• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na Wyspach

joasia za wczesnie na test ja na twoim miejscu jakby @ nie przylazla to zrobilabym we wtorek i srode tez. ja odkad zaszlam mialam duzo bialego sluzu i czytalam, ze to taki sluz ciazowy, takze mniej nadzieje, jeszcze nic nie wiadomo.

Roxii dobrze wiesz, ze za wczesnie dzis na test wiec nie wariuj bo masz jeszcze troszke czasu, ale pewnie na twoim miejscu robilabym juz tez codziennie:) tak to juz jest z nami staraczkami, :)
ja pamietam, ze jak bralam clomid i jezdzilam na monitoring to tez mi sie snilo, ze jestem w ciazy i wtedy juz bylam pewna, ze nie zajde na 100% bo zawsze uwarzalam, ze sny sa na odwrot, a tu wyszlo cos innego:)

Aga wspolczuje Ci tego goraca w robocie, jutro ma juz byc chlodniej. U nas jest tak parno, ze nie da sie oddychac, wcale bym sie nie obrazila jakby wieczorem popadalo. uwielbiam zapach po deszczu.

co do sexu to powiem wam, ze mi libido wzroslo odkadjestem w ciazy i czesciej bym miala ochote, ale niestety ginekolog zakazal, przy krwiaku wszelkie wstrzasy macicy moglyby bardzo zaszkodzic:( no trudno jakos damy rade i pozostaniemy przy buziakach i przytulancach:)

reklama
Noelka ja dokladnie to samo pomyślałam jak sie obudziłam, że sny tłumaczy się na odwrót i że na bank nic z tego nie bedzie:sorry2: hmm w sumie tak tez było,bo we śnie były dwie kreski, a naprawde wyszła jedna.... Ale tak jak już pisałam narazie nie sugeruję sie tym i wierzę,że jeszcze jest nadzieja na dwie kreski we wtorek lub w środe:tak: Zobaczymy jak to wyjdzie.....

Aga i jak tam skończyłaś już szyć??? tez Ci się zachciało:-D;-)
Ja dzisiaj trochę sprzątam, trochę zajmóję się sobą zeby nie myślec i do końca nie zwariować:-p Jutro tez zapowiada się w miarę aktywny dzień i mam zamiar M wyciągąć na obiad do włoskiej restauracji, ale czy mi sie to uda-zobaczymy, bo on nie bardzo chetny na takie wypady-niestety:sorry2:

Hej dziewczyny, ale sie rozpisalyscie:) Co wy tak narzekacie na to goraco, a jak zimno to tez tylko narzekanie tak zle tak nie dobrze:P A ja Wam zazdroszcze tych 30 stopni..

Roxii dla pocieszenia powiem Ci, ze w Aberdeen pogoda jeszcze gorsza niz w Edynburgu..mama kiedys chciala podac mi paczke przez taka prywatna firme, ktora wysylala mi paczki jak mieszkalam w Southampton to pan jej odpowiedzial "pani Aberdeen to juz na koncu swiata" :) Jak gdzies leje i wieje to na pewno tutaj..Tak, wiec ja sie nauczylam cieszyc nawet z 15 stopni bez popizdziawy a 20 z wychylajacym sie slonkem z za chmur to juz jestem super szczesliwa:) Co do testu to powiem Ci to co Ty mi gdy zrobilam swoj w 8 dniu po transferze..strasznie szybko go zrobilas kochana..wiem jak sie czujesz, niestety nie ma innego wyjscia jak jeszcze troche poczekac..Ja wierze, ze tym razem bedzie wszystko dobrze.

joasia tak jak pisza dziewczyny nie ma @ jest nadzieja, sprobuj jutro a nuz..

zuzia bidulko, ale Ty sie nacierpisz:( bardzo mi przykro, ze musisz przez to wszystko przechodzic..mam nadzieje, ze bol szybko sobie pojdzie. Kuruj sie kochana i nabieraj sil, te dwa cykle szybko zleca i zanim sie obejrzysz zaczniesz stymulacje

noelka alez ja Ci zazdroszcze tych wymiotow:) mam nadzieje, ze jestes grzeczna i lezakujesz sobie przed telewizorem;)

agnieszka fajnie, ze masz nowego laptopika, podoba Ci sie? Ja szczerze mowiac tak sie przyzwyczailam do mojego staruszka, ze nie mam ochoty go wymieniac i chyba sie poplacze jak biedak postanowi odejsc na emeryture;)

aniolkowa ja tez kiedys bylam u wrozki i mialam wyjsc za bruneta i miec trojke dzieci..mojej drugiej polowce do bruneta daleko, fakt, ze malznstwem nie jestesmy ale juz tyle razem przeszlismy, a dalej sie kochamy i trwamy razem wiec watpie, zebym skonczyla z jakims tam brunetem:) No, ale wrozka to dobra zabawa no i moze Twoja akurat byla prawdziwa;) tego Ci zycze

Miska he he widzisz jaka ja głupiutka jestem, najpierw Ciebie niepochwaliłam za to że testujesz tak wczesnie, a teraz sama to zrobiłam:zawstydzona/y::-D ehhh my starczki, kto nas zrozumie jak nie my siebie same??? My to mamy przerąbane, ile to stresu, czekania i tego wszystkiego, życ się czasami odechciewa naprawdę, a czas się ciąąąąąąggggggnnnnieeeeee:-D
Aga żyjesz tam??? uszyłas juz, czy jeszcze walczysz?:-p;-)

Dzien dobryy:)

O kurcze ale u niektorych upaly wczoraj... zazdroszcze (wole upaly bo zimna nie znosze).

Roxii oj ty niecierpliwa:)) Ale ja pewnie zrobilambym to samo;-) No tak to juz jest u staraczek... ale to nic czekamy dalej na dobre wiesci&&&&&

Joasiu a jak u ciebie??

Miska ty masz ta wizyte 23 tak?? Ja tez mam w czwartek...

U mnie juz lepiej bol da sie zniesc prawie bez tabletek, chcialabym umyc glowe ale sie boje, niby pielegniarka mowila ze juz w sobote moge delikatnie nalozyc odrobinke szamponu i splukac ale ja wiem... mialabym sie tez do GP po zwolnienie wybrac. Najlepiej po operacji lekarz mi powiedzial ze tydzien zwolnienia powinno mi wystarczyc - oni tu sa mocni - ej kurcze 50 szwow na glowie schylac sie nie moge bo wiadomo od razu krew pompuje a ten mi kaze is tak do pracy przeciez wiadomo ze w pracy podnosze ciezsze rzeczy przeciez te szwy by mi poszly - oj czasem to mnie rozwalaja ci lekarze...

No dobra poleniu****e jeszcze troszke w lozku a potem mialabym pomyslec co na obiad...
Milego dnia

Witajcie

Roxii niestety nie uszyłam zasłonki na drzwi.Źle wymierzyłam i źle wycięłam,zrobiła się za krótka więc się wkurzyłam wszystko poszło do kosza :wściekła/y: ale znalazłam w argosie taką słomianą zasłonkę za 4f więc pójdę,kupię i zamontuję i będzie git :tak:
Zuzia nie wiem dokładnie jaką ty miałaś operację ale uważam że tydzień to za mało wolnego.Wybierz się do gp i poproś o dalsze zwolnienie :tak:Zdrowie najważniejsze pamiętaj!
miśka pewnie że jestem zadowolona z nowego laptopa.Mnie zawsze co nowe bardzo cieszy :-D Też byłam przywiązana do starego ale skoro się popsuł to musiałam kupić drugiego a starego zezłomowaliśmy bo po co mi? a tak chociaż jeszcze kasę za niego dostałam:)

U mnie wsio ok,gorąco choć nie ma już takiego prażącego słońca.W pracy od dziś mamy czyste gongo :wściekła/y: w piątek po południu pozmieniali pracownikom zmiany,ludzie się wkurzyli na maksa,poszli do biura z pretensjami a oni zamiast rozwiązać sprawę pojechali do domu :szok: Mnie na szczęście nie ruszyli :-D zostaję ciągle na drugich zmianach:)

Miłego dnia!

hej dziewczyny, u mnie dzis 29dc i narazie @ nie widac, sluz sprawdzalam i wciaz jest bialy, ale jakby go mniej. Zrobilam dzis test i znow negatywny, pewnie dzisiaj @ przyjdzie. Martwie sie bo juz wczoraj wieczorem cycki przestaly pobolewac :( Pewnie znow cykl do niczego. Dzis mam wolne i mase czasu na myslenie i siedze jak na szpilach czekajac na zbawienie. Juz zaczynam tracic nadzieje na latwe zajscie.

Zuziu, uwazaj z tymi szwami, nie nadwyrezaj sie. Mam nadzieje, ze szybko wrocisz do zdrowka i bedziesz gotowa na fasolke
Roxii, jak twoje samopoczucie, zaloze sie ze zrobilas test i dzisiaj :-) Nawet nie wiesz jak mocno w ciebie wierze i trzymam kciuki.

Noelko mam nadzieje ze wypoczywasz i nie stresujesz sie praca, ulozy sie zobaczysz. Teraz tylko zwalczyc to paskudztwo, oby malalo z dnia na dzien i ustapilo miejsca fasolce :tak:

Agnieszka ja dzis tez koncze moje male projekty, tyle ze recznie szyje, musze sprawic sobie maszyne, wzielo mnie jakies pol roku temu na filcowe ozdobki i zabawki, moze mnie to troche dzis zrelaksuje. Do szycia trzeba nieziemskiej cierpliwosci, nie dziwie sie ze wyladowalo w koszu, tez mam takie momenty furii szyciowej jak nie wychodzi :-) nie poddawaj sie, bo efekt koncowy daje duza satysfakcje. Ja zaczelam od roznych ozdobek na choinke, nie moglam pozniej od niej oczu oderwac, moj malz nawet powiedzial ze powinnam je sprzedawac, to dopiero nagroda!

Milego dnia dziewczyny

Ostatnia edycja:
reklama
joasiu nie martw się na zapas,dopóki @ nie ma jest nadzieja,spokojnie:)
A co do szycia to ja też szyję ręcznie bo maszyny nie mam.Nawet gdybym miała to i tak szyć na maszynie nie umiem...także jak coś szyję to tylko i wyłącznie ręcznie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry