• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

hej
nuśśka jak tempka?czekam z niecierpliwością:******
paulinka czekam na wieści od ciebie:)
akuku ale masz fajnie:) całą rodzinke przy sobie:) jescze troche a będziesz miała naprawde wesoło z chłopakami:)pamietam ,ze Kali tez mi sporo spała a ja siedziałam jak na szpilkach:)

reklama
Nuuuśka pięknie tempka podskoczyła!!! Jak teścik??

Akuku u mnie już trochę lepiej, podbrzusze przestało pobolewać:-) ale Ci ładnie mały przesypia! I super że prawidłowo rośnie :-)

Kasiol piękna tempka!! Mocno zaciskam kciuki żeby już nie spadła :-)

Edit: Nuuuśka domysliłam się że na pewno już napisałaś na wątku planowania płci więc tam sobie zajrzałam ;-) nieładnie tak o nas zapominać!! :-D
Ale bardzo się cieszę że jest bledzioch i z całej siły trzymam kciuki żeby ciemniał - żeby tym razem się udało! :* moze zrób dziś betkę? Bierzesz nadal duphaston? Powodzenia na wizytce, fajnie że uda się podejrzeć grubość endo :-)

Ostatnia edycja:
woow nuśska ale tempka:)
trzymam kciuki za dobre wieści dziś :)nuśśka chyba zostałysmy we dwie aktywne z wątku ( jeszcze tyśka i patuśka)
natka wiedziałam ze przejda bóle:)

edit-nuśska betke zrób kochana!!!

Ostatnia edycja:
Nuuuśka ja jestem dobrej myśli- przypomnij sobie mój test z tego cyklu- najpierw napisałam że jest bledzioch widoczny pod każdym kątem ale słabiutki, a po kilku godz już Wam pisałam że bledzioch zniknął, a właściwie zamienił się w cieniusienką kreseczkę- dosłownie jak nitka. A beta wyszła ponad 90 :-) wierzę kochana że się Wam udało :*
A już jesteś po wizytce czy dopiero przed? Daj znać co i jak :-)

nuśśka oby tempka nie spadła:****** czytałam krótką relacje zwizyty i widze że gin to nareszcie strzał w 10:)
ja w sumie tez wyszłam troche zdenerwowana ostatnio-bo ginka przyjeła mnie po 20-wygladała na zmeczoną i jakaś taka mało motywująca była, własciwie tylko tego dupka zapisała , usg i żadnych wiecej planów, zamiarów nic, przez chwile miałam odczucia ze niepotrzenie poszłam ,że zawracam komuś dupe-a tak byc nie powinno-zaczynam sądzic -ze do zwykłego gina to tylko po antykoncepcje i z gotową ciążą bo ze staraniami to juz do specjalisy zeby cie dobrze przyjął. ;/
natka a mnie brzuch jak na @ pobolewa już:(

Nuuuśka po tym jak kasiol napisała o relacji z wizyty przeczytałam i ja :-) bardzo się cieszę że wreszcie trafiłaś na kogoś konkretnego- w końcu gin który traktuje pacjentkę jak należy!! :tak: a to tego 18stego masz przyjechać na badanie czy od razu na usunięcie mięśniaka? Miejmy nadzieję że okaże się to niepotrzebne bo fasolka dobrze się zagnieździła i już z Wami zostanie :-)

Kasiol ale to chyba za wcześnie na objawy @ :-) więc uważam że to nie to! Nic już nie mówię żeby nie zapeszać ani Cię nie nakręcać ale swoją teorię mam :-D:tak:

reklama
natka, w sumie to dawno nie mialam takiej wysokiej tempki jak w tym cyklu, ale czas pokaże co z tego bedzie, brzuch mnie pobolewa juz pare dni a dziś mocno właściwie tylko jak siedzę , a siedze ostatnio dużo i wklepuje wklepuje cyferki...:)
ciekawe jak paulinka jesli poszła w niedziele na oddział powinna lada dzień wrócic...
natka zamierzasz pracować póki sił ci starczy?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry