• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Akuku piękne maleństwo:) Jakoś się tak wzruszyłam...
Patuśka kochana trzymaj się:* Zobaczysz, że już niedługo zaświeci dla Ciebie słonaczko:)

reklama
hej
natka piekna tempka:)
u mnie bez zniam nudy na wykresie, niestey zrobilam test i jest jedna kreska-wydaje mi sie ze za wczesnie było-bo ovu mogła byc w 12 lub 14 dc wiec albo jest to 11 dpo albo 9 dpo:)poczekamy zobaczymy:) jescze dwa testy mam -choc negatywny test kazdy czy w 11 czy w 14 dop chumor popsuje:/
Castagnusa biore i nie mam bolu (.) i pobolewanie brzucha jak zwykle:)
lece ssprzątać
miłego dnia:)
akuku słodka ta twoja córeczka;******

Natka gratuluje egzaminu.

Kasiol przykro mi ze tescik nie wyszedl ale tak jak mowisz jest za wczesnie.

Mowisz ze coreczka ?? Nom ciekawa jestem ale w 50% mozna tak mowic :-)

akuku piekny dzidziolek :DDD ja tez mowie ze to bedzie coreczka ! takie ma ksztalty jak na dziewczynke :laugh2::laugh2:

natka Ty kujonie !!! :-D w ogole to myslalam ze dzis tyle z Wami posiedze i popisze a tu trzask i wysiadl internet na 4h, dopiero teraz przyjechalo dwoch takich chlopaczkow i naprawili :tak:
Po poludniu jak wroce do domu, przebieram sie i jade do Ł. na te targi cudne bo juz mu obiecalam wiec co zrobic :sorry:

Akuku piekna kruszynka ojej ale mi grochy polecialy,jaka kruszynka kochana. Ja stawiam trzeciego chlopaka :)

Akuku kochana ty nie placz z mojego powodu nie wolno ci! Zabraniam! Ja jeszcze muze poczekac na malenstwo,no przeciez nic nie trwa wiecznie to i w koncu ja sie doczekam,i moga to byc blizniaki :D

Natka ulala jaka piekna temperaturka.Ah nie czuje ze rymuje :)

Paulinka dziekuje. Wam wszystkim dziekuje za wsparcie :*

Dzis troszkę poczytałam i znalazłam to :

Niepokalanek mnisi | parenting.pl

pisalysmy o niepokalanku ostatnio. Polecaja go wszędzie, ale mało tego Castagnus który bierze kasiol również go zawiera :-)

" Castagnus 1 tabl. zawiera 45 mg suchego ekstraktu z niepokalanka mnisiego. Najlepszy lek dla planujących ciążę, a starających się powyżej 3 miesięcy, mających problemy z prolaktyną, owulacją czy stresem. Idealny też dla osób z napięciem przedmiesiączkowym. Dla osób z PCOS "

kasiol powiedz mi czy zaczelas brac Cast od 1dc ? widze ze w informacji jest napisane ze bierze się go przez 90dni, u kobiet powyżej 60kg 2 tabletki rano.

mysle ze sprobuje, tylko teraz mm pytanie - Castagnus czy niepokalanek mnisi ( czysty)? Co byscie mi poradzily. Chcialabym mimo wszystko sprobowac, jeśli wspomaga to również hamowanie tworzenia się cyst na jajnikach to tu u mnie jest na +.
A wiec proszę Was o rade

http://allegro.pl/castagnus-30-tabl-napiecie-przedmiesiaczkowe-i3253934200.html

http://allegro.pl/niepokalanek-mnisi-400mg-100kap-menopauza-promocja-i3260326085.html

co kupilybyscie ? cenowo wychodzi to samo bo Cast. musze brac 2 opakowania na msc.

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczynki :-) :*

Nuuuśka oj bardzo Cię kusi ten niepokalanek.. No ale właściwie jak chcesz to spróbuj :-) powiem Ci że nie wiedziałam, że to jest na PCO polecane jest. Warto wiedzieć na przyszłość, może kiedyś mi się przyda (choć wolałabym nie :-)) ale który wybrać to Ci nie doradzę, sama nie wiem który może być lepszy... Może kasiol bardziej doradzi :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry