• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Ja juz nie mam słów do tej angielskiej służby zdrowia. Co im szkodzi zrobić scan na jednej wizycie? Przecież logicznie myśląc to jest mniejszy koszt i strata czasu niz ustalać go 2 dni pózniej, bo i tak muszą go potem wyjaśnić i przeprowadzić kolejna rozmowę. Paranoja. Zwlaszcza dla osoby, ktora ma unikać jazdy tam i spowrotem. Mi po scanie od razu pani ginekolog wyjaśniła wszystko (w osobnym pokoju). Noelka mam ogromną nadzieje, że po krwiaku nie ma śladu. A co do leżenia w łóżku to idzie sie przyzwyczaić - ja lezalam w szpitalu 5tyg nie mając dostępu do neta(!) i wytrzymałabym jeszcze wiele miesięcy oby tylko mój synek przeżył. znam osoby, które leżały od początku do końca w niejednej ciąży. Jak trzeba to trzeba.

Ja czekam na wyniki badań. Trochę to potrwa. Juz wiem, ze nie załatwię wszystkiego co chciałam- sezon urlopów nie tylko dla mnie, ale dla lekarzy tez:baffled:

Dziewczynki któraś z was kiedyś pisała, że była w Snowdonia national park. Chyba wybierzemy sie tam na długi weekend. Jak macie jakieś rady co tam warto zobaczyć, gdzie tanio przenocowac itd to proszę o wiadomość na priva.

Pozdrawiam was wszystkie cieplutko z ojczyzny

Ostatnia edycja:
Wyniki odbieram w środę przed samym wyjazdem, mam nadzieje, ze uda mi sie je jeszcze skonsultować z ginem. Jedne wyniki przysla mi na maila za jakieś 2 tyg.
Potrzebny mi jeszcze dodatkowy tydzień urlopu żeby wszystko załatwić. Strasznie mi tu czas ucieka.

No niestety w Pl czas bardzo szybko leci, ja też nigdy nie mogę wszytkiego pozałatwiać-zawsze jest za mało czasu:baffled:
No to faktycznie długo musisz czekac na wyniki.... Ale najważniejsze żeby były dobre:tak:

hej dziewczyny jak samopoczucie? Ja to dzis chodze jak zombi, dobrze, ze listonosz mnie obudzil po 10 bo tak to nie wiem o ktorej bym sie obudzila..spalam 10 godz a czuje sie jabym nic nie spala..nie wiem moze to ta zmiana pogody tak na mnie podzialala..
agnieszka a ja tam wole ciepelko choc wyobrazam sobie, ze w pracy jak za cieplo to tylko bardziej sie meczysz

noelka eh nie moge sie nadziwic jakie oni maja podejscie do opieki nad pacjentem. Trzymaj sie dzielnie, a ja trzymam kciuki, zeby ten krwiak w czwartek okazal sie mniejszy

Roxii jak sie trzymasz?

aniolkowa to co za badania robilas, ze az tyle na wynik trzeba czekac?

gwiazdeczka i jak tam synus przstapil w koncu do akcji?:)

zuzia jak samopoczucie przed wizyta?co do nocek to wiem co to znaczy, bo tez tak pracuje..plus taki, ze przynajmniej nie mialam problemu z chodzeniem na te wszystkie wizyty w trakcie stymulacji..

miska robilam cytomegalię, toxoplazmoze(robiłam je rok temu, ale miałam
powtórzyć bo wyszło, ze przechodzilam cyto) a dodatkowo zrobiłam badania na zespół antyfosfolipidowy i na to sie czeka 15 dni roboczych. Mam nadzieje, ze mi nic nie wyjdzie bo wtedy sie robi zastrzyki w brzuch przez cała ciąże, ale z tego co wiem ten zespół jest bardzo częstą przyczyną poronień.

Zimno w tej Polsce sie zrobiło. Mam nadzieje, ze słonko jeszcze wróci na te moje ostatnie dni urlopu.

reklama
Miska dzieki u mnie wporządku, w zasadzie bez większych zmian, mam tylko ciągle takie uczucie wzdętego brzucha, ale nie wiem przypadkiem czy to nie wynika z mojego przewrażliwienia:-p a tak wsio w normie:tak:
Aniolkowa no oby wszystko było ok, tego Ci życzę, choć z drugiej strony czasem lepiej wiedziec jaka jest przyczyna i jej zapobiegać, niz znów miałby to sie powtórzyć, wiem że zastrzyki przez całą ciążę to nic fajnego, ale lepsze to niż nie znac przyczyny i być bezradnym. Więc nie wiem co gorsze, ale życzę Ci żeby było po Twojej myśli;-)
Aga ty chyba kopniaka sie domagasz, było zaledwie kilka ciepłych dni a Ty już narzekasz!!! Całe lato było zrąbane, padał deszcz i było zimno, niech chociaz teraz troszkę popraży;-) Wiem że niefajnie się pracuje jak gorąco, ale niech chociaz ten jeden miesiąc bedzie ładny, prosze mi tu na słonko nie psioczyć!:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry