• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Podobno jest tak ze mozesz miec 3 cykle i miesiac przerwy albo 6 cykli i 3 miesiace przerwy zalezy od pracy jajnikow.

O tym jak dlugo trwa kuracja decyduje lekarz.Ale niby nie powinno to trwac dluzej niz pol roku

reklama
Natka nosz kukrka zdjecia nie umiesz wstawic :-P ja tu sie az zgrzalam ze zobacze ta druga kreche :-P

Patuska to trzymam kciuki by udalo sie przed przerwa :-(
Ps skarpetuszki mam w plecaku :-) wiec jutro, pojutrze wysylam :-)

Aaa dziewczyny mam orzech do zgryzienia... Dostalam dzis list zs dostalam sie do collegu na full time ...i co mam robic ? Rezygnowac ? Czy chodzic.np. Do konca grudnia ?? A pozniej wrocic ?? To sa chyba 3 dni w tyg. A zawsze juz bym cos miala zaliczone.. Pozniej to dopiero jak najmlodsze bedzie miec minimum 2 latka.
Zaaplikowalam bo w ciaze zajsc nie moglam wiec postanowilam cos zmienic w swoim zyciu, a tu sie organizm przestraszyl nauki chyba i zaciazyl :-P buhahahaha

Aha, bo ja zasugerowałam się ulotką, żeby po trzech miesiącach kuracji zrobić trzymiesięczną przerwę. Ale faktycznie jest dopisane że lekarz może zdecydować o dłuższym leczeniu jeśli są ku temu wskazania :-)

akuku specjalnie włączyłam kompa i co? Nie widzi mi telefonu po podłączeniu :/ błąd podczas instalowania sprzętu się pojawia. Nosz cholera co za złośliwość rzeczy martwych!!!

akuku aj bym nie rezygnowala. Zawsze to cos.

natak kurna mac. odlac zi podlacz raz jeszcze albo pierdyknij reset.u mmnie tez tak czasem jest

Natka a blootothem przeslac nie mozesz z tel. Ba kompa ??
Albo z tel przez neta na bb??

Patuska dowiem sie wszystkiego na spotkaniu w jakich godzinach to jest i sie zobaczy.

Mam opoznienie lotu juz o minimum pol godziny ehhh :-( :-(

ja nie mam bluetootha w kompie :P brat przyjechał i mi instaluje jakiś program żeby się dało zdjecia z komy otwierać na kompie ;-) z telefonu próbowałam ale się nie da.
akuku myslę ze jak max 3 dni w tygodniu to dasz radę chociaz troche.

reklama
Kurcze dziewczynki, poddaje się. Nie umiem :/ widzi mi już telefon i to wszystko co mam na karcie ale zdjec z telefonu nie :/ jutro spróbuję na innym kompie jeszcze... A tymczasem ide spać bo rano na7:00 do pracy... Dobranoc :* akuku miłej podróży :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry