Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z terminu om wychodzi 7 tc i nawet mogę być na wrzesniowkachLenaka ciesze sie jak ze swojej ciazy :-) dawaj na.pazdziernikowe.
U mnie to juz 8 ale ten czas leci
Doczekasz się kochana. Ja pewno ja Ci to mówię a mnie się teraz trzeba słuchaćO jaaaaaaaa zazdroszczę!! Ja się nie doczekam chyba...![]()
Super !!! To teraz same przyjemności Cię czekająHejI nadszedł mój upragniony dzień
Od następnego cyklu mogę w końcu zacząć starania. Trochę się to przeciągnęło, bo liczyłam, że w listopadzie będę mogła, ale lepiej później niż miałabym sobie przez całe 9 miesięcy wyrzucać , że czegoś nie dopatrzyłam. W tym tyg. zaliczyłam endokrynologa i narazie (ku mojej radości) nie muszę brać leków na tarczycę tylko ewentualnie jak już będę w ciąży jeśli wyniki się pogorszą. Biopsja też wyszła dobrze
Pakiet badań bez zarzutów
Już się cieszę
![]()
No 2 testy pozytywne ale zanim doczekam się wtorku to chyba oszalejęDoczekasz się kochana. Ja pewno ja Ci to mówię a mnie się teraz trzeba słuchać![]()
![]()
HahahahahahahahaJa juz tam jestem wiec o.kim mowisz haha :-)