Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) Trzymamj się kochana i mam nadzieję że w następnym cyklu sie uda, głowa do góry!!!!
kiedys pracowałam na pokojach-masakra, cieżka praca, u mnie w hotelu i tak nie jest źle, bo nie mamy ich duzo do sprzątania i szefowie są w miarę wyrozumiali nie ścigaja jakos strasznie dziewczyn, ale nie zmienia to faktu że to ciężka fizyczna praca....
ale bardzo bym chciala juz cos wiedziec konkretnego... zobaczymy - dam znac jak wroce.
cieszę się, że operacja przebiegła pomyślnie i że jesteś zadowolona z opieki w szpitalu, wiesz ja myślę że to zalezy gdzie się trafi, najważniejsze że obyło się bez komplikacji i jest do przodu;-)
mam nadzieję ze to nie bedzie żadna przeszkoda. Trzymaj sie tam jutro, myślami jestem z Toba i daj znać jaknajszybiej!!!

Tym bardziej że masz taką drogę do pracy
Wiem że takie ciągłe leżenie jest męczace, ale jak trzeba to trzeba, będzie dobrze wytrzymaj jeszcze troszkę;-)

Przeciez dzidzia najwazniejsza!!! Ja wiem ze ciezko wylezec ale jak trzeba to trzeba i Ty sie tylko tam nie wymiguj - wszystkei chcemy zeby twoja dzidzia przetrwala i krwiak w koncu sie zmniejszyl ale niestety jesli sie nie bedziesz oszczedzac to tak sie nie stanie.Takze marsz na kanape!!! Jeszcze sie zdarzysz napracowac...
to czekamy na wiesci...
Pomyslalam ze to strasznie dlugo jeszcze i zapytalam czy nie da rady wczesniej bo w sumie jestem wlasnie przed @ poszla sprawdzic i spotkanie mamy az o miesiac wczesniej czyli juz w nastepnym tygodniu:-) To znaczy nie wiem jeszcze dokladnie czy to juz bedzie ten cykl bo jak tylko dostane okres mam dzwonic zeby mi skan mogli zrobic no a w czwartek mam przyjechac z M on odda znowu probke i powiedza nam jak dalej. To chyba dobry znak co?? Wogole trafilismy tez na fajnego lekarza, powiedzial ze u mnie w papierach nie bylo zadnych informacji o tej operacji z przed pol roku ale on jakos sie dowiedzial i mowil ze wczoraj wieczor spedzil szukajac roznych informacji na temat tego mojego nowotworu, mowi ze to bardzo rzadki przypadek i jeszcze skontaktuje sie z moim lekarzem prowadzacym czy nie ma zadnych przeciwskazan... mam nadzieje ze nie...