noelka84
Fanka BB :)
joasia za wczesnie na test ja na twoim miejscu jakby @ nie przylazla to zrobilabym we wtorek i srode tez. ja odkad zaszlam mialam duzo bialego sluzu i czytalam, ze to taki sluz ciazowy, takze mniej nadzieje, jeszcze nic nie wiadomo.
Roxii dobrze wiesz, ze za wczesnie dzis na test wiec nie wariuj bo masz jeszcze troszke czasu, ale pewnie na twoim miejscu robilabym juz tez codziennie
tak to juz jest z nami staraczkami,
ja pamietam, ze jak bralam clomid i jezdzilam na monitoring to tez mi sie snilo, ze jestem w ciazy i wtedy juz bylam pewna, ze nie zajde na 100% bo zawsze uwarzalam, ze sny sa na odwrot, a tu wyszlo cos innego
Aga wspolczuje Ci tego goraca w robocie, jutro ma juz byc chlodniej. U nas jest tak parno, ze nie da sie oddychac, wcale bym sie nie obrazila jakby wieczorem popadalo. uwielbiam zapach po deszczu.
co do sexu to powiem wam, ze mi libido wzroslo odkadjestem w ciazy i czesciej bym miala ochote, ale niestety ginekolog zakazal, przy krwiaku wszelkie wstrzasy macicy moglyby bardzo zaszkodzic
no trudno jakos damy rade i pozostaniemy przy buziakach i przytulancach
Roxii dobrze wiesz, ze za wczesnie dzis na test wiec nie wariuj bo masz jeszcze troszke czasu, ale pewnie na twoim miejscu robilabym juz tez codziennie
ja pamietam, ze jak bralam clomid i jezdzilam na monitoring to tez mi sie snilo, ze jestem w ciazy i wtedy juz bylam pewna, ze nie zajde na 100% bo zawsze uwarzalam, ze sny sa na odwrot, a tu wyszlo cos innego
Aga wspolczuje Ci tego goraca w robocie, jutro ma juz byc chlodniej. U nas jest tak parno, ze nie da sie oddychac, wcale bym sie nie obrazila jakby wieczorem popadalo. uwielbiam zapach po deszczu.
co do sexu to powiem wam, ze mi libido wzroslo odkadjestem w ciazy i czesciej bym miala ochote, ale niestety ginekolog zakazal, przy krwiaku wszelkie wstrzasy macicy moglyby bardzo zaszkodzic
hmm w sumie tak tez było,bo we śnie były dwie kreski, a naprawde wyszła jedna.... Ale tak jak już pisałam narazie nie sugeruję sie tym i wierzę,że jeszcze jest nadzieja na dwie kreski we wtorek lub w środe
Zobaczymy jak to wyjdzie.....
;-)
Jutro tez zapowiada się w miarę aktywny dzień i mam zamiar M wyciągąć na obiad do włoskiej restauracji, ale czy mi sie to uda-zobaczymy, bo on nie bardzo chetny na takie wypady-niestety
ale znalazłam w argosie taką słomianą zasłonkę za 4f więc pójdę,kupię i zamontuję i będzie git
Mnie na szczęście nie ruszyli