Akuku
Fanka BB :)
Paulinko brzuszek poglaskany. Maluch jakis leniwy, malo sie rusza. Czasm kopnie ze reka poczuje wiec sile ma ale leniuch hehe. Smyra I to nie regularnie.
A co do wozka, to jak nie znajde uzywanego taki jaki chce.
Tzn. Ma miec duze tylnie kola przednie mniejsze ale skretne, kosz na zakupy, fotelik samocbodowy I chyba gondola tez sie przyda w styczniu, bo w foteliku za zimno bedzie szkrabowi.
Ma byc zadbany, no I ma mi sie podobac hehe.
Jak nie znajde to kupie nowy cos w te desen. Znalazlam za niecale 300 f z ebaya. Nie potrzebuje firmowki, z Alexem mialam wozek nowy z ebaya z firmy all for baby chyba I byl super, zgrabny taki hehe.
No zobaczymy mam jeszcze czas. Najwyzej nowy kupie I kolor wybiore hehe.
Czasem sie klade I wiesz probuje obudzic malucha w brzuchu zeby dal jaki znak. Co ty spi I nawet nie ma zamiaru sie ruszyc.
A co do wozka, to jak nie znajde uzywanego taki jaki chce.
Tzn. Ma miec duze tylnie kola przednie mniejsze ale skretne, kosz na zakupy, fotelik samocbodowy I chyba gondola tez sie przyda w styczniu, bo w foteliku za zimno bedzie szkrabowi.
Ma byc zadbany, no I ma mi sie podobac hehe.
Jak nie znajde to kupie nowy cos w te desen. Znalazlam za niecale 300 f z ebaya. Nie potrzebuje firmowki, z Alexem mialam wozek nowy z ebaya z firmy all for baby chyba I byl super, zgrabny taki hehe.
No zobaczymy mam jeszcze czas. Najwyzej nowy kupie I kolor wybiore hehe.
Czasem sie klade I wiesz probuje obudzic malucha w brzuchu zeby dal jaki znak. Co ty spi I nawet nie ma zamiaru sie ruszyc.
zla jestem bo zostawilam na noc otwarte wszystkie okna i balkon a nad ranem bylo zimno, jak budzik zadzwonil to czulam cala od stop do glow jaka jestem wychlodzona
no ale trudno. 
staram sie nie nastawiac poki co, ale najglupszy okres sie zaczal. Ale jak piszesz, bedzie co ma byc, nie bede sie martwic na zapas