• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
hej
urodziny Kalinki udane:) późneij wkleje zdjęcie tortu:)
nuśśśśka oj tym razem musi sie udać!!!!!!kiedy testujesz kochana???oj ta wsiowa łąka, jak to fasolka, to po @ też sie wybierzemy:)

witam wieczornie ;)

Nuska, ja przez skóre czuje że sie udalo ;)

U nas lipa bo jakas infekcja sie przyplatała ;/

Dzis masakrycznie spadla temperatura. Rano bylo 35 stopni a na wieczor tylko 18. Glowa mi pęka. Do tego susza na maska, niby mialo padac, a tu nic. Nie pamietam juz kiedy ostatnio padal deszcz.....

Co za zmiany pogody :/:0 dobrze ze jestem juz u siebie hehe.

A ja dzis sie dowiedzialam ze moja bratowa bardz duzo wymiotowala w trakcie porodu.
Biedna nie dosc ze hole to wymioty, umeczyla sie...
Dzis nawet z nia nie rozmawialismy bo nawet nie ma sily mowic.
Moze jutro jak wypocznie.
Maly Pawelek bardzo grzeczny, oby tak zostalo.

lipiecsierpien kali 110.jpg hej, a oto torcik Kalinowy:) Marcepan z czasem spływał dlatego suknie troche pofalowana:) ale w pore zjedzony:) Nuśśka oj ciekawi mnie twoja dzisiejsza tempka:) u nas niestety Kali od rana wymiotowała-teraz mamy chwile spokoju-albo łapie ją jakiś wirus-moze ten sam co m. ,albo niestrawność;/
miłej niedzieli:**********

Załączniki

• lipiecsierpien kali 110.jpg
    lipiecsierpien kali 110.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 49
Kasiol spoznione ale szczere zyczenia dla Kalinki. Wybacz ciezarnej zapominalstwo...jakas zakrecona chodze.
A torcik przepiekny, marze o tym by moc zrobic torcik dziewczynkowy, a nie tylko auta straze itd hehe

A ja man faze na barszczyk czerwony, niestety ztorebki ale co tak. Ogoonie mam ochote ja same zupy.
Hehe
Wczoraj na kolacje ogorkowa zjadlam. A I mam chec na golonke I utrafic nie moge, a nawet jak piszd teraz to slinka mi cieknie. Hehe

hej dziewczynki :**

akuku tempka spadla nieznacznie, ale spadla :wściekła/y: w nocy bylo cieplo, znowu sie przepocona obudzilam ale spalam jak kamien !!! :-) nie ma to jak w domu :tak:

kasiol jesli tempka nie spadnie znacznie w 12 dpo jak zawsze to mysle ze moze w piatek ? Lub sobote ale pewnie do soboty nie dotrzymam :wściekła/y:
Kochana piekny torcik !!!! :DDD kurcze cos pieknego !! Ale Kalinka musiala byc szczesliwa :))))

patu$ a ja nie wiem na prawde, powiem Wam jedno, tylko prosze nie smiejcie sie. Do wczoraj na prawde czulam i mialam przeczucie ze sie udalo, ale dzis jakos obudzilam sie znowu z tym durnym nastawieniem na porazke. Moze to i lepiej, nie lubie i obiecalam sobie sie nie nakrecac niepotrzebnie.

tysia u Nas wczoraj lalo caly dzien, temp spadla a dzis nzouw upalnie :blink:

milej niedzieli kochane :** Od rana sprzatam i ratuje kwiatki....:no: kurde kosmos jak zobaczylam swoj balko...a tesciowa podobno podlewala eh..:cool:

Nuska wez bo ze smiechu sie po ziemi tarzam !!! Hahahah
Tempka Ci spadla hahahhaa o 0.03 hahahahahaha
Wez bo mak ochotr ttrapera ubrac I Cie w dupke kopnac !!
Ja myslalam ze Ci tempka mocniej spadla a ona tylko wrocila do poziomu z przedwczowaj.

Dobra bo juz mnie ze smiechu brzuch boli hehehe.

reklama
Hejka!

Nuuska taki spadek to nie spadek!

Ja dzis nie mierzylam tempki bo wrocilismy z imprezy nad ranem. Wiec i tak byla by nie wiarygodna.

U nas wzoraj do poludnia lalo,ale to tradyjcja ze na sw Wawrzynca pada. Potempopoludniu zrobilo sie ladnie i dzis tez cieplo mimo z ebez upalow,cale szczescie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry