• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

Witam,

Lilith, nie ma głupich pytań ;-)
do 19go jeszcze trochę czasu, nie masz możliwości sprawdzić tego u lekarza?

Mama, o to nie wiedziałam, ze fenoterol przed 20 tc też można było podawać. Ja brałam go z Mikołajem po 20, ale niestety wycofany... Bo niby szkodził czy coś... Tylko nie patrzą ile osób dzięki niemu donosilo ciążę :eek: mało tego, gdy został wycofany kobiety musialy go gwałtownie odstawić...
Kamień powiadasz :-) coś ślicznego :tak: mam w planach w naszym pokoju aby K położył, ale to dopiero jak kolejny Maluch podrosnie :-p

Paulina, miłego wieczoru.

Bibinko, dziękuję Kochana i zdrówka dla Ali!

Maran, dawaj te chrusty :-D

I nie pamiętam co dalej.

reklama
ssmama
teraz bedziesz latać ....po wątkach:-D
jam jest kosmetyczka :-)
powodzenia w staraniach &&&

Ewa
no właśnie,jak wycofali to kobiety musiały odstawić ..strach mysleć ile maluszków odeszło przedwcześnie :-(
ale Ty tam trzymaj się dzielnie :tak:
no i kamień od dawna nam sie marzył ,ale fundusze ...:sorry:
a teraz sie odkuliśmy i robimy :)
mamy też kamień na 2 ścianach w salonie i widzi mi się :-)dlatego do korytarza też pyknęliśmy-na jednej ścianie duże lustro ,które T.obuduje kamieniem a we wnęce wielka 3drzwiowa biała szafa z ikea
jak już skończy to wstawię fotki:sorry:

oki..mykam pod prysznic i sie kładę..

śpijcie dobrze babeczki ;)

witam się niedzielno/wieczornie a wraz ze mną kot, princessa i czekolada.....coś czuję że @ jest bliżej niż mi się wydaje:-D, no i do tego marudziłam mężowi od rana, ale że wyjechał na szkolenie to sobie chłopak odpocznie

dziś było tak cieplutko u nas,że nawet na rowerach z dziećmi byłam, tzn. one były ze mną bo ja jeszcze nie posiadam, musiałbym kupić też fotelik dla Majki na bagażnik taki do 22kg, bo po Danielu już za mały, trzeba by się po komisach przejść;)))

Zdjęcie0196.jpg

potem odwiedziła nas koleżanka z dwójką dzieci w podobnym wieku, po ich wyjściu nastąpiła błogosławiona cisza:-D, dzieci już śpią, ja coś obejrzę i też lecę spać

Mama gdzie tam hot dog, u mnie kochana masz kawkę u góry:-D, zabierz swoje dzieci, podejrzewam że Daniel dogada się z Twoim synem, przecież dzieli ich tylko rok różnicy:-D

jutro znów pełno latania, poczta, krawcowa, fotograf i kilka miejsc, Daniel dalej na feriach w domu, szkoda mi go dawać do przedszkola, tam tylko dyżury, a w domu żadnego choróbska chociaż nie złapie:-D

miłego wieczorka, mnie allegro kusi:-D

Załączniki

• Zdjęcie0196.jpg
    Zdjęcie0196.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
dobry dobry

u nas wiosny c.d.;)) obiad zrobiony, pranie drugie się spiera, ogarniam lodówkę i przygotowuję do rozmrożenia i szorowania,szykuję też rzeczy wiosenne po dzieciakach na allegro, zawsze będzie na nowe buty dla Majeczki:-D no i na kurtałkę wiosenną, Danielowi ostatnio kupiłam jak nową Next w lumpku za 6,50zł:-D

Mama jak tam zdrówko??

brzuszkietki jak tam?? lepiej??? brzuszki nie napinają się?? maluszki spokojne??

Sol jak rozmowa??????

Bry! :-)
Cóż za piękny dzień!!!! :-D
Za oknem na dość sporym plusie, słońce pięknie przygrzewa i z tegoż też tytułu, wywaliłam dziecia na ogród, a sama się wzięłam za okna! Świat piękniejszy jakby :szok::-D Młody ma radochę, ponieważ odkryliśmy piaskownicę, napełniliśmy świeżutkim piaskiem. Stary wyciągnął drabinkę, huśtawkę i był szał...do tego stopnia, że zwołał pół dzielni dzieciaków do ogrodu :-D:-D:-D I tak oto mój niespełna 3-latek, stał się Królem Piaskownicy :-) A mamusia zadowolona, bo towarzystwo zróżnicowane wiekowo, więc spojrzą okiem, ale żeby nie było, żem taka wyrodna, to sama też trzymam pieczę :-p Godzinkę temu, dzieciarnia siedziała na trawniku i młóciła stertę faworków i muffinek - po czym, jedno z dzieci, poleciało do domu i pochwaliło się mamusi, że takie pyszności w sąsiedztwie rozdają :-D Tym sposobem, miałam na deserze sąsiadkę, z którą siedziałyśmy na nasłonecznionym tarasiku, z filiżanką kawki - niczego więcej mi nie trza......a reszta...no cóż....sama się nie ułoży, ale też nie zepsuje mi dnia ;-)

MAMA - kamień powiadasz? :-D nooo wiesz co ładne ;-) My mamy kamień, ale powiem Ci z własnego doświadczenia, że dopiero po zamontowaniu światełek ledowych, kamień dostał nowego blasku :-D Także....pomyśl też i o tym ;-) Ale w razie co - to ja nic nie mówiłam - bo boję się reakcji Toma :-D :-D

PAULINA
- ja kocham lumpki. W mieście naszym, istnieje taki lumpek, gdzie można kupić ciuszki z metką, dla dzieciaków. Tym sposobem młody ma pełną szafę ciuchów w bardzo dobrym stanie :-D W sobotę zakupiłam mu wiatrówkę, bezrękawnik i kilka bluzeczek - wszystko świetne gatunkowo i w stanie idealnym! A wszystko za niecałe 30zł - takie zakupy to ja kocham (nie wspomnę o rzeczach używanych na allegro, bo zaraz tam zajrzę haha) :-D Szkoda, że dla siebie nigdy nie mogę niczego wygrzebać ;-)

No a co tam u Was babolki? :-)

Ostatnia edycja:
jestem i ja :-D
od rana porządki w domostwie i od 10.30 byłam w drodze do Poz.
pojechałam do centrum handlowego-dzieci do kulek na 2 h a ja kupiłam sobie 2 pary spodni łącznie za 77zł :-pw rozmiarze 36:-p:-p:-D
później z dziećmi mc d:sorry2: raz nie zawsze i do domku :)

teraz dzieci na ogrodzie ,ja z kawą drugie pranie wstawiłam ..

Ewelinka
u nas też wiosna,wiosna...wiosna ach to Ty:cool2:
moje dz.tak jak Twój-mistrzowie huśtawek ..a że ogród mam w słonku i termometr pokazuje 14 stopni :-Dto niech sie bawią ..

a cooo doooo ledów to ...ja i o tym pomyślał (jak to Kargul mawiał:-)) i oczywiście są :))) najpierw Tomi podwiesił sufit a teraz dzierga korytarz..zrobił już 1/3 także nie jest źle ..

Ewa
witaaamy w domku :tak:
czyli już wszystko si u Ciebie ?

Paulina
gratki udanego zakupu kurtki :-D
i powodzenia w sprzedaży na all..

ja muszę jutro jechac do hurtowni bo spotkałam na kulkach moją klientkę i chce hybrydowy ....czarny ...ja oczywiście mam ponad 30 kolorów ,ale ..ma być czarny:sorry2:więc cóż ...jak to było-klient nasz pan:blink:cza kupić.

Maryylka
czy u Ciebie już lepiej??????

Sol,Bibinka,Maran?????????????

aha u mnie chyba leki podziałały ,alebo ...leczenie Toma :cool2: bom dzis prawie jak nowa :)))

MAMA - no to widzę, że się kręcisz i o wszystkim myślisz, a myślałam, że zabłysnę :-D:-D:-D Dobrze, że Twój Tom robotny i potrafi sam zrobić wiele rzeczy, o ile taniej wychodzi remont chaty ;-)

Ja właśnie wstawiłam 2 pranie - na tym słonku, to schnie raz-dwa! Wstawiłam kaczuszkę do piekarnika, suróweczka praawie dopieszczona. Zabieram się za ogarnianie firanek - muszę je jakoś inaczej upiąć - zmian mi się chce nooo :-D

SSMama - witaj, dopiero Cię dojrzałam :-) Rozgość się :-D

Ostatnia edycja:
Ewela
wieszaj wieszaj bo chcenie potrafi szybko przejść:-D
no trochę potrafi ten mój mężulo ...i się cieszę bo sam się garnie i ma z tego radość -hasło z Leroy Merlin jest Jego hasłem czyli-->jest bohaterem we własnym domu:-D:cool2:
a ja p,oźniej się odwdzięczam owemu bohaterowi :-D

reklama
MAMA - to już rozumiem zapał Toma :-D
Wieszam, wieszam, ale i tak mi coś tu nie gra - chyba muszę niektóre firanki przerobić i dorobić grube kolorowe taśmy, żeby jakoś podkreślić ich urok :-D Zaraz zasiadam do maszyny - idę za ciosem, a jakże!!! :-D :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry