• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Patu$ka czyli jednak opuszczasz nas na zawsze :-( szkoda... Będę przez fb zaglądać co u Ciebie :-)

Moniqaa dziekuję :**

Dziewczynki teraz mi wgrali wynik w pdf i tam są normy i niby napisane jest że 1-10 tydz: 200 -220000. I teraz sama już nie wiem.. Czy to 92 jest ok czy nie????

reklama
Natka jejku gratuluje !!! Musi byc ok kochana , zobaczysz ze wszystko bedzie dobrze !!

Nuska jakbys mogla skopiowa co u tego gina bylo bo nie mam czasu szukac...

M znalazl prace na nocki..ja sama z dziecmi I musze na rzesach stawac zebh m nie obudzili..a dzis I tak go obudzili...eh

Na szczescie to tylko 6 tyg. ..

Emos placze bede pozniej abo jutro jak dam rade ..

Hej :*

No właśnie kasiol wszystkie normy które znalazłam też wskazywałyby na 4-5 tydz. Tylko te przeklęte normy na wyniku jakieś dziwne są.. Nie wiem, może tam miało być nie 200 a 20, może źle przecinek wstawili hmm... Bo to w sumie nie do końca logiczne: "brak ciąży: <5; 1-10 tydz: od 200" - bo przecież gdzie w tych normach podział się przedział 5-200? Hmm..
Popołudniu będę próbowała zadzwonić do ginka zapytać o dupka.

Miłego dnia :*

hej
natka zadzwoń do ginka dla spokoju swojego:) w końcu nie starałaś się i tą ciąże miesiąc czy dwa:) wiesz co siebie wczoraj pomyślałam? że tak miało być i ciąża teraz po kłótniach i wątpliwościach rozwiąże i poukłada u was wszystko co się zaczynało walić:)długie starania są okropne ale widzę w tym też jakieś przeznaczenie...
patuś szkoda ,że usuwasz się całkowicie:( ale szanuje twoją decyzje , mam nadzieje ,że bedziecie szcześliwi, a dzidziuś pojawi się i w Was!!!

nuśśka powiedz mi : ja myśle ze jutro ovufr zmieni mi ovu z 12 na 14, a jesli nie-to czy te 1/4 dupka nie wpłyneło na ovu? bo wtedy by było że łykałam w trakcie owu a nie przed:) dzis wizyta u ginki, ciekawe co mi powie i czy zapisze dupka-w sumie w tym cyklu jak na razie tempke mam dobrą wysoką-odziwo.

Kasiol ja myślę że jak jutro będzie tak wysoko jak dziś to Ci ovufriend przesunie na wykresie owu. Duphaston w przeciwieństwie do luteiny nie blokuje owulacji więc jeśli nawet była wcześniej to dupek na pewno na nią nie wpłynął- zwłaszcza w takiej małej dawce :-)
O której masz wizytkę? Trzymam kciuki za dobre wieści :-) :*

Hej :*
a co tu dzisiaj taka cisza? gdzie się wszystkie podziałyście? :-)

kasiol jak tam wizyta?? Owulacja potwierdzona?

paulinka a jak tam Twoja wczorajsza wizyta? Mam nadzieję, że same dobre wieści :-)
No i oczywiście życzę Ci wszystkiego najlepszego kochana!!! Dużo radości i szczęśliwego rozwiązania :-)

Nuuuśka a co tam u Ciebie?

Ja dzwoniłam do gina, beta jest ok. I jednak mam brać duphaston 3x1.
A w ogóle to o tym, że się udało na razie wiecie tylko Wy :-) jakoś boję się komukolwiek powiedzieć żeby nie zapeszyć więc jeszcze czekamy z ogłoszeniem tej nowiny :-)

Akuku a jak w ogóle wrażenia M z tej pracy? Zadowolony czy nie za bardzo?

hej
natka wizyta dopiero o 19,45
a dzis mam takiego nerwa i agresora jak nigdy, nie wiem co sie ze mna dzieje przestaje nad tym panowac;/
odezwe sie później

kasiol szczerze Ci powiem ze nie bralabym wyznaczen ovf pod uwage za bardzo :happy: u mnie tez zmienil termin owulacji na 27dc bo co ? bo tempka za niska ? Jakos w to nie wierze za bardzo.
Co do dupka, on powoduje wzrost progesteronu przed owulacja, jesli wzielas nawet ta 1/4 w czasie owulacji to na pewno w niczym nie przeszkodzil :tak:mugl po prostu jeszcze nie zdazyc zadzialac, bo chodzi o to, zeby podniosl progesteron jeszcze przed peknieciem pecholka ale jak zrobi to po, to w niczym kochana nie przeszkadza, po prostu nie udalo sie go wcelnac, ale na pewno poprawil w jakims stopniu owulacje :tak: nie denerwuj sie na pewno wszystko bedzie dobrze.

natka co u mnie...eh nic specjalnego. Czekam na @ bo niczego innego sie nie spodziewam do tego licho wie jakie endometrium po stymulacji jest bo usg nie bylo i do bani tak troche :/

reklama
Natka m wrazenia hmm zmeczony jest, praca ciezka bo jezdzi wielka ciezarowka po niebezpiecznym terenie. 12 godzin praktycznie bez przerwy... pracuje 12 godzin ale tak naprawde 14 go w domu nie ma a jak jest to spi..wiec ja sama z dziecmi non stop... najgorsze to pilnowanie zeby nie obudzili taty.. dzisiaj nie spie od 5... o 7 juz obiad mialam zrobiony..bo sprzatac I gotowac musze rano zeby m nie obudzic ..maskra na jakich obrotach jestem caly dzien.teraz wykozystalam czas kiedy karmie Emisia I pisze... zaraz jade z dziecmi na disco w szkole...oby Emis byl hrzeczny bo z rwguly wieczory sa lipne.

Emis juz wazy 5040! !! 1200 przec 3 tyg. Przybral.. hehe

Dobra juz musze uciekac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry