paulinka minimum 3 godziny snu muszą być żeby pomiar był niezaburzony, a nie pięć. A co do powolnego wzrostu to nie koniecznie jest niepęknięty pęcherzyk bo może to być również problem z progesteronem (zbyt wolny przyrost co utrudnia zapłodnienie i utrzymanie wczesnej ciąży).
Nuuuśka najważniejsze że @ przylazła bo szybciej będziecie mogli się zacząć na nowo starać. Choć jeśli to "zasługa" castangusa to powiem Ci szczerze że jestem zaskoczona że lek sprzedawany bez recepty może tak namieszać w organizmie (choć w sumie dobrze że efekt tego mieszania jest pozytywny :-))
A jak tam ciasto? Wyszło? :-)
Ciekawa jestem jak u mnie jutro tempka. Czy pójdzie w górę :-) będę się zastanawiała gdzie postawić granicę hehe :-) ale nie uprzedzajmy faktów bo coś czuję mimo wszystko że będzie spadek.
Nuuuśka najważniejsze że @ przylazła bo szybciej będziecie mogli się zacząć na nowo starać. Choć jeśli to "zasługa" castangusa to powiem Ci szczerze że jestem zaskoczona że lek sprzedawany bez recepty może tak namieszać w organizmie (choć w sumie dobrze że efekt tego mieszania jest pozytywny :-))
A jak tam ciasto? Wyszło? :-)
Ciekawa jestem jak u mnie jutro tempka. Czy pójdzie w górę :-) będę się zastanawiała gdzie postawić granicę hehe :-) ale nie uprzedzajmy faktów bo coś czuję mimo wszystko że będzie spadek.
Ostatnia edycja:

Castagnus slyszalam potrafi wiele namieszac, i pod tym dobrym katem jak i zlym, u mnie nic szczegolnego nie poczynil, cykle jakie byly takie sa nadal tylko ten jeden pokrecony na maxa. 
Dzis masz spadek ale powyzej strefy nisich temperatur, wiec nie martw sie kochana na zapas, bo ja mysle ze owu mimo wszystko byla, zobaczymy jak bedzie jutrzejsza temperatura :*