• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

Ewelinka, to może i ja na ten taras wstąpię. :zawstydzona/y:
U nas też dziś ślicznie, ale niestety K musiał jechać do klienta, a ja na kanapie, Mikoś się bawi. Poku co, to z K będzie wychodził na spacery.

Mama, można powiedzieć, że już ok. Jeszcze mam antybiotyk, ale skurczy i stawiania od wczoraj brak.

Też by sie chciało umyć okna, ale cóż... Niech będą jakie są. K będzie miał czas, to umyje, a potem jak ja się wezmę w lipcu za chałupę, ojjj będzie się działo :-D

reklama
łooo:cool2: to Ty maszynę posiadasz ???
fajnieee..widziałam ostatnio ładny materiał w ikea bym sobie poszewki na podusie uszyła ,ale nie mam maszyny i nie znam nikogo kto ma ...

szyj kochana ja idę ...woskowanie bikini strzelić bo przez to moje połamanie wcześniej nie mogłam .

Piękny dzień, słoneczko, cieplutko :)

Byłam z Emilką u dentystki naszej. Dziurka pięknie zaleczona, Emcia nawet nie miauknęła :-) A jak ją pani potem zapytała czy chce pierścionek z książeczką to Emcia rezolutnie powiedziała NIE XD Ona chce pastę i szczoteczkę XD Panie miały niezły ubaw XD
A po dentyście spacerek :) Niech ten dzień się nie kończy :) Rano udało mi się załatwić ortopedę na .. jutro O.o I mało tego, dostałam się do lekarza po skierowanie O.o Ten dzień naprawdę mnie od rana pozytywnie zaskakuje :-)

Miłego popołudnia kobietki :)

Ja dostałam po oczach Mamity rozmiarem 36 i padłam......:-D spodnie 36 to ja chyba w podstawówce kupywałam ostatnio, jak mi biodra jeszcze nie urosły:-D, ostatnio z radością wbiłam się w rozmiar 38 w orsay, ale spodnie materiałowe, jaka dumna byłam:-D

Sol super,że lekarzy tak szybko poumawiałaś, no i dobrze że słońce Ci pomaga na humor:-),

ja też byłam dziś na terapii słonecznej i nawet w piłkę z córką pograłam, skubana potrafi bronić bramki:-D

Ewcia dobrze że już w domku jesteś, no i za syneczkiem już nie musisz tęsknić:-)

myje moje bąble, kot dostał ostatni posiłek bo jutro ma zabieg u weta, ciekawe jak wytrzymam do 10.30 z głodnym kotem w domu:sorry2:, zazwyczaj od 7 skacze po mnie z miauknięciem, które jednoznacznie oznacza,że jest baaaaaardzo głodny...chyba od rana na balkon go wyrzucę:-)

paulinko - chyba za długo ta zima trwa XD Może jak się wyprowadzimy bliżej równika to mi to zupełnie minie - tam wiecznie cieplutko - tylko czasami morko XD Z lekarzy bardzo się cieszę bo im szybciej załatwię skierowanie do szpitala na operację/zabieg - tym szybciej w szpitalu termin ustalę. I tym szybciej odzyskam sprawność w łapkach :)

Nie byłabym sobą jakbym w przypływie euforii czegoś nie przemeblowała - mój mąż ma ze mnie polewkę nie z tej ziemi XD Ale biurko i cała ustawa komputera zostało przestawione i jestem happy :-) Nie powiem że jest bardziej ergonomicznie - bo nie jest, nie jest też wygodniej, ani mądrzej, ale teraz mamy rolety porządne w oknach więc słoneczko może mnie pocałować w nos w wakacje :-)

Sol oby tego słońca było już tylko więcej i więcej, trzeba porządnie baterie naładować:-)

właśnie zadzwoniła koleżanka, która wczoraj u nas była........jej syn ma ospę.......ja z luzem jej odpowiedziałam,że rok temu przechodziłam to razy dwa:-D, fajnie jest być w końcu spokojnym o to,że się dzieci nie zarażą:-)

Mama byłam w sobotę w superpharmie, widziałam ten peeling,który mi pokazywałaś a tuż obok niego stał ten z ziaji
images

bardzo lubię tą serię z ziaji, fajne są też w czarnych pudełkach kremy, polecam wszystkim:-D, cenowo aż tak nie tragicznie
ale sam peeling boski, gruby, super drapie i od razu jaka skóra gładziutka i samopoczucie po takim masażu super!!!

dzieci śpią, kot też, czekam na małża:-)

jestem wieczorem
byłam u klienta na zabiegu domowym - teraz wcinam czipsy i pifko popijam --> komu??

Paula
wstawaj :-Djak padłaś ..ja na hula pok kręciłam przez rok i wykręciłam swoje 57kg i ładnie mi się już rok ponad utrzymuje to i rozmiar się zmniejszył :-p
też dziś mierzyłam w orsayu spodnie materiałowe-też 36 -ale materiał wyglądał mi na taki co sie będzie wszystko tego czepiać :blink:i nie kupiłam ..

a w superfarmie tez byłam i garniera czerwony balsam nabyłam-lubię garniera i neutrogene..

Sol
brawo dla Emilki ;))
i cieszę się ,że Ty taka pozytywnie naładowana ;)

pozdrawiam ..
u nas też dzieci śpią i przyjaciel na środku salonu też :-)

Mama ja swego czasu kochałam żółtego garniera do ujędrniania, tego o owocowej nucie, teraz go zmienili na zieloną herbatę i już nie to samo;((( a z neutrogeny kocham kremy do rąk, żadne inne mi nie pomagają
hula hop???? takie zwyczajne czy z wypustkami???

reklama
Paula
z wypustkami ..takie co waży ponad kilogram ..to zwykłe nic nie da..
ja dodatkowo kręcąc stawałam na półprzysiadzie więc i nogi wysmukliło :sorry2: teraz hulam raz w tygodniu ..czasem rzadziej :tak:
polecam ;))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry