• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Paulinka, a testy owu robiłaś codziennie czy tylko wtedy kiedy zaznaczalas na wykresie?
Nie masz mozliwosci skoczenia do gina na USG? Wtedy miałabys pewnosc.....

Patuska - ten twój gin rzeczywiscie dobrał czasu na urlopowanie......

Do 9 sierpnia byl na urlopie,to mowi pewnie bedzie dzis a tu lipa ale moglam sie spodziewac skor wczoraj swieto to nie bedzie mu sie chcialo.

No ale Ł ma dzis wrocic pewnei w nocy ale wroci na weekend. Ale poprostu dzis to mam taki dzien ze siasc i plakac.

Dwa ostatnie miałam to zrobiłam, bo w tym miesiącu miało być bez testów owu... A gin pewnie by mnie przyjął, ale jechać 40km w jedną stronę to nie bardzo mi się dzisiaj chce...

Jak tam dziewczynki wieczor? No zaczynamy weekend Ł dobije za jakies 3 godzinki wiec normalnie sie wyspimy.

W ogole lapie jakiegos dola przez ta owu. Mialam nadzieje ze moze jajniki zaczely pracowac a tu dooopa,ale HSG juz nie dlugo moze to cos rozjasni.

Paulinka moze jutro spadnie a pojutrze skok, albo jutro skok. Spokojnie jak ma byc to bedzie :-) nerwy nic nie pomoga.

Patuska ahh ten gin :/:/ szkoda ze nie udalo sie usg zrobic.

My bylismy w parku zabaw, ja juz nie poszaleje, wiec tak jak ostatnio ja biegalam za dziecmi to teraz musi m.tyle ze dzis byly takie kolejki ze masakra jakas :/:/byli tylko raz na pontonach raz na ciuchci i raz na przeszkodach :/:/ a bylismy tam chyba z 5 godzin. Na szczescie tez byl plac zabaw, bo Viki tylko moze z pontonow korzystac bo jest za niski i to o duzo :/:/

Akuku, ale Twój suwaczek zasuwa... Jutro zaczynasz 19 tydzień...:)
Patuśka to już niedługo męża poprzytulasz:) No a gin ładnie urlopuje:)

U mnie raczej owu nie będzie, bo bóle minęły- jajnik (prawy) zakłuł mnie dzisiaj 4-5 razy. Śluzu też mniej i nie jestem w stanie stwierdzić czy to białko jajka, bo jest go za mało, Ale zaczęły mnie (.)(.) boleć po bokach, a tak to ja miałam przy bezowulacyjnych...

U mnie wieczor w miare spokojny , Olusia u Babci na ten tydzien, bo pracujemy obydwoje na popoludnie.
Weekend bede miec zalatany bo pare spraw zaleglych musze poogarniac, ale mam nadzieje, ze pogoda dopisze i uda sie gdzies skoczyc poopalac cztery litery :blink:

paulinka ja jestem dobrej mysli, na prawde, nie wiem czy masz wglad w wykresy karoli, u Niej ziolka wywolaly owulacje przy koncu cyklu ktory mial byc kolejnym fiaskiem wiec nic nie jest jeszcze przesadzone !! :happy2: Zobaczymy jak jutro tempka bedzie wygladala.

patu$ pech normalnie z tym ginem !! szlak :/ mnie sie mimo wszystko wydaje, ze ten cykl nie jest tak do konca spisany na straty ale zobaczymy jak to sie dalej potoczy. Oby jutro tempka podskoczyla Kochana, milego i owocnego weekendu Wam zycze :*

natka u Nas na szczescie te badanka nie sa bardzo drogie bo jedno kosztuje 15zł. wiec na t3 i t3 wydam 30zł a bede miec juz jakies rozjasnienie sytuacji kiedy pojde do gina. Tak mysle.

akuku u Nas dzis wszedzie pelno ludzi - tylko przychodnie omijali :wściekła/y::wściekła/y: co mnie cieszylo bo luzniejszy dzionek. W przyszlym tygodniu te nie bedzie najgorzej wiec sie ciesze.

Dzis szybko sobie policzylam, ze staranka sierpniowo/wrzesniowe przypadna na moje urodziny :blink::blink:

hej:)
u mnie nudy:/ m. nadal walczy na dole z gipsowaniem ścian, Kali ogląda bajkę a ja buszuje po necie, bez celu i sensu:/
paulinka, patu$ka moze jescze nic straconego;/ paulinka pisałaś ,że (.) bolały cie zaraz po "ovu" co charakteryzowało twoje cylke bezovulacyjne -hmmm ja niby ovulacje mam -wyniki ok, na badaniu wszystko ok, a ostatnio tez odrazu miałam nabrzmiałe i boląde (.) ,nawet m. zauwazył ;/ moze tez był bezowulacyjny ahhh kiedy ten koszmar sie skończy

reklama
weszlam tylko zeby Wam napisac, ze nagle z nikad doslownie pojawila sie @. ...zadnych boli, nic zupelnie. Nic z tego nie rozumiem bo to troche zbyt wczesnie.

paulinka mam do Ciebie pytanie - czy ziolka O.Sroki popijasz slodzone ? czy nic z Nimi nie robisz ? wypilam pierwsza szklanke i ochyda :wściekła/y:

Dobranoc dziewczynki :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry