• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

paulinka a pamietasz co ja Ci mowilam ?? kiedy okazalo sie ze jestes w ciazy ? Ze patrzac na czas Twojego serduchowania i odstep od owulacji jestem prawie pewna ze bedziesz miec dziewczynke :happy2: i uwazam tak caly czas :-)

natka u Ciebie natomiast obstawiam chlopca :happy2:a co do niemyslenia, wiesz co nigdy nie da sie tak wylaczyc zeby nie myslec calkowicie a Ty myslalas kochana :blink: bo sama pamietam jak pisalas, ze tak zalujesz ze nie poprawiliscie juz kolejnego dnia, ze watpilas w to, zeby byla tak pozna owulacja, a ja Ci mowilam, ze bedzie i ze jedno serducho wystarczy :happy2: poza tym sama pisalas, ze od poczatku cyklu bylas inaczej do niego nastawiona, bardziej pozytywnie, nie myslalas ze moze sie nie udac - i jesli cos mialo pomoc to wlasnie to, bo jak pisalam nasza podswiadomosc potrafi zdzialac czasem cuda :tak:

kasiol endometrium super ! Przyjmuje sie ze endo owulacyjne ma jak napisala natka okolo 8-9mm, po owulacji jego grubosc powinna sie zwiekszyc do min 10-12mm zeby zarodek mial sie na czym ladnie zagniezdzic choc pewnie, znam i takie dziewczyny ktore mialy endo 6mm i w ciazy byly. Ale im grubsze tym lepiej, no i oczywiscie na 2-1 dni przed @ zaczyna sie pomalu zluszczac czego efektem sa plamienia, a potem @. U mnie cialko zolte bylo widoczne okolo 3 dni po owulacji :blink:

reklama
Natka dziewczynka to było marzenie, więć dlatego ciężko uwierzyć, że mogłoby się sprawdzić:)
Nuuśka z tym nastawieniem to masz rację- jak zacxynałam cykl to pomyślałam to ten cykl- 13 wbrew pozorom szczęśliwa i musi się udać, A potem owu nie było widać i nastawienie szlag trafił:)

Nuuuśka z tym moim niemyśleniem to było tak ze w te najważniejsze dni nie myślałam przez te wszystkie problemy :-) a później faktycznie jak już było wiadomo że to owulacja to żałowałam że nie poprawialiśmy- masz rację :-) ale to też zasługa M bo wtedy miał te małe pretensje że mu nie powiedziałam żebyśmy poprawili ;-) ale masz też rację z innym nastawieniem- od początku tego cyklu było inne. Jakoś tak wewnętrznie chciałam żeby to był ten szczęśliwy cykl, wiedziałam jakoś w środku że to by rozwiązało te nasze problemy i kłótnie bo wiem że część z nich była na pewno spowodowana tym że tak długo się nie udaje. I powiem Ci coś jeszcze- ja wiem że to jest głupie i zapewne niemożliwe ale tak jak Wam pisałam- już kilka dni po owulacji czułam że się udało. No poważnie, i objawy były jakieś inne (zwłaszcza ten ból i powiększenie piersi) ale i wewnętrznie czułam się jakoś inaczej, spokojniej. Wiem że to głupie ;-)
A mówisz że obstawiasz synka? No ciekawa jestem czy dobrze zgadniesz :-) oczywiście z synka będę się równie mocno cieszyła :-)

Paulinka a tak właśnie pomyślałam że pewnie dziewczynka jest marzeniem, byłaby parka :-) ciekawe czy usg 3d rozwieje wszystkie wątpliwości :-)

Akuku a to rzeczywiście taka dziwna nocka ze aż do 11. No ale tak jak pisałam- na pewno dacie radę te kilka tyg :-)

A ja dziś urlop mam bo roboty dużo :-) zaraz lecę na betkę a później zakupy :-) zajrzę później :* miłego dnia :*

hej
paulina dokłądnie jak nuska pisze tez obstawiałam na córe patrzac na dni starankowe ale skoro gin mówił inaczej:)
sa tez takie przypadki ze dopiero w dzien porodu jest zaskoczenie:)
ja dzis urlop , kurcze czy po cytologi mozna plamic, miałam wczoraj małą plamke no i dosc bolało przy pobieraniu...:)
natka juz mozesz uwierzyc:)

Przekonalam sie juz wiele razy i wiele razy czytajac widzialam ze Nasze nastawienie, myslenie najwiecej dziala :happy2: Jesli staramy sie juz dlugi czas, to podswiadomie przyzwyczajamy sie do porazek, zaczynamy wierzyc w to, ze nigdy sie uda, dolujemy sie a nie w tym rzecz. Trzeba Nasze myslenie zmienic o 360st. bo jesli ma byc dobrze to bedzie tylko musimy w to uwierzyc :tak:

reklama
Hej dziewczyny:)
Natka mamusiu jak tam się czujesz?
Akuku Ty pewnie padasz ze zmęczenia...
Nuuśka u Ciebie fajnie wykres na tym pierwszym programie wygląda, bo na owu to Ty już jesteś 15dpo jak przed chwilą zauważyłam:)
Kasiol a jak Twoja tempka dzisiaj?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry