• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Kasiol piękny skok! Dobrze przeczuwałaś że to dziś :-) czyli staranka były dobrze wcelowane! Trzymam kciuki żeby cykl zakończył się szczęśliwie :*

Paulinka dobrze że chociaż trochę Ci się samopoczucie poprawiło :-) matko, jak tak patrzę na Twój suwaczek to nie mogę uwierzyć że czas tak pędzi... Jeszcze trochę i maluch będzie z Wami :-) daj znać co tam po wizytce :*

A ja byłam na becie, wyniki koło 18:00... Choć jest tak jak pisze kasiol- boję się uwierzyć że mogło się naprawdę udać, boje się cieszyć się z tego bo gdzieś tam w głowie tkwi mi to, że ostatnie dwa cykle skończyło się to wszystko tak a nie inaczej..

Paulinka miłej zabawy :*

Ostatnia edycja:
reklama
Natka ja mam dzisiaj studniówkę- 100 dni do planowanego porodu:) He he taką przed maturą to ja miałam lata temu:)
Kasiol u Ciebie też widzę skok, a mi wcześniej umknęło:)
Relacje z wizyty zdam dopiero późnym wieczorem albo jutro rano, bo wizyta na 16:15, potem jeszcze jakieś zakupy, a do gina i tak mam 40 km w jedną stronę... No i kompa mi dzisiaj popołudniu będzie kuzyn naprawiał, więc dostanę go spowrotem dopiero po 22.

nuśska mam nadzije ze ovufrend zmieni za dwa dni date owulacji, jutro wizyta-czy ginka moze mi potwierdzic czy owu była wczoraj ( dwa dni przed wizyta ) czy 4 dni? myślisz ze jeszcze dziś poprawić?

kasiol pewnie, ze moze wrecz powinna. Na podstawie ilosci plynu i miejsca jego polozenia latwo jest stwierdzic orientacyjnie oczywiscie kiedy byla owulacja. U mnie w listopadzie bodajze ginka dlugo szukala plynu, bo uparcie twierdzilam ze owulacja byla i znalazla w okolicy jelit ( splynal juz po prostu ).
Ja bym juz dzis kochana nie poprawiala, bo owulacja na pewno juz byla a ovf wcale nie musi sie mylic kochana, z serduchami wtedy trafilibyscie bardzo fajnie bo po 3-dniowym odstepie :tak:Bylo ich duzo w jednym czasie wiec teraz czekamy spokojnie :happy:

Kasiol, tak M. wie :-) od razu wyczuł że jestem jakaś inna :-)

Nuuuśka wow ale skok :-) super, na pewno gin potwierdzi owulację :-)

Paulinka ach taką studniówkę ;-) a widzisz, o tym nie pomyślałam hehe :-D

Natka robilas betke ??
Emil dobrze dzis byl wazony I wazy 5040!!! Jeszcze niecaly kg I podwoi wage urodzeniowa... prze z3 tyg. Przybral prawie 1200 g.

reklama
Akuku to ale Wam rośnie Emilek :-) wow!! :-)
ja betkę robiłam, czekam na wynik...

nuuuśka czytałam na wątku o planowaniu płci "relację" z Twojej wizyty... normalnie bez komentarza!!! L/ masakryczni ci lekarze u Was...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry