Czyli wynika z tego ze tak jak pisala akuku najlepiej seksowac sie co dwa dni od @ do @.
akuku kochana trzymam w takim razie kciuki za Wasz szczesliwy powrot do domu
kasiol nie mam pojecia szczerze Ci powiem, ale ona do mnie powiedziala, ze cytuje "mezowi trzeba dac potem min. 24h na zregenerowanie sie". Sadze ze tu chodzilo o ilosc plemnikow, moze uwazala ze jak zbyt wczesnie to bedzie zbyt malo nasienia i moze nie dotrwac ? nie wiem, w kazdym razie i tak chyba wyjdzie na moje, bo na owu jutro sie nie zapowiada. Stawiam na piatek :>
patu$ masz racje wiem o tym, ale chcialam po prostu sprobowac inaczej stad moja zlosc i frustracja, co wcale nie znaczy ze nie chce tego robic z przyjemnoscia bo wlasnie mam taki zamiar tylko skoro seksowanie codziennie nie dalo rezultatu, to mozna jeden miesiac sprobowac tak i zobaczymy

A teraz poki co jeszcze nie mysle, nie nie, na razie podchodze do tego na luzie, a myslenie zacznie sie po owu pewnie.
natka no wlasnie tak i ona powiedziala ze przy tylozgieciu najlepiej kochac sie wlasnie od tylu lub w jakiejkolwiek pozycji zeby macica byla wyzej. I tak, to sie potwierdza, bo poprzedni gin kiedy juz bylam w ciazy z Ola bardzo zwracal na to uwage.
paulinka heh ja juz kiedys powiedzialam, ze wszystkie Ł. sa do siebie podobne, choc w jednej kwestii ale sa podobni

i w ogole dodam po raz kolejny ze sie dobralysmy, prawie wszystkie z Łukaszami
Zobaczymy, tesciory na razie ujemne, ale zaczyna niesmialo pojawiac sie druga krecha wiec nie sadze zeby owu byla jutro tylko pojutrze, jak to sie juz przyjelo w 17dc.