• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

hej dziewczynki!

Mamuski kochane wszystkigo najlepszego z okazji waszego swieta :*

Akuku no to mieliscie dzien pelen wrazen,ale chociaz pojdziesz na L4.

Nuuska powtorze tobie co nam powtarzalas,odpusc troszke i przestans ie gniewac na Ł. przeciez wszytskie Ł to fajne chlopaki :*

My dzis jeszcze do tesciowej z prezentem ale musze cos wykombinowac zeby nie jechac.Nie trawie mojej Poj**** tesciowej i nikomu nie zycze takiej

reklama
Nuska szkoda czasu na klutnie :-P ale wiem ze nie raz nie da sie :-(
Kazdy czasem w nerwach cos palnie wiec.i jemu sie zdarzylo ...no glowka do gory, na pewno bedzie przepraszal ;-)

U mnie mdlosci ciag dalszy ide sprobowac cos zjesc.moze.mina :-(

Ajj do doopy z tym wszystkim...

staram sie na Niego nie gniewac, ale czasem same wiecie na pewno, ze nie da sie powtrzymac, kiedy nerwy biora gore. Nie podoba mi sie w Ł. to ze on jak chce sie napic, to nie moze poprzestac na dwoch - trzech piwach tylko ciagnie od upadlego. A potem jest tylko - przepraszam. Wiem, ze to facet, ze ma swoje prawa niestety, ale z domu rodzinnego wynioslam juz to, ze nie toleruje alkoholu, nie potrafie przejsc do porzadku dziennego kiedy widze takie rzeczy a Ł. o tym wiedzial od poczatku. Mnie picie od razu kojarzy sie z jednym....ja sama alkoholu praktycznie w ogole nie spozywam, jak juz sie zdarzy to sa to imprezy typu urodziny i to raz na jakis czas :|
Uraz do alkoholu mialam juz od dziecka, i nie toleruje go. eh nie wiem czy kiedykolwiek uda mi sie tego wyzbyc ale pewnie nie :-(

Akuku ile ja bym dala zeby mnie mdlilo moglo by to trwac cale 9 miesiecy byle bym iskierke zobaczyla po 9 miesiacach.

Bedzie dobrze w koncu cie minie.

Nuuska wcale sie nie dziwie ze masz uraz.ja tez bym miala. Niekotrzy faceci jak zlapia licke pod ogon to pija tak zeby sie naje****

patu$ka Ł. wlasnie do takich nalezy. On nie zna pojecia - umiar. Jak zacznie to tylko po to zeby schlac sie do upadlego. Strasznie mnie to denerwuje bo nie wiem jakimi kategoriami on mysli czasem... :no:
Dzis zapewne jak wroce, jego nie bedzie bo na 13 jedzie na targi, maja dzis sprzatac wszystko wiec pewnie szybko w domu sie nie pojawi. A jak juz sie pojawi to pewnie slowem sie nie odezwie tylko bedzie udawal ze mnie nie widzi. Ale koniec, nie wyciagne tym razem pierwsza reki.I tu nie chodzi o upor bo zawsze jak cos bylo nie tak, ja pierwsza sie odzywalam, pierwsza wyciagalam reke do zgody bo strasznie nie lubie sie z Nim klocic, ale na prawde mam juz tego dosyc.To ze jest facetem nie daje mu prawa do wszystkiego a juz na pewno nie do takiego zachowania :blink:

wiecie co mam nie lada dylemat
i musicie mi pomoc
laugh.gif
nie umiem sie zdecydowac na pizame hahaha a nie mam sie kogo poradzic wiec przesylam Wam trzy linki i do wieczora musiym sie na jakas zdecydowac zeby zdarzyla dojsc do przyszlego poniedzialku :P

http://allegro.pl/spoiled-m18-m-rozm...235261349.html

http://allegro.pl/pizama-dwuczesciow...264245851.html

http://allegro.pl/pizama-dobranocka-...239750391.html
jesli chodzi o ostatni link modele do wyboru to : 2,6 oraz 7.

Musicie mi doradzic a wiec czekam :D
Nie chce calkiem krotkiej pizamki bo po narkozie pewnie bedzie mi zimno, poza tym Bog jeden wie jaka bedzie pogoda
sorry2.gif

Ostatnia edycja:
Patuska no ja tez moge miec 9 miesiecy ale.powiem Ci ze ciiezko, juz przy 2 dzieci nie mozna sie polozyc a teraz jeszcze ta noga m....maskara.
Pwstalam rano zrobilam sniadanie zjadlam i yakie mdlosci mnie zlapaly i poszlam sie polozyc to m sie wkurzyl...ehh i lipa.

to ja widze akuku ze dzis ogolnie cudny dzien dla kazdej z Nas :zawstydzona/y: ja o 15 ide do domu, kolezanka przychodzi mnie zmienic bo inaczej to do nocy bym tu chyba siedziala :no:masakra. Niedziela do bani, w sumie to caly weekend.

sznupie w necie i znalazlam cos takiego. Przesznupalam wiele forow i to rowniez polecaja ginekolodzy ale cena :szok: masakra - 200zł na miesac.

http://aptekamax24.pl/product-pol-355-Prenatal-ProBaby-15-15-sasz-.html

Ostatnia edycja:
Nuuska ceny tych ginow no robia wrazenia.

a co do pizamki zdecydowanie 2 link,jest genialana. No kurde bo sobie zaraz sama zamowie.

patu$ka tez mi sie wasiasta podoba :-Di chyba jest najtansza z Nich wszystkich ( choc i tak sa drogie uch ). :-) i kupuj tez bedziemy myslec o sobie kiedy bedziemy w Nich spac :-D

reklama
heh :) dobry pomysl :)

moj Ł byl na rybkach ja sie kimnelam wstalam i czuje sie bardzije zadzumiona jak przed polozeniem. Niestety mojemu rybakoi nie udalo sie nic zlapac no ale coz odprezyl sie troszke.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry