• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Hej dziewczynki :*
Pogoda okropna! Wiatr, deszcz i zimnica straszna :-( aż mi się nie chciało dzisiaj wstać. Ale jest też pewien plus tego poranka- u mnie znowu temperatura lekko w górę :-) to chyba dobry znak :-) mam nadzieję, że się utrzyma :-)
Miłego dnia kochane :*

reklama
piekna ta Twoja tempka natusiu :):) ja ci mowie, ze na pewno się utrzyma zobaczysz :*:*

U mnie z kolei bez zmian :| Dzis 15 dc i nic się nie dzieje eh.Martwi mnie to troszkę mimo wszystko.

hej u nas też ponuro ale wiatru przynajmniej nie ma
teścior negatywny, tempka nadal ok, jedyna nadzieja ,ze ovu była jednak 14 i jest 12 dpo a nie 14 dpo,czas pokaże w sumie dziś 26 dzień cyklu mam:)ale co pastanowione jak teraz sie nie uda nie zamawiam testów już na zapas -bo jak są to kuszą,a jak ich nie ma to nie ma czasu po testa leciec do apteki-tym bardziej ze to mała miejscowość a testy juz ponad rok kupowane
natka pieknie wysoko masz tempke -oby tak dalej:)
nuuuśśka pewnie ten cykl z torbielowatego jajnika! wiec taki pokręcony:)

Ostatnia edycja:
kasiol za wcześnie ten tesior! dlatego wyszedł negatywny, mowie Ci.Masz tak piekna tempke, ze napatrzeć się nie mogę wiec nic się nie martw tylko poczekamy do dnia spodziewanej @ i wtedy powtórz tescior i na pewno będą | | :tak:

natka kochana powiedz mi czy Ty orientujesz się odnośnie tych pakietow w orange jak wygląda ten najwyższy 500MB ? tzn na ile starcza mniej więcej, bo ja na tym kompletnie się nie znam, a wykupilabym go żeby mieć z Wami kontakt jak będę w szpitalu :|

akuku ale jeszcze nic straconego, test na pewno za wcześnie zrobiony dlatego wyszedł negatywny.
Ja Wam mowie, ze to fasolcia.

A mnie cos strasznie zaczelo bolec po prawej stronie na wysokości jajnika :blink: kluje niemiłosiernie, szlak.

hejka!

kasiol przykro mi ale jeszcz emozesz dla pewnosci w dniu @ zatestowac.

natka no tak Ł mam w domu a remont znowu stoi co moge to robie sama ale takie ciezsze roboty to juz musze tate prosic ale on tez nie ma czasu za bardzo.

Akuku no u mnie brak nadziei na ten cykl ale chociaz sie uspokoilam troche moze to mi pomoze ogarnac troche mysli. Choc dzis mnie podbrzusze pobolewa

akuku , mysle że jeszcze za wcześnie i teraz poczekam na faktyczny temin @ no chyba że tempka spadnie.Nie nastawiam sie na nic, bo brzuch pobolewa...

kasiol na pewno jeszcze za wcześnie.Szkoda, bo tak o teraz już masz negatywne nastawienie, a może jednak fasolcia się tam zagniezdzila :) jestem ciagle dobrej myśli i trzymam kciuki bo taka tempka rzadko się zdarza

reklama
nuśśśka bedzie co ma byc i tak:) w sumie podejrzałam na staraczkach majowych-ze jedna staraczka miała ovu 15 a test dopiero pozytywny w 16 dpo a w 13 jeszcze negatyw wiec ,poki tempka w górze jest nadzieje, ale mysle że ovu miałam tego 14 jednak, bo spadek był no i test ovu pozytywny, a 12 był negatywny
wiec mimo wszystko nadzieja jest:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry