• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
W tej książce którą kupiłam (pisałam kilka dni temu :-)) też piszą że jeśli wyniki badania nasienia są ok to nie ma przeciwwskazań do seksowania się codziennie :-)

Czyli wynika z tego ze tak jak pisala akuku najlepiej seksowac sie co dwa dni od @ do @.

akuku kochana trzymam w takim razie kciuki za Wasz szczesliwy powrot do domu :tak:

kasiol nie mam pojecia szczerze Ci powiem, ale ona do mnie powiedziala, ze cytuje "mezowi trzeba dac potem min. 24h na zregenerowanie sie". Sadze ze tu chodzilo o ilosc plemnikow, moze uwazala ze jak zbyt wczesnie to bedzie zbyt malo nasienia i moze nie dotrwac ? nie wiem, w kazdym razie i tak chyba wyjdzie na moje, bo na owu jutro sie nie zapowiada. Stawiam na piatek :>

patu$ masz racje wiem o tym, ale chcialam po prostu sprobowac inaczej stad moja zlosc i frustracja, co wcale nie znaczy ze nie chce tego robic z przyjemnoscia bo wlasnie mam taki zamiar tylko skoro seksowanie codziennie nie dalo rezultatu, to mozna jeden miesiac sprobowac tak i zobaczymy :happy: A teraz poki co jeszcze nie mysle, nie nie, na razie podchodze do tego na luzie, a myslenie zacznie sie po owu pewnie.

natka no wlasnie tak i ona powiedziala ze przy tylozgieciu najlepiej kochac sie wlasnie od tylu lub w jakiejkolwiek pozycji zeby macica byla wyzej. I tak, to sie potwierdza, bo poprzedni gin kiedy juz bylam w ciazy z Ola bardzo zwracal na to uwage.

paulinka heh ja juz kiedys powiedzialam, ze wszystkie Ł. sa do siebie podobne, choc w jednej kwestii ale sa podobni ;) i w ogole dodam po raz kolejny ze sie dobralysmy, prawie wszystkie z Łukaszami :D

Zobaczymy, tesciory na razie ujemne, ale zaczyna niesmialo pojawiac sie druga krecha wiec nie sadze zeby owu byla jutro tylko pojutrze, jak to sie juz przyjelo w 17dc.

Ostatnia edycja:
Nuuuśka jak Ł taki niechętny do zmiany to spróbuj może poduszkę pod pośladki włożyć, wtedy kąt się też trochę zmieni na korzystniejszy :-)

Wiecie co, dziwnie się czuję bez mierzenia tempki, tak jakby czegoś mi brakowało :-)

Miłego dnia :*
a ja jeszcze tylko jutro i urlop, yeeeeah ;-)

hej
natka ja nie mierzyłam w trakcie @ i pare dni po ,wiec nie było tak źle rzucić :) ostatnio zmęczona jestem na maxa ;/chyba przez tą pogode i klime w pracy ;/
miłego dnia;***

hej hej :*

natka tak wlasnie, tez do tego doszlam ze jak juz to poduche pod tylek badz miednice zeby bylo wyzej :blink:

Dzis totalne nic nie robienie, tylko jako ze to wies, czasem nudno, ale zaraz rozpalamy grilla :-) Tescior juz pokazuje druga kreche choc nie mega tlusta ale jest wiec zaraz jeszcze przed grillem jedziemy na lake na "wycieczke" :wściekła/y:

Patu$ka w sumie dobrze że masz tyle roboty bo przynajmniej czas szybciej Ci minie :-) niedługo już weekend i Ł wróci :-)

Nuuuśka to działajcie, działajcie! ;-) niech wakacyjny cykl sprzyja zafasolkowaniu :*

Ja też dziś zalatana, od rana w pracy a później obiad, pranie i prasowanie. Jeszcze niezła kupka prasowania mi została ;-)
Już nie mogę się doczekać urlopu, odpoczynku i tego że nie będzie trzeba tak rano wstać... Jeszcze tylko jutro :-)

Natka wlasnie okazalo sie ze chyba ne ten weekend nei zjedzie maja duzo pracy,ale to jutro sie okaze.

@ juz powoli odjezdza i bardzo dobrze bo w te upaly dostac @ to jakas masakra

reklama
o kurcze, szkoda że już w pierwszym tygodniu tyle pracy że nawet nie może do domu wrócić...

co do @ to znam ten ból... ja już też mam jej dość, a ta temperatura na dworze mnie dodatkowo wykańcza :/ zwłaszcza w pracy jak na dodatek muszę się ubierać hmm "stosownie do pracy w urzędzie" :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry