• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

No zobaczymy...wlasnie tak tez sadze, ze wiedze lekarz ktory tam przyjmuje a jest on tylko jeden, powinien miec wieksza skoro tak sie nazywa poradnia jak sie nazywa. Inaczej na prawde zmienie calkowicie zdanie o lekarzach na NFZ :cool: przynajmniej u mnie w miescie.

Matko...co tak dlugo ????

reklama
Jeju, nie mogę w to uwierzyć!! Masakra... A czy to jest prawidłowy wynik jak na ten tydzień? Bo normy jakie znalazłam mają taki rozstrzał że sama już nie wiem..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr
gratulacje kochana!!!!!!!!
( TO BĘDZIE SYNEK:))

Witajcie! Ja tylko na moment byla tu rano na chwile sprawdzic wiadomosci od adminow i zajrzalam do Was. I czekalam do wieczora az Natka pokaze Wam wynik.

Natka GRATULACJE! Nalezalo Ci sie, ominelo Cie to cale latanie i szukanie przyczyn. Widzisz i z PCOS mozna zajsc w ciaze :)
Oszczedzaj sie dbaj o siebie i mam nadzieje ze ciaza sie utrzyma i zakonczy szczesliwym rozwiazaniem w listopadzie.

Az lzy mi sie pokulaly z Twojego szczescia,bo wiem ile znaczy czekac. No ale dobra dosc moich zali.

Natus Kochana caluje Cie mocno! I jeszcze raz gratuluje Ci z calego serca! Przejelas brzuszek Akuku.

Nuuuska teraz Ty od Pauliny obejmiesz bruchola,zobaczysz!

Dziękuję Wam bardzo dziewczynki :** oby teraz było wszystko dobrze... :-)

Kasiol obstawiasz ze synek? ;-)

Patu$ka miło że zajrzałaś i dziękuję za gratulacje :* to chyba jest prawda z tym wyluzowaniem- w ogóle nie myślałam o staraniach bo to był akurat ten okres kłótni z M i w ogóle...

I wiecie co? Skoro mi się udało to i Wam się uda :* i to na pewno już niebawem :*

Kasiol u mnie nic dobrego sie nie dzieje i nie zanosi sie na zmiany. Ale nie bede smecic nikomu bo jest tu powod do radosci Natka:tak:

Natka Sloneczko! Napewno wszystko bedzie dobrze! Musi!

Zajrzalam...tak. Czekam na zamkniecie mojego konta. Ale administratorzy daja tydzien jeszce do namyslu, Ale ja juz decyzje podjelam. Oswajam sie z mysla ze nie bedziemy miec dzieci albo w ogole albo nie predko. Ale nie wazne.

Teraz trzeba sie cieszyc szczesciem Natki tak jak Akuku i Pauliny

Caluje Was mocno!

Nuuuska jestes nastepna WIESZ?

Tysia, Kasiol Wy tez :*

reklama
Wtrącę się tutaj, bo Natce na tyłek się należy....
Na kwietniówkach wołamy i płaczemy, a Ty milczysz....
W takim razie tutaj pogratuluję Ci! Strasznie, strasznie się cieszę :tak:

Za pozostałe Kobietki oczywiście mocno (cały czas) trzymam kciuki &&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry