulony albo jakies inne pylki bo jak wracamy z dworu ma cale oczy podpuchniete i czerwone i go swedza i bola :-( ehh
Wszystko na raz.
Ale jak to sie mowi co nas nie zabije to nas wzmocni.
Ide poszukac kropli do oczu i za chwile dzieci ida spac i ja chyba tez bo oczy mi sie juz kleja, wogle jak zasypiam to mdlosci mijaja.
Spac bym mogla calymi dniami teraz...
Nie moge sie zdecydiwac na jedzenie, zaczynam miec szczekoscick i wstret do jedzenia. Obiad posmakowalam i jedynie buraki zjadlam i troszke miesa, aa wzamian zrobilam sobie bulki-powietrze z serkiek topionym i pomidorem smakowalo ale ledwo wcisnelam.
aa i sie smieje ze akurat na usg sciagna m gips, hehe
Wogle to jwgo szef dzis rano dzwoni czemu do pracy nie pojechal, a on ze ma noge zlamana a jego szef wkur... I az orzyjechal sprawdzic czy czasem nie klamie i pytal czy ma gips czy bandaz bo wiadomo gipsu sam nie zalozy ... Wkurzyl mnie na maxa. Ahh
Dobra milego wieczorku :-)