• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Akuku ale pzezycia. Fakt 1500 funtow to kupa kasy lepiej sprzedac dolozyc i kupic cos nowego.

Juz 17 tydzien. O mamo jak ten czas szybko leci!

reklama
Patus ale my musimy naprawic zebysprzedac...wiec kasa pojdzie ..a zanim kupimy drugie auto to oewnie duzo czasu minie bo chcemy dobre a nie grata... no i juz na pewno nie automat...

Opuchlizna z lydek zeszla, a na stopach jeszcze troche jest, jejku mam tak chude nogi hehe a juz sie przyzwyczailam do tego monstrum ..
Tylko problem w tym ze mnie nic te stopy nie bolaly jak byly opuchniete a teraz ledwo chodze...

hej :*

U Nas dzis piekna pogoda :)

paulinka super ze @ czasowo, trzymamy wiec kciuki za powodzenie :D

akuku dobrze ze juz troszke lepiej sie czujesz, ale przygody masz okropne,i to jeszcze na urlopie :no:

patu$ poradz mi jedna rzecz. Testy owu od dwoch dni wychodzily pozytywne, bol nieziemski jajnikow, podbrzusza wczoraj, pewna bylam ze dzis jak zawsze temp. poleci do gory a ona jeszcze bardziej na dol. Staram sie nie seksic z mysla tylko o ciazy i poki co sie udaje wyluzowac totalnie, zwlaszcza wczoraj, seksowanie i rano i wieczorem, zastanawiam sie teraz czysto hipotetycznie czy dzis jeszcze tez czy juz odpuscic ? Bo nie wiem co sadzic o temperaturze, reke bym dala sobie uciac ze owu byla wczoraj a tu dzis w dol :confused: co robic ?

Nuska moim zdaniem dzis masz owu I jutro bedzie skok. Jk maciebochote to sie kochajcie ale nic na sile.
A ja dzis poczulam super ruchy juz nie takie bombelki tylko 3 kopjiaki pod rzad. A dokladnie o 9.15 az mi sie japa cieszy.

No przygody nie fajne jak ja wakacje...ale ogolnie byly udane.
A jednak nas to duzo nauczylo I wzmocnilo wiec biore to jako dobra karte. Teraz wiemy jak sie zachowac w wielu sytuacjach I ciesze sie bo wiem ze jestesmy w stqnie zalatwic wszystko wszedzie. Do tego wieklm jak zachowuja sie moje dzieci w ciezkich sytuacjach.

nuśśka tezz mysle ze ovu dziś od pozytywnego tesciora 24-36 h wiec ...:)
mnie cs juz tez kłuje od wczoraj w lewej (.) sluz jest wiec to juz tez chyba ten czas:)ale po głowie chodzi mi juz tylko " dlaczego teraz ma sie udac , skoro tyle razy sie nie udało" wiec jescze jestem na dystans
gratulacje dla Mikołajka:)

Ostatnia edycja:
kasiol moze owu na stale juz Ci sie przesunela wczesniej, bo poprzednio tez mialas w 12dc prawda ??

Dzieki dziewczynki za rade, tak tez myslalam ze to dzis, ale bynajmniej nie zaczelismy wczesniej staranek jak zawsze tylko od 15dc wiec moze mniej a bardziej w owu okaze sie szczesliwe :happy:

reklama
Paulinko gratuluje pierwszych kroczkow ;)
Kazdy maluch inaczej, moi chodzili jak mieli 9 miesiecy(victor nawet niecale), i mam nadzieje ze 3 zzacznie ok roku, bo juz bardziej rozumny a za takim maluszkiem to trzeba latac hehe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry