• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Jejku dziewczynki ale się źle czuję :-( strasznie mnie brzuch boli z jednej strony :-( normalnie rzadko mam takie silne bóle ehh... Oby jutro było lepiej :-)

reklama
patu$ka a gdzie Ty Kochana dziś jesteś ?bo już się zaczelam zastanawiać co u Ciebie tak cichutko :happy:

natka może to nerwowe ? bo na @ stanowczo za wcześnie, wiec może fasolcia szuka miejsca ? :D na pewno jutro będzie lepiej zobaczysz :*

Dzis leniwy dzień u Nas. Sniadanie jedliśmy w południe wiec w porze obiadu prawie ze, a obiad o 17 wiec w porze kolacji :rofl2: ale zeszlo Nam, bo wymyslilam ze zrobie szparagi w beszamelu i na samo obieranie zeszla godzina :eek:ale pyszne było, teraz pod kocykiem już siedze, zaraz "Na wspólnej" a potem może jakiś film zobaczymy i nyny. Ola ma jutro wolne w szkole, wiec żadne z Nas nie musi wcześnie wstawac żeby ja zaprowadzić :):):)
Caluje Was myszki Moje, miłego wieczorku i jutro czekam na same dobre wieści o wzroście tempki !! :-):tak:

może to faktycznie nerwowe? Nie wiem sama :-) u nas też dziś leniwy dzień, obiad dopiero po 16 a teraz mężuś w kuchni siedzi i szykuje pyszną jajeczniczkę :-)
a później do spania bo ja już ledwo na oczy widzę! zmęczona na maxa jestem.. dobranoc dziewczynki :* kolorowych snów i do jutra :-)

heja wróciłam:)
patu$ nie nastawiam sie na nic-test negatywny -tempka nadal w górze ale jeszcze za krótko ,żeby tylko nią sie kierować tym bardziej ze test negatywny,oczywiście rano załapałam doła i odechciało mi sie wszystkiego,zła na siebie ,męża i cały świat,ale na szczescie juz mi troche przeszło:)
nuśśka też pomyslałam ,ze moze to Castagnusa sprawka-ale również może być tak ,że miałam taki ładdy stabilny cykl jutro tempka spadnie i przyjdzie @ a my znów sie nie wtrafiliśmy ;/ nie wiem sama co robimy źle, czekam na to co przyniesie jutro-a czytałam ze Castagnus wydłuza faze lutealna a ja nie lubie sie męczyc wiec jeśli ma przyjść to niech już jutro rano będzie,
akuku wiele jest przypadków ,że test wychodzi dopiero dzień dwa po terminie @ :) tak też miałas i to daje mi taka małą iskierke nadzieji-pewnie do jutra bo jak @ ma przyjść to powoli zacznie spadać-a już od wczoraj troche poleciała... ale póki nie ma @ jestem w grze:)a raczej walce:) nierównej na dodatek:)
natka to moze być implantacja, trzymam kciuki za Ciebie mocno mocno mocno:)wątek odczarowany i niech się w tym miesiącu znów zafasolkuje któraś z nas ,aby znów zastuj nie wpdał do nas:)

Ostatnia edycja:
a własnie akuku czytałam odnośnie hcg ,ze jeśli ładnie wzrasta:) wcześnie wychodzi test to prawie na bank córa:)kilka dziewczyn porównywało poziomy bety z różnych ciąż( miały i chłopca i dziewczynke) i wszystko sie sprawdziło:)mozesz porównać sobie bete chłopców i zrobić w tym samym tygodniu ciąży teraz i moze bedziesz już wiedziała:)

Kasiol ja w ciazy z chlopcami bety nie mialan robionej, ale wiem ze w wiekszosci przypadkow sie sprawdza.
Ale mi sie wydaje ze teraz mi dosc szybko test wyszsdl, tymbardziej ze to bylo albo 11 albo 13 dc.
Jesli 11 to calkiem mozliwe ze cora...
A jesli 13 to i tak popoludniu wyszla ladna widoczna kreska i mysle ze nawet 2 dni wczesniej by wyszla na tym tescie rano.
Tylko ze wzrost hormonu zalezy tez od dnia implantacji.
Jak doszlo do implantacji w 7 dc to juz w 9 dc wyjdzie test a jak w 12 to w 14 dniu test wyjdzie.
A czy jest znaczenie czy chlopcy czy dziewczynki sie szybciek implantuja ? Nie wiem.
Tak czy siak musze czekac, mam nadzieje ze w ok. 14 tyg. Jak bede na usg cos zobacze.tzn ze jak nie zobacze siusiaka to jest szansa na core :-)

Sie naplakalam bo niechcacy weszlam na watek aniolkowych mam :-( urodzic martwe dziecko na koniec ciazy :-( jejku jakie to przykre...nie wiem czy zasne dzisiaj tak mnie to smuci ze masakra :-(
Przepraszam musialam.gdzies to napisac...

Kasiolku jak tempka dzisiaj ??

Mnie dzis obudzil obsiusiany Victor,a wlasni snil mi sie urlop :-P
Ide robic robic sniadanko i wstawic pranie :-)

Milego dnia kochane :-)

Cześć dziewczynki :-)
U mnie dziś z brzuchem lepiej, na razie nie boli. Ale za to strasznie dużo jakiegoś wodnitego śluzu mam. Szok po prostu :-) temperatura znowu poszła w górę do poziomu tych poprzednich wyższych. Jak mi budzik zadzwonił i zmierzyłam to ze zdziwienia później zasnąć nie mogłam :P ale w końcu się udało :-D
Za chwilę Mężuś wróci z nocki i przywiezie świeże bułki więc niebawem lecę na śniadanie.

Akuku na pewno to musi być coś okropnego, urodzić martwe dziecko...

Kasiol jak tam dziś temperatura? I w ogóle samopoczucie?

Nuuuśka a Ty jak tam dzisiaj? Mam nadzieję, że mniej nerwowo i się tak nie martwisz! :-)

reklama
kasiol widze tempka leci czyzby @ za kilka dni?

Akuku nie zagladaj na te watki w ogole!

Nuuska a w Poznaniu caly czas,ale moze dzis wieczorem a napewno jutro do poludnia bedziemy w domu :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry