• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
patu$ka Kocham Cie za to ustawianie do pionu. Masz to chyba po mnie :-)
Zezarlam od rana 3 tabletki na gardlo i już trochę lepiej się czuje, ale mimo wszystko jeszcze kiepskawo. Wezme dziś na noc podwojna dawke polopiryny, wypoce się i jutro powinno być już dobrze. Myslisz ze mogę ??
Jak Ty się czujez w ogole Kochanie ?Przeszly zle myśli ?? :happy:

kasiol Qrwa przykro mi.....:( ale masz racje, nie ma co się zalamywac, obyśmy szybko mogly zacząć nowy SZCZESLIWY cykl !! Bo musi taki być. Nie ma innego wyjścia. Mam nadzieje, ze u mnie wszystko się unormuje po laparo i będę mogla do Was dolaczyc.
Powiem Wam ze w tym całym nieszczęściu ciesze się, ze dalej jesteśmy w tym razem. Dajecie mi sile do tego wszystkiego.

Wiem dziewczynki że miałam testować jutro. ale stwierdziłam że jeden dzień nie zrobi różnicy. To już 12 dpo więc chyba coś powinno wyjść jeśliby fasolka była.. Robiłam test 10 mIU. No nic, jak @ nie przyjdzie do poniedziałku to wtedy zrobię jeszcze jeden test albo dla pewności betę żeby wiedzieć na pewno co z dalszym braniem dupka.

Kasiol Przykro mi, że jednak @ przylazła :* ale teraz zaczniecie nowe staranka :-)
Nie wierzę, że żadnej z nas się w tym cyklu nie udało!

Nuuuśka wskakuj pod kołdrę i się wygrzewaj, herbatę z miodem pij i myślę, że polopiryna nie zaszkodzi. Wracaj do zdrowia :*

No wlasnie ja tez nie wierze !!! akuku przerwala fatum w zeszłym miesiącu, teraz musimy przec do przodu a nie spocząć na laurach i czekac az się samo rozwiaze. natka w Tobie jeszcze nadzieja pozostala :tak:

Nuuska polopiryna nie zaszkodzi bo ona na bazie paracetamolu jest. Smialo bierz. Wylez sie wypoc. jest pogoda taka jaka jest a o przeziebienie nie trudno.

Jak sie czuje rano przeszlam kryzys jak ujrzalam te butki a na innym watku zdjecie usg fasolinki jakies.Ale juz troszke przeszlo. Minelo do nastepnego razu...

no bo może jest za wcześnie ??
ja bym sklaniala się ku temu właśnie :) sama zawsze mówisz i powtarzasz ze poki ne ma @ jest nadzieja a wiec trzymamy kciukaski żeby @ się nie pojawila :tak:
Ale dziś okropny dzien...matko. Leje od samego rana, zero slonca,zimno wiec nawet nie bardzo jest gdzie wyjść.

patu$ka wiesz co babcia wlasnie mi powiedziała, ze podobno przed operacjami ze znieczuleniem ogolnym nie można brac :S a ja się z tym pierwszy raz spotkałam :X

Tez mnie dziś jakiś podly humor dopadl.

Ostatnia edycja:
wiesz co nei wiem jak to jest moze na wszelki wypadek nie bierz tylko na gardlo a na wypocenie sie mozesz termofor do lozka wziac

Nuska a katar tez masz ?? Jak tak to zrob sobie inhalacje, do misko wrzatek i kilka kropel olbas oil jak masz i wdychaj, mi to pomaga i na gardlo i na katar. Dwa dni i zdrowa.
Syropek z cebuli sobie zrob :-)
Trzymam kciuki za laparo :-) bedzie dobrze zobaczysz :-) a pozniej bedziesz cieszyc sie z fasolki :-)

Patuska skarpetuszki kupione i dla chlopca i dla dziewuszki :-) chcesz zdjecie ?? Sasasasasa.:-P

Kasiolku kochana tak bardzo mi przykro :-( :-( jejku taki ladny wykresik i nic z tego :-( :-( wiem jak sie czujesz, ale twraz odliczanko i za ok. 2 tyg nowa proba :-P
Tylko postaraj sie nie myslec piszmy tu sobie o wszystkich i o niczym ale trzeba sie troszke odstresowac:-)

Natka a ja tez zaraz kopniaka sprzedam za ten tescik z dzisiaj. Byl to chociaz z porannego moczu ?? Pierwszego?
Idz na bete w poniedzialek tak jak gin mowil :-)

Dziewczynki no prosze mi sie ladnie odblokowac :-)

dzieci od babci dostaly pociagi z pilotem takie male na tor. Ale potrzebuja po 5 tych malych paluszkow i wzielam dzieci ze soba u zrobilismy sobie spacer... Potem jeszcze zaszlam do tesco po kilka rzeczy.i jak placilam to mi Victor zniknal z oczu... Jejku jak ja sie zestresowalam. Pierwsze co wyszlam na dwor czy na ulice nie wyszedl ...nie bylo go, cofnelam sie do sklepu i go szukam a on na drugim koncu sklepu byl i siedzial w takim automacie co sie pieniazki wrzuca.... Ahh jaka ja bylam ze stresowana. I w domu za to w tylek dostal, tak jak dzieci nie boje tak musialam zeby zapamietal, bo on tu nawet by sie nie dogadal... Ahh
No i juz pod domem prosze Alexa by mi drzwi na klatke otworzyl a on ze nie (bo powiedzialam ze nie wlacze bateri do pociagu teraz tylko pozniej jak beda grzeczni) no i mi nie otworzyl a mialam ciezkie siatki , no i obydwoje maja kare i nie dostana dzisiaj bateri do ciuchci.
Niestety dzisiaj jedyna kara ktora sie przejeli i chyba zapamietaja.
Zreszta caly czas pytaja czy im wlacze, ale nie moge sie ugiac.
Konsekwencja ich wychowam, choc czasem ulegam ale dzis nie moge.
No nie zycze nikomu takiego stresu i nadal uwazam ze dzieci do skpepu nie powinny chodzic, bezsensowny stres dla dzieci i rodzicow. Choc wiadomo czasem nie ma opcji.

reklama
Oj zebys wiedziala ze dzieci na zakupach sa okropne,moje bratanice so takie ze jedna wklada do koszyka co popadnie a druga wyjmuje twierdzac ze to i tamto nie jest potrzebne. A synek kolezanki jak ona mu czegos nie chce kupic to ryk taki ze maskara.

CO do kary to masz racje nie wolno ci sie ugiac bo potem chlopcy na glowe ci wejda,i beda mysleli z eza kazdym razem im sie upiecze.

Co do natki to normalnie pranie tylka jak nic jej sie nalezy.

A co do skarpetuszek to wole miec niespodzianke. Tylko prosze o moc fluidkow ciazowych w kazdej parze,moz ena blizniaki :D
Tak ostatnio gadalam z Ł. i tak Wam powiem ze oszalalbym z radosci jesli mialaby byc to blizniaki,osz kurcze dwa serduszka kochane,szkarabki te same....ah ale sie rozmarzylam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry