Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale bedzie sie działo, Ty testujesz w poniedziałek, ja we wtorek
Ehhh musimy odgonic te wstrętne @;-)
u nas dzisiaj pogoda taka sobie, do południa było pochmurno, dopiero niedawno słonko wyjrzało i jest ok 20 st raczej nie więcej, takze cieszcie sie że macie lato
część powyrzucałam, a część zostawiłam na pamiatke..
wiem że do wtorku juz niedaleko ale ja chyba oszaleję, naprawdę pierwsze dni były spoko i podchodziłam do tego na luzie, ale teraz to tak mi się ciągnie jak nie wiem
W starym spaliła się karta i wszystko poszłooo
na szczęście wszystkie dane udało się odzyskać ufff...
a poza tym ciepło jak cholera 
Kciuki zaciśnięte &&& ;-)
&&&
hehe
dobrze, że udało Ci się odzyskac dane ze starego, to najważniejsze
Kurcze wygląda na to, że wszędzie gorąco tylko oczywiście nie u nas
Fajnie że aktywnie spędzasz weekend, na jutro tez jakieś konkretne plany???

Muszę się czym zająć żeby czas do wtorku szybciej zleciał
Ale o pieczeniu i gotowaniu nie ma mowy i tak juz przytyłam od siedzenia w domu, niby nie jem więcej, ale nie chcodze do pracy, a to juz swoje robi-niestety. Takze nie ma mowy o pieczeniu ciast itp
Muszę wymyslic na jutro bardziej aktywny plan
ale fajnieeee jak w Pl, u nas nie ma takich temperatur
w ogóle na jutro zapowiadają nieciekawą pogodę, jakieś przelotne opady itd... Jak ja nie lubie tej Szkocji...
pametam jak rozmawiałam kiedyś z koleżanką która tez dłuugo starała się o dzidziusia, to tez mówiła że jak była w ciąży to wymiotowała i cieszyła się z tego że wymiotuje, miomo że nie było to przyjemne
Jeszcze troszkę Noelko i brzusio bedzie większy, maleństwo zacznie sie ruszać i wtedy napewno dotrze do Ciebie że naprawdę jesteś w ciąży:-) Trzymaj się cieplutko i odpoczywaj.