marzycielka81
Fanka BB :)
Skaba cos w tym jest, ze im wiecej sie przejdzie tym wiecej nas laczy. Trzymam kciuki za 3 szkraba
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)
I słuchajcie tego - celowałam w płodne i po pół roku byłam w ciąży!!!! Uprawiając seks raz na m-c!!! Proszę, jaki złoty strzał 
Rok 2013 był najszczęśliwszy w moim życiu - w lutym urodziłam córkę, w sierpniu wzieliśmy ślub, zadłużyliśmy się na 18 lat i kupiliśmy dom od dewelopera. Do dzisiaj się coprawda urządzamy i trochę to pewnie potrwa, ale mieszka nam się cudownie! Także ja śmiało mogę powiedzieć, że moje życie zaczęło się po 30

to możemy sobie podać rękęNo to teraz się poczułam jak dinozaurja już po 30tce... delikatnie mówiąc
Ludzie mają zawsze wiele do powiedzenia na temat tego kto i kiedy powinien albo nie powinien... Najważniejsze to słuchać siebie samego. Mam koleżanki, które miały dzieci w wieku 18 lat, a mam i takie, które pierwszy raz rodziły w wieku 35-37lat. Każdy ma inne potrzeby i marzenia. I żadne reguły tu nie działają.
Na początku listopada skończę 32 lata :-) Pamiętam jak moja starsza sis, (7lat starsza) mówiła w tym wieku, że czas mógłby sie teraz zatrzymać....ja też tak się teraz czuję.... Oby jeszcze udało się z trzecim dzidziusiem to będzie szczyt szczęścia 

Po pół roku znajomości oświadczył mi się w Sylwestra i we wrześniu braliśmy ślub. A dokładnie rok później na świecie powitaliśmy Maję. Serio serio dokładnie, bo ślub braliśmy 15.09.2007 a Majunia urodziła się 15.09.2008 :-):-):-) Miałam 25 lat. Nieco ponad dwa lata później znów zaszłam w ciążę, nieplanowaną i M. długo nie mógł tego zaakceptować
:-( Milenkę pokochał po urodzeniu. Jest tak bardzo do niego podobna.... Maja blondynka z niebieskimi oczami jak ja, a Mila brunetka z oczami zielonymi w słoneczne dni i brązowymi gdy się ściemnia....