Nuska a katar tez masz ?? Jak tak to zrob sobie inhalacje, do misko wrzatek i kilka kropel olbas oil jak masz i wdychaj, mi to pomaga i na gardlo i na katar. Dwa dni i zdrowa.
Syropek z cebuli sobie zrob :-)
Trzymam kciuki za laparo :-) bedzie dobrze zobaczysz :-) a pozniej bedziesz cieszyc sie z fasolki :-)
Patuska skarpetuszki kupione i dla chlopca i dla dziewuszki :-) chcesz zdjecie ?? Sasasasasa.
Kasiolku kochana tak bardzo mi przykro :-( :-( jejku taki ladny wykresik i nic z tego :-( :-( wiem jak sie czujesz, ale twraz odliczanko i za ok. 2 tyg nowa proba
Tylko postaraj sie nie myslec piszmy tu sobie o wszystkich i o niczym ale trzeba sie troszke odstresowac:-)
Natka a ja tez zaraz kopniaka sprzedam za ten tescik z dzisiaj. Byl to chociaz z porannego moczu ?? Pierwszego?
Idz na bete w poniedzialek tak jak gin mowil :-)
Dziewczynki no prosze mi sie ladnie odblokowac :-)
dzieci od babci dostaly pociagi z pilotem takie male na tor. Ale potrzebuja po 5 tych malych paluszkow i wzielam dzieci ze soba u zrobilismy sobie spacer... Potem jeszcze zaszlam do tesco po kilka rzeczy.i jak placilam to mi Victor zniknal z oczu... Jejku jak ja sie zestresowalam. Pierwsze co wyszlam na dwor czy na ulice nie wyszedl ...nie bylo go, cofnelam sie do sklepu i go szukam a on na drugim koncu sklepu byl i siedzial w takim automacie co sie pieniazki wrzuca.... Ahh jaka ja bylam ze stresowana. I w domu za to w tylek dostal, tak jak dzieci nie boje tak musialam zeby zapamietal, bo on tu nawet by sie nie dogadal... Ahh
No i juz pod domem prosze Alexa by mi drzwi na klatke otworzyl a on ze nie (bo powiedzialam ze nie wlacze bateri do pociagu teraz tylko pozniej jak beda grzeczni) no i mi nie otworzyl a mialam ciezkie siatki , no i obydwoje maja kare i nie dostana dzisiaj bateri do ciuchci.
Niestety dzisiaj jedyna kara ktora sie przejeli i chyba zapamietaja.
Zreszta caly czas pytaja czy im wlacze, ale nie moge sie ugiac.
Konsekwencja ich wychowam, choc czasem ulegam ale dzis nie moge.
No nie zycze nikomu takiego stresu i nadal uwazam ze dzieci do skpepu nie powinny chodzic, bezsensowny stres dla dzieci i rodzicow. Choc wiadomo czasem nie ma opcji.