• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Natka nadzieja zawsze jest

Kasiol nie trac nadzieji, mnie tez mocno bolalo :-( juz nawet podpaske zalozylam :-P bo bykam pewna @ :-P

Natka no lipa ze mi nie daka na dluzej. Najwyzej zadzwonie do tego polskiego gina i bede miala zwolnienie z londynu za 30 f co miesiac, ale przynajmniej nie bede miala stresa :/:/

Tylko dzis czytakam ze moga mnie wczesniej na macierzynski wzucic , wiec pomiedzu zwolnieniami bede wracac do pracy na kilka dni...

Akuku wspolcyulam ci y powodu chlopa a teray mojemu bz sie pryzdalz wspolcyucia dyis w pracz rano spadlo mu na noge widly od wozka widlowego ma zbity duzy paluch a reszte lekko pobijane. Paznokiec na duzym paluchu czarny pewnie zejdzie krew mu leci spod niego i jak do 17 nie przejdzie to jedziemy do lekarza.

A ja wlasnie ksladam nowa komode z tego wszystkiego pojechalam do meblowego i kupilam zeby sie oderwac od wszystkiego. Remon czas zaczac :)

Patuska wspolczuje :-( jak nie urok to sraczka...

Jejku spacccc mi sie chce :-(
Za godzine po Alexa musze jechac, ahh..

Najgorsze ze zwolnienie mam do pn. A w pn lece do pl do pt... Ehh
Bede musiala smignac w poniedzialek rano do lekarza zeby mi znowu zwolnienie dala :-( albo zadzwonie nawet z autobusu i powiem ze moj m odbierze zwolnienie.

No moj Ł. zwolnienei na dwa tyg. Paznokiec napewno mu zejdzie. Kustyka biedaczek. Rok temu o tej samej porze rozwalil sobie palec wskazujacy u reki jakas tradycja.

Patuska ehh bidaczek.
Dobrze ze zwolnienie dali chociaz. Moj dopiero w piatek ew. dostanie... Heh
Szkocja.

Spac mi sie chce okrutnie.

Kasiol powiedz mi testujesz jutro jak tempka bedzie ladna ??

Moim zdaniem jutro huz powinno wyjsc wiec trzymam kciuki.

Natka a Ty kiedy testujesz ??

reklama
Matko patu$ka co to sie dzieje z tymi facetami Naszymi teraz ??? jakies fatum czy co :|:|
Oderwanie sie to chyba najlepsze rozwiazanie na wszystko, my caly czas jestesmy na etapie urzadzania sie, bo ciagle mam nowe pomysly, ale i niektorych rzeczy jeszcze sie nie dorobilismy jak np telewizora duzego bo na razie mamy mniejszy niz ma Ola :zawstydzona/y:Ale wszystko w swoim czasie, na spokojnie.

kasiol Kochana ja Ci mowie, ze to fasolcia, zobaczysz :DDDD

Odebralam wyniczki Ł. ma tam wyszczegolnione trzy szczepy bakterii z czego wzrost w dwoch jest "NIELICZNE" w trzeciej "POJEDYNCZE" takze wszystko jest w porzadku jak na moje oko, ale jeszcze w czwartek przejde sie do ginki zeby pokazac jej te wyniczki i skonsultowac sie jeszcze raz przed zabiegiem. Ciesze sie ze z Nim wszystko w porzadku choc mimo wszystko po mojej laparo posle go na powtorke badania nasienia, zeby miec juz 100% pewnosci:rofl2: bo jednak jak ma dobre, to przy np wstrzemiezliwosci 5-dniowej rowniez powinny wyjsc ladne :)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry