noelka84
Fanka BB :)
Roxii ten wzdety brzuch to byl moj pierwszy objaw ciazy. Juz od poczatku nawet nie moglam go wciaganac bo macica powoli sie rozciagala. Strasznie mnie to dziwilo bo zawsze mialam plaski brzuszek. Wiec kochana ja mysle, ze wszystko jest na dobrej drodze.
Testujesz w przyszlym tyg? czy w tym jeszcze?
aniolkowa wogole sie nie znam na tych twoich badaniach. mam nadzieje, ze wyjda ok. chetnie bym jeszcze posiedziala w polsce. tam na prawde mozna odpoczac o wiele wiecej odpoczelam w pl niz w hiszpanii.
w przyszly piatek mama przylatuje do nas na tydz wiec bede miec troche polski w domu
miska ty to jestes spioch, ja to naleze do rannych ptaszkow, ale w sumie zalezy o ktorej ide spac dzien przed. teraz bede musiala sie jakos zmusic zeby chodzic nawet spac przed 22 zeby byc wyspana do pracy na maxa bo inaczej nie dam rady wytrzymac do 6.
agnieszkawspolczuje tego goraca na hali. za czasow studiow jeszcze w pl dorabialam w jednej fabryce tez na hali latem tam byl upal, a zima mroz.
a jak twoj synek chce juz isc do szkoly? czy troszke sie boi? jak sobie radzicie z opieka podczas wakacji bo obydwoje pracujecie?
gwiazdeczka cos czuje ze juz na porodowce, albo i po, trzymamy kciuki!!!!!!!
ja dzis mam to usg ciekawe co mi smiesznego powiedza.......
Testujesz w przyszlym tyg? czy w tym jeszcze?
aniolkowa wogole sie nie znam na tych twoich badaniach. mam nadzieje, ze wyjda ok. chetnie bym jeszcze posiedziala w polsce. tam na prawde mozna odpoczac o wiele wiecej odpoczelam w pl niz w hiszpanii.
w przyszly piatek mama przylatuje do nas na tydz wiec bede miec troche polski w domu
miska ty to jestes spioch, ja to naleze do rannych ptaszkow, ale w sumie zalezy o ktorej ide spac dzien przed. teraz bede musiala sie jakos zmusic zeby chodzic nawet spac przed 22 zeby byc wyspana do pracy na maxa bo inaczej nie dam rady wytrzymac do 6.
agnieszkawspolczuje tego goraca na hali. za czasow studiow jeszcze w pl dorabialam w jednej fabryce tez na hali latem tam byl upal, a zima mroz.
a jak twoj synek chce juz isc do szkoly? czy troszke sie boi? jak sobie radzicie z opieka podczas wakacji bo obydwoje pracujecie?
gwiazdeczka cos czuje ze juz na porodowce, albo i po, trzymamy kciuki!!!!!!!
ja dzis mam to usg ciekawe co mi smiesznego powiedza.......
o której masz ta wizytę???
los normalnie kpi sobie ze mnie:-( Głównie chodzi o to że stanowisko pracy na którym ja jestem jest najlżejsze i naprawdę nie trzeba się tam napracować, tylko to stanowisko jest tylko jedno, ja na nim pracuję juz 1,5 roku specjalnie się o nie starałam z myślą o ciązy żebym miała lepiej. Ale kiedy jakas inna dziewczyna jest w ciąży muszę jej ustąpić i ona przechodzi na moje miejsce, a ja wracam do charówki. Własnie poprzednim razem była o to zadyma w pracy, bo tamta dziewczyna była juz w 3 miesiacu i chciała przejśc na moje stanowisko, ja wtedy testowałam i myślałam że tez jestem w ciąży, bo w sumie tak było no i był problem, bo było nas dwie a stanowisko jedno... I oczywiscie nic nie wywalczyłam, bo ta która jest w bardziej zaawansowanej ciąży ma prawo do lżejszej pracy. Więc nawet jak teraz okaże się że sie udało, to nie mam powodu do radości, bo musze wrócic do cięzkiej fizycznej pracy:-( Jak można miec takiego pecha??? żyć mi się odechciwa....:-
poprzednim razem próbowałam walczyć, ale nic to nie dało, zaproponowali mi niby lżejsza pracę ale tylko 2 h dziennie wieczorami, a co to jest 2 h co ja zarobię??? i jak tak powiedziałam, to usłyszałam tekst : "myślałem ze dziecko jest dla Ciebie ważniejsze niz pieniądze" no i gadka sie skonczyła, miałam wybór miałam.... Wiem że nic nie wskóram, nawet nie chce mi się juz walczyć, bo wiem ze to bezsensu... ja zawsze mam pod górkę juz się przyzwyczaiłam:-(
miejmy nadzieję ze w końcu zacznie sie zmniejszać i wszystko bedzie dobrze, a to jest tez chyba tak, że im ciąza starsza tym mniejsze ryzyko popronienia tak??? Bedzie dobrze, trzeba w to wierzyć, dzidzia ładnie rośnie i to najważniejsze:-)