• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

hej
ale piękna niedziela:) 14 stopni i wiosna , kwiatki pączki a zaraz listka :) uwielbiam:)
natka byłam u siostry od piątku do soboty...:)jak sie czujesz widziałam na ovufr ze miałas jakies plamienia? czy zle cos odczytuje
nuska co tam u Ciebie?
paulinka jak dzis?
akuku jak Emis?:)

reklama
Kasiol Emis rosnie jak na drozdzach...urodzil sie najmniejszy z calej 3 i juz jest wiekszy niz oni na tym etapie.
Pozatym chyba ma kolki...codziennie od popoludnia do poznego wieczora prezy sie i jest b niespokojny..

Cześć :*
nie mogłam się coś zalogować w ciągu dnia :-(

Kasiol u mnie ok, choć czuję się kiepsko :-( ale plamień żadnych nie miałam (tfu, tfu), musiałaś cos źle odczytać :-) albo pomylić mój wykres z nuuuśkowym bo to ona miała plamienia ;-)

Piękna pogoda dziś była! :-) gdyby mi się tak spać noe chciało to pewnie bym się na spacerek przeszła...
Miłego wieczoru i dobrej nocki :*

hej
natka juz wiem jak jest test + krew znaczy ze test z krwi:) a ja głupia teraz dopiero zrozumiałam:)
nuśśka widze że piekny skok dzisiaj u ciebie:)
ciekawe jak paulinka?

Kasiol to teraz już wszystko jasne :-) a ze mną coraz gorzej :-( choróbsko mnie rozkłada że masakra :-( idę po pracy do lekarza ale już aię martwię czy to wszystko nie zaszkodzi ehh... :-(

Nuuuśka gdie nam zniknęłaś w ostatnich dniach?:-)

natka leć do lekarza i nie martw się na zapas, napewno jakieś ziółka pomogą i paracetamol, a jak co są tez antybiotyki dla cieżarnych:)
nusska dzis chyba do tej kliniki miała iść, no ale fakt coś nas zaniedbuje ostatnio:tak:

Staram się jak mogę nie denerwować się bo wiem że to też niedobrze ale wiesz kasiol że mimo wszystko gdzieś to tam w głowie siedzi :-( po 15 jadę...

A co do nuuuśki to mi się wydawało że ona w czwartek miała iść :-)

Kasiol po wizycie bezwzględnie mam leżeć- zwolnienie do końca tygodnia :-( nie mogła za bardzo nic przepisać ale na szczęście osłuchała mnie i nic niepokojącego nie słychać. Mam płukać gardło szałwią i rumiankiem, w razie gorączki powyżej 38st apap. I na razie tyle... Także wygrzewam się choć nudności jakieś mi doszły... Czuję się jak zdechlak :-(

reklama
jestem jestem dziewczynki.

Ciezki weekend, do tego dzisiejszy dzien dal mi popalic.

natka niedobrze ze rozlozylo Cie jeszcze bardziej :-(ale taka pogoda - strasznie zdradliwa wiec lez jak kaze lekarz i kuruj sie kochana :***

kasiol wizyte w Poradni mam w czwartek miedzy 8-11 noo chyba ze temperaura walnie takiego szoka ze nie bede musiala - ale w to watpie :wściekła/y: A jak u Ciebie, kiedy bedziesz testowac ? :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry