Patuska to na przyszlosc (mam nadzieje ze nie bedzie trzeba) to pamietaj ze wiesiolek odkladasz po skoku..nawet po 3 dniach mozesz.
Czyli masz spadek-bierzesz
Na drugi dzien wzrost o minimum 0,2 -bierzesz
Na trzecie dzien jak tempka dalej wysoko mozesz odlozyc ale jak nie jestes pewna to mozesz brac dalej :-) nie zaszkodzi :-)
Robisz testy owulacyjne ??
U mnie jest tak od 3 miesiecy ze mam test owu mam pozytywny a 2dni pozniej spadek lub tempka taka sama a na trzeci dzien po pozytywie mam skok :-)
Tak wiec jak dzis wyjdzie pozytyw to owu bedzie w 15 dc a jak jutro to 16 dc.
A jak z sluzem u Ciebie ?? Wiesiolek jest na poprawe sluzu wiec jak go masz to nie ma sie czym martwic. Zreszta sluzu nie musi byc duzo, wazne zeby byl sprzyjajacy dla plemniczkow, czyli rozciagliwy badz wodnisty :-)
A jesli chodzo o bole owulacyjne, to ja mialam straszny bol owulacyjny 23 grudnia a o ile sie nie myle owulacje mialam 25 grudnia... Ale bol byl okropny ze nie moglam ustac w kuchni :/:/
Od tamtej pory takich boli nie mam, czasem cos cmi...dzis mnie bolalo jak na @ ale nie mocno I nie dlugo.
tak wiec postaraj sie nie myslec co ma byc to bedzie, jak ma byc owu to bedzie :-)
A torbile sie zdarzaja jak nie dojdzie do owulacji, ale wiesz ile kobiet ma owu a skoku tempki nie ma ??
Wiec nie sugeruj sie tak bardzo :-)
Kiedy idziesz do gina ? Dowiesz sie czy pekly jak nie to lekarz napewno cos doradzi zobaczysz:-)
Ale nie mysl ze mozesz miec torbiel, bo nie ma sensu sie nakrecac :-) narazie nic na to nie wskazuje :-)