• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

hej, dzis na chwilke co pracy dużo:) miła niedziela wczoraj siostra nas odwiedziła jeszcze z Staśkiem w brzuchy ale juz czeka na szczęśliwe rozwiązanie:) akuku już prawie półmetek jak ten czas leci:)ale masz fajnie:) ja pierwsze co musze kupic oczywiście jka już sie nam uda;/-bo duzo rzczy mam to -elektryczna niania:)moja córa nie może sie tego doczekać jak będzie nadawać-Mama odbiór-Felek płacze:)bo jej brat Felek ma spać z nią w pokoju-nowym juz prawie gotowym:) będzie go pilnowała -żeby nikt go nie porwał :)
miłego dnia:)

reklama
Tysia no najpotrzebniejsza hehe aoe za 2 f wiec co mialam nie kupic skoro w wklepie 30 f hehe

Ale sie wyspalam hhehe prawie 12 godz.

A Akexa gardlo bolinod wczoraj, jak do jutra nie minie to jutro do lekarza. Dzis mu jeszcze inhalacje zrobie dwa razy.

Ostatnia edycja:
hej :*

Dziewczynki mam pytanko, chcialam po powrocie zbadac jeszcze raz hormony tzn tylko progesteron i prolaktyne, ale sadzilam ze nie trafie z terminem. Z racji tego ze owu sie opoznila a bada sie 7dpo ( tak ? ) to wypada na sobote, wracamy do domu w piatek, wiec w sobote moglabym podleciec do laboratorium, ale mam niejasnosc, bo lab w ktorym teraz pobieralam, pracuje tylko od pn-pt :/ wiec musialabym pobrac w DIAGNOSTYCE, ale zastanawiam sie czy to w tym momencie ma sens i czy wynik bedzie wiarygodny bo w kazdym Labie maja inne odczynniki i wskazniki na jakich pracuja wiec nie wiem czy badajac tam moglabym z np. terazniejszymi wynikami robionymi w innym Labie je porownac, bo normy na pewno beda inne. Myslicie ze to ma znaczenie ?
akuku za co dokladnie jest odpowiedzialny progest. w drugiej fazie cyklu ? tzn jego przyrost, bo nie jestem pewna czy dobrze mysle :blink:

kasiol czyli jednym slowem im jest wyzszy przyrost tym lepsze szanse na zagniezdzenie zarodka, a maly przyrost moze skutkowac przedwczesnymi poronieniami, badz po prostu nie moznoscia zagniezdzenia dzidzi.
Tak ja to rozumiem :blink:a co sadzisz i tym Labie, jest sens w ogole badac w innym ? Nie znam sie na tym ale wiele osob sadzi, ze jak zrobisz badania w jednym to dla porownania powinnas przy Nim juz zostac bo kazdy ma inne normy i potem ciezko sie polapac kiedy jest zle a kiedy dobrze.

nuśśśka szczerze? wydaje mi sie ,że powinnas dać sobie spokój z kolejnym badaniem na jakis czas -z dwa miesiace moze?wiem co czujesz , wiem jak bardzo chcesz... mam tak samo

Nuuśka a w tym Labie badałaś też progesteron i teraz chcesz porównać? Bo jesli tak to zostałabym tam, a jeśli jeszcze go nie robiłaś to idź do diagnostyki.

Nuska prgesteron podnosi sienpo owu i szczyt osiaga w 7 dniu po owu o ile dobrze pamietam, potemnakbonzostajenwysoko albo wzrasta jesli zaszzlas w ciaze, albo powoli opada jesli nie zaszlas.
Mysle ze nie ma sensu robic bo z tego badania nic sie nie dowiesz tylko poteierdzi ze owu byla, a to przeciez wiesz...

hejka. W ogole co za tydzien.

ł nie zjechal, telefon mie sie zepsul dzisiaj auto! Masakra jakas.

Nuuska ja bym dala sbie spokoj z powtorka badan moze za jkais czas...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry