• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

natka ty też juz niedługo bedziesz na etatapie testowania:) niedziela? poniedziałek?
dwa dni temu bardzo mnie bolal brzuch , wczoraj lekko przez chwile a dziś znów czuje że zaczyna,hmmm jak ta tempka mie w tym miesiącu oszukuje to spale ten termometr i nie robie pomiarów już:)

reklama
Kasiol no tempka piekna hmm. Mysle ze tak pocno zaburzona nie jest bo spalas 4 godziny dalej.

Kiedy tescik jutro ??

Natka Twoja tempka tez sliczna oby sie tak utrzymala :-)

A dziewczyny jak wyjdzie pozytywny test odlizcie termometry, ja zle zdobilam ze dalej kilka dni mierzylam i sie stresowalam... Raz az mi spadla i sie poplakalam ze @przyjdzie... Nawet spadek mam na wykresie...

Trzymam kciuki :-)

kasil piekna tempka,ntaka twoja tez :) mam nadzieje ze to fasolki.

Ja zaraz uciekam do dentysty.koncze sniadanie bo potem to do wieczora pewnie nie bede mogla jest.Niby tylko 2 h ale ja to bede sie bac.

mnie wypryszczylo to raz a dwa pobolewa mnie podbrzusze. @ nadciaga.Chociaz jeszcze kilka dni ale juz daje znac.

hej dziewczynki :*:*:*

nie spodziewałam się niczego innego jak dobrej tempki i piekna jest :-) gratuluje kasiol i natka :):)

kasiol przez te 2h jak siedziała z Nami zamieniłam z Nia chyba ze 3 słowa. Siedziala i patrzyla, wiec pierwszy jej dzień u Nas a w sumie godziny oceniam średnio no ale będzie miała pole do popisu w przyszłym tygodniu wiec zobaczymy :cool2:

U mnie tempka dalej bez zmian, denerwuje mnie już ona bo zupełnie nic się nie dzieje :-(

patu$ka kciukaski za wizytke u denstysty !!! ja nie znosze dentystów aj ale będę się sama musiala niedługo wybrać z tymi moimi zebami madrosci które mam do usuniecia :zawstydzona/y:

piekna dziś pogoda! nareszcie :-)

Nuuuśka Twoja tempka w tym miesiącu zapewne jest taka, bo pewnie owu miała być z tego jajnika z torbielą! Także nie martw się - to że ten cykl jest taki a nie inny to jeszcze nie znaczy nic złego kochana! :* a jak będziesz się tyle denerwować to się zamęczysz...

Kasiol testuję w niedzielę - miałam zrobić betkę w ostatni dzień brania dupka, ale że to właśnie niedziela to zrobię sikańca, bo innego wyboru nie mam. W razie czego w poniedziałek od rana na betkę. Ale już się zaczynam denerwować trochę... No bo co będzie jak test sikany będzie negatywny? Odstawić dupka czy przeciągnąć jeden dzień do poniedziałku hmm... Bo to w sumie będzie bardzo wcześnie jeszcze, więc nawet jeśli udało się zafasolkować to test może jeszcze nie wyjść... nie wiem co robić :/ no chyba, że niedzielny wyszedłby chociaż bledzioch to wiedziałabym żeby dupka nie odstawiać :-)
a Ty kiedy powtarzasz teścik??

patu$ka powodzenia u dentysty!
A może akuku ma rację i u Ciebie to druga próba podejścia do owu? Byłoby to możliwe patrząc po wykresie..

akuku kochana a jak u Ciebie? Jak Ty się czujesz?

tez nie znosze dentysty a mam dwa do leczenia i jakoś sie ślizgam, choc przyjdzie i czas na mnie:)
własnie patu$ka nawewno nie mogły pechole jednak sie peknać -może zle coś odczytał? jakis stres tez opuźnia przeciez ovulke-bo rosna mniej wiecej tyle samo dziennie...

nuśska moze sie rozkreci choc, moze stres ,a może taki charakter,oby was odciążyła troche od pracy:)

akuku może zatestuje jutro-jeden test mam i z jednej strony chce go zrobic , z drugiej boje rozczarowania-
czytałam ze Castagnus moze wydłużyc cykl, ale w jaki sposób -druga faza jest raczej stała?
własnie akuku jak bobo:)

Ostatnia edycja:
kasiol może Castangus wydłuża cykl ale w sensie że przedłuża pierwszą fazę - jakby opóźnia owulkę? Nie sądzę żeby miał wpływ na drugą fazę bo ona powinna być względnie stała :-)

Ja jakos daje rade, rano zjadlam kabanosa zlapaly mnie mdlosci, napilam sie soku pomaranczowego, posiedzialam i minelo. Ale lapie z nienacka i odchodzi...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry