• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

90-natka- u mnie to już jest 17 tydzień.Czuje sie dobrze tylko najgorsze jezeli chodzi o miednice boli nieziemsko.Odczuwam już ruchy maleństwa bardzo delikatne ale są.Napoczątku była masakra jezeli chodzi o nudności koło 12 tyg. ustały.Oraz jak to się mówi dziewczynka odbiera urode mamie, i odebrała powyskakiwały krostki.:-):-)

reklama
czekoladka ale ten czas leci :-) najwazniejsze że mała zdrowo się rozwija, z tą świadomością na pewno lepiej się znosi te bóle.

Wiecie co Wam powiem? Zastanawiam się czy mimo spadku temp jest możliwość że to fasolka? Tak czysto teoretycznie. Nie wspomniałam o tym rano ale wydawało mi się, że jest tam widoczny cień cienia, ale nie pod każdym kątem. Uznałam więc że to negatywny ale po jakimś czasie kreska stała się bardziej widoczna (choć wiem że po 10 min już się wyniku nie odczytuje). Tak więc zastanawiam się czy w ogole jest teoretyczna możliwość ciąży przy niskiej temp. Choć i tak czuję się jak na @ :-)

natka patrząc na wiele wykresów w wiekszości przy spadku już nie było szans, ale duży spadek miała przez jeden dzień akuku a fasolka ma sie dobrze :) więc jak cień cienia jest:)

dodzwoniłam sie do ginki, wizyta dopiero na 20 czerwca;/ niestey po ovu :( ale obiecała ,ze da znać jak sie zwolni miesice-bo często sie zdarza-a to moja sąsziadka więc wyskoczyć zawsze moge:)

Ostatnia edycja:
natak mi sie wydaje ze przy lekkim spadku 0.1 np to jeszcze szansa jest ale przy wiekszym to watpie.
Mi 25 pokazala slabiutenka kreske a zaluje ze nie mialam 10.

Kurcze chcialam zamowic testy owu i ciazowe z allegro ale nie mam konta :( ostatnio kolezanka mi zamawiala ale wyjechala do niemiec. wtedys ie nimi podzielilysmy bo chciala wiedziec na jakiej zasadzie to dziala. To taka ciemnota z niej ale w niektorych kwestiach wporzadku. Swoijego czasu to tak szlala ze ciagle na tabletkach Po jechala I nie mam mi kto:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
patu$ a nie ma opcji -kup bez konta? czy zawsze musisz mieć konto?
ja mam taie postanowienie -tez testów nie kupuje-mam 5 ovulacyjnych jescze to , dopiero jak @ sie spóźni ide do apteki:)bo jak w szafie lezy to za bardzo kusi ,zeby zrobić i tylko rozczarowanie wielkie;/
u mnie @ już powoli przechodzi:) akyszzzzzzzzzzzzzz

wlasnie nie wiem jak to jest ja nigdy sama nie korzystalam zawsze ktos mi zamawial,ale to rzadko korzystalam ale przy takich staraniach to ja majatek wydalam na te testy i w ogole a na allegro jednak taniej.

jest jest wujek google mi wszystko powie,znalazlam opcje kup bez rejestracji. Wiec juz dalej sobie poradze. Mam nadzieje :D

Ale pipa platnosc przez PayU i dupa blada.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Natka kochana ja mialam spadek mocny w 13 lub 15 dniu po owu bo nie wiem kiedy ta owu byla. Na drugi dzien wzrost, ale juz bylam po pozytywnym tesci, trzeslam doopa bo mialam okropne bole jak na @:-(
Kochana da rade zrobic zdjecie tego testu ??
Najlepiej skocz na bete..
Ja nadal trzymam kciuki, a temperatura moze byc zaburzona chociazby stresem przed testowaniem...
Zreszta spojrz jaki ja spadek mialam mocny :/

beta wszytsko wyjasni.

A ja juz testy zamowilam. Kiedys mialam konto na allegro ale z niego nie korzystalm nigdy,nie dosc ze nie pamietalam loginu i hasla to jeszcze myslalm ze konto po takim czasie jest nie aktywne. Ale szukalam i szukalam i znalazlam ten kwit co poczta przychodzil po zalozeniu konta i tam wsyztsko bylo. Takze zalogowalam sie. Zamowilam,wplate zrobilam i teraz bede czekac. do konca tyg powinno przyjsc

reklama
Patuska no teraz najlepiej beta , a natka na bete poszla ?? No i jak zobaczyla cien to chyba dupka nie powinna odstawiac.
Ja wiem ze tempka zle wyglada, ale ja tez tak mialam.
Dlatego wiem ze nie mozna sie nia sugerowac.

Ja dzis u lekarza po zwolnienie bylam i dala mi na tydzien znowu, ale stwierdzila ze bede sie lepiej czula jak wroce do pracy... Ehee
I ze jak np.plamilam to czy bede lezec czy nie to i tak poronie a dzwiganie w pracy nic nie przeszkadza...
Jasne. Masakra normalnie.
Ja nie wiem czy zwolnienie z pl sie liczy czy nie ale chyba pojde w pl do gina i przetlumacze sobie notarialnie, niech da na cala ciaze a najwyzej mnie wczesniej na macierzynskie wrzuca
Ja nie bede ryzykowac zycia malego czlowieczka dla pracy ehh...
tekst dnia jak masz poronic to poronisz... Kurrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry