• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

hej dziewczynki

natka gratuluje, betka piekna :)

paulinka wlasnie dlatego nie znosze ovf - z powodu mojej tempki dzisiejszej przeskoczyl na owulacje w 17dc wiec jestem juz po terminie @ i na bank zreszta w ciazy :wściekła/y: :-D

kasiol trzymam kciuki kochana za tempke :*

Milego dzionka, po poludniu idziemy na impreze urodzinowa do tesciow, wiec bedzie ciekawie ;-) poki co ja w pracy

reklama
Cześć :*

Nuuuśka bo ten ovf nawiedzony jakiś jest z tym wyznaczaniem owu...

Paulinka czuję się kiepsko- gardło mnie strasznie w nocy rozbolało i nie moge usiedzieć... :-( a nic nie mogę z leków brac za bardzo.. :-(

Natka są tabletki na gardło *spam* o ile się nie mylę. Specjalne dla kobiet w ciąży, ale nie powiem Ci czy skuteczne, bo jak mi Ł je kupił to gardło mnie przestało boleć i całe opakowanie leży. I syrop jest z tego też- dobrutki malinowy i skuteczny, bo testowany:)

A ja od wczorajszego wieczora mam samopoczucie tragedia... Do tego doszły jakieś ataki: łapią mnie duszności, towarzyszą temu mdłości, kołatanie serca, szum w uszac, zawoty głowy. Cholera nigdy takiego czegoś nie miałam, normalnie masz uczucie, że zaraz chyba zejdziesz... No i teraz nie wiem czy dzwonić do gina i mu tyłek przy sobocie tym zawracać...

Paulinka zadzwoń do gina dla swojego spokoju, lepiej dmuchać na zimne :-) i oby szybko przeszło to kiepskie samopoczucie... :-)
A powiedz mi kochana- te tabletki to w pierwszym trymestrze też można? Dziękuję za informację w ogóle :*

To są specjalne dla kobiet w ciązy to chiyba bezpieczne w całej ciąży:) Zaraz doczytam na opakowaniu.

Dzwoniłam do gina kazał jechać do szpitala. Ale Ł jest na służbie więc podjedzie na IP do Trzebnicy i dowie się jakie badania muszę porobić. Bo na Kamińskiego to mnie z taką pierdółką nie przyjmą, a jak będę w Trzebnicy to mój gin i tak nie będzie znał wyników badań.

Jak to Cię nie przyjmą? Matko co my mamy za system...ale dobrze że chociaż Ł. może się dowiedzieć jakie badania powinnaś zrobić :-) wszystko na pewno będzie ok ale warto się upewnić :-)

Jutro jadę do szpitala. Muszą porobić badania, bo inaczej nie zdiagnozują tego dziadostwa. ale jadę do powiatowego, Nie ma kolejek na przyjęciu i bez problemu przyjmują. Pewnie ze 3 dni to mi tam zejdzie...

hej
juz jestem, dzis bez pomiaru bo term zapomniałam zabrać na wyjazd. Natka piekna betka:)
paulinka dobrze ze szybko reagujesz bo nie brzmi to ciekawie, trzymam kciuki zebys ie to nie powtórzyło do badan
nuśśka ale jaja z tym ovufr u Ciebie:) w sumie znaczy to ze jesteś w ciaży:) czego Ci życze z całego serducha:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry