• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Nuuuśka weekend w pracy? Mam nadzieję że sytuacja szybko się uspokoi :-) a swoją drogą powiem Ci kochana że Twój wykres wygląda obiecująco :-) to 9dpo, prawda? Będziesz testować 12dpo jeśli temperatura nadal będzie taka ładna?
Nie chcę Cię oczywiście w żaden sposób nakręcać ale oczywiście trzymam kciuki :*

dziewczynki przepraszam że ja tak znowu o sobie ale macie większe doświadczenie- czy to jest normalne że boli mnie podbrzusze? Czy to raczej ma związek z tym całym choróbskiem?... Kurczę, denerwuję się strasznie, czuję się trochę tak jakbym miała @ dostać choć nie do końca... Ehh... Niby biorę tego dupka no ale dziś jest tak jakoś dziwnie. Dosłownie boję się ruszyć :/

Paulinka czekamy na wieści :*

reklama
hej:)
natka jak dziś przeziębienie? byłaś u rodzinnego? mam nadzieje ze chociaż urlop masz i leżysz grzecznie:tak:
nuśska jak tempka dziś? juz 10 dpo wiec powoli czas na testowanko:)
u mnie dzis pomiar wczesniej 15 min. 36,59 a o czasie 36,72 wiec właściwie nie wiem czy dobrze- zreszta różnicy to jak na ten dzień nie robi:) ale znów nerwa zaczynam mieć ;/;/;/;/////

Cześć :*

Kasiol kiepsko u mnie :-( znaczy generalnie mam tylko katar i trochę kaszel- a yo głównie rano, chyba jak przez noc mi spłynie po prostu niżej.. Gorączki nie mam, ale podbrzusze pobolewa co jakiś czas :-(
Oczywiście leżę, u rodzinnego byłam wczoraj.
Co do Twojej tempki to ja czasem też miałam taką sytuację i zawsze nanosiłam tą pierwszą- bez względu na to czy była wyższa czy niższa. W teorii npr te 15 min nie robią różnicy w pomiarze :-) a Ty kochana kiedy zamierzasz testować??

Miłego dnia :*

natka pewnie ze normalne ze boli, w koncu kochana macica Ci sie rozciaga ;-)
Podejrzewam ze bede testowac 12dpo, moze 13,a moze i wcale jak tempki poleca :blink: od jutra najwazniejsze 3 wiec bedzie ciekawie :cool2: choc podejrzewam ze skonczy sie jak zawsze, od wczoraj zle spie, a nie wiem czemu, dzis od 1 chyba z 5razy sie budzilam :dry:

kasiol mnie to sie marza te gory i doliy w II fazie ale jakos na razie nieruchawo u mnie z tym. Grunt ze ovufr nadal upiera sie ze jestem w ciazy i dzis szanse na pozytywny test to juz - 100%:-D

Nuuuśka powiem Ci że jakby na to nie patrzeć to zaczynają Ci się robić takie góry i doliny ;-) oby to był dobry znak!! :*
Co do ovf to ciekawe na jakiej zasadzie on sobie wylicza te % ;-)
A tam chyba jakoś da się na sztywno ustawić granicę owu- próbowałaś? Ja w poprzednich cyklach wprowadzałam sobie ręcznie :-)

natka dzis dopiero 7 dpo wiec jesli zatestuje to ok 12 dpo, ale wszystko zalezy od tempki-w suie to ja do 12 mam ładną spada ok 14 dpo-jak mam 16 dniową fazę , mam pare testów z allegro ale jakoś nie czuje żeby się udało, dziś troche pobolewanie ale to już normalne, a (.) od dupka

Nuuuśka wejdź na ten dzień na który chcesz ustawić owulację i tam na dole jest coś w stylu "automatyczne wykrywanie owulacji włączone" i tam kliknij "zmień". Ja tak zrobiłam w poprzednich cyklach :-)

Kasiol wiem że to 7dpo dlatego spytałam kiedy planujesz zatestować :-) trzymam kciuki :*

Sorki nuuuśka kliknęłam przypadkiem "lubię to" pod Twoim postem bo mi się telefon zawiesił i klawiatura dotykowa mi zniknęła ;-) a to "lubię to" średnio pasuje do tresci posta bo było to pytanie hehe ;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry