Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no brak slow... taki juz nasz los. Mam nadzieje ze przynajmniej w klinice sie czegos konkretnego dowiecie...
ja tez tak chceeee:-)

tu nas Edinburghiem chyba jakieś fatum jest
Ja sie boje co bedzie u mnie, bo tak normalnie mam C-D, a jak będe w ciąży to chyba na taczce bedę je woźić
Wiem, że to jeszcze za wcześnie, więc narazie się nie załamóję i jakas nadzieja jeszcze jest. Ale powiem Wam, ze chyba dobrze mi to zrobiło, bo trochę ugasiło moje emocje i przynajmniej teraz nie będę się tak nakręcać, mój entuzjazm zmalał, więc w razie czego myśle, że porażka nie będie tak bolała...
Musiałam zrobic ten test, dziś w nocy to takie rzeczy mi sie śniły że masakra, śniło mi się oczywiście, że zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki, a potem mi sie śniło, że byłam juz na końcówce ciązy i zaczął się poród
mowie Wam masakra he he
Moja psychika juz nie wyrabia i płata mi figle, dlatego chyba dobrze ze zatestowałam, przynajmniej zaspokoiłam ciekawość, co bedzie dalej zobaczymy, do wtorku niedaleko...
musisz poczekać i spokojnie.
myślę, że jak we wtorek zrobie test to powinno juz być cos widać. Wiem, że dziś to za wcześmnie na cokolwiek, bo jestem dopiero tydzien po tranferze, ale jakoś nie mogłam się powstrzymać
ja juz psychicznie nie daje rady, to juz chyba nie dla mnie takie stresy, zaczynam miec dość tego wszystkiego....