reklama

Staraczki na Wyspach

Hej dziewczynki!

Zuzia kuruj sie tam i wracaj do zrdówka, tydzien wolnego po takiej operacji??:szok: oni naprawde zwariowali, nie zastanawiaj się tylko leć po zwolnienie do GP:tak:
joasia spokojnie tak jak Aga mówi poki @ nie ma jest nadzieja;-) trzymam mocno kciuki &&&&&&&&
Aga ehhh szkoda, że tyle sie napracowałas i nic z tego nie wyszło:sorry2: masz racje jedź i kup tą gotowa za 4F ;-):-p U mnie bez zmian, nie robiłam dzisiaj testu, dałam sobie spokój, czekam do jutra, co ma byc to będzie:tak: ehh jak to dobrze że to juz jutro, boje się że bedzie klapa...:sorry2:

reklama
dzieki za &&&&, jak na razie franca nie przylazla. Mam pytanie, pamietam, ze ktoras z Was pisala o tym ze pija ziolka, czy to o ziolka ojca Sroki chodzi? gdzie mozna je dostac w uk? Przeczytalam jaki jest sklad i opinie, ale sie zastanawiam czy musze kupic wszystkie z osobna czy jest juz moze gdzies na wyspach dostepna mieszanka. Co prawda jade do Polski za miesiac i moglabym kupic tylko ja nie wiem czy mnie przez granice z nimi przepuszcza, moj kolega mial zafundowana "osobista" przez to, ze mu mama dala suszone podgrzybki na swieta :)

Roxii to juz niedlugo :-) musi byc dobrze kochana, z calego serca zycze ci tych upragnionych ||

joasia tak to ziola ojca sroki. najlepiej samemu wszystko zmieszac. kup w polsce wszystkie ziola w sklepie zielarskim i nie bedzie problemu tylko wloz do bagazu glownego. mi mama wysylala je z polski juz nie pamietam czy paczka czy poczta, ale doszly bez problemu.
mi dosyc duzo ich zostalo, chetnie bym ci je wyslala, ale wyrzucilam, bo mialy juz krotka date waznosci, wiec na nic by sie nie przydaly.
ja pilam je dosyc dlugo, ale odstawilam chyba miesiac albo dwa przed samym zaciazeniem z czystego lenistwa:)

Roxii wspominalas o siedzeniu w domu i tyciu. Ty to kochana chociaz sie ruszac mozesz. ja dzis postanowilam tylko i wylacznie lezec bo wczoraj troche za duzo sie ruszalam i czuje sie dzis jak bak. wciaz cos przegryzam z nudow:) jak wroce do pracy to na pewno cos poznaja, nie bedzie mnie tam juz 4 tyg razem z urlopem. Opuszczalam ich w rozmiarze 8 a przywitam w 12 jesli dobrze pojdzie:) w nic sie juz nie mieszcze powoli:) ale nie narzekam najazniejsze zeby kruszynka byla zdrowa:)

Ostatnia edycja:
noelko znalazlam jakies polskie apteki online w uk, sprzedaja torebke kazdego z tych ziol srednio po Ł0.99, ale cos mi sie wydaje ze w Polsce wyjdzie taniej, szukam jeszcze na angielskich stromkach bo jednak chcialabym zaczac je pic wczesniej niz dopiero za miesiac. A ta lebiodka, czy to ma byc to najzwyklejsze oregano?

Ostatnia edycja:
z tego co pamietam to lebiodka to nie jest oregano, ale na stowe nie wiem. 0.99£ to chyba nie jest tak duzo, w sumie ni wiem ile za jedna paczke placi sie w polsce moze z 3-4zl.

lebiodka pospolita to na pewno oregano, Origanum vulgare po lacinie :-) zdziwilo mnie ze jest w skladzie, bo pomyslalm ze to co uzywam do gotowania moze byc dobre, zalezy jaka odmiana bo tego jest od cholery:-) Przypomnialy mi sie moje studia, konczylam architekture krajobrazu i musialam sie uczyc tysiaca nazw ziol, kwiatow, krzewow, drzew, jezusie ile tego bylo :-) szkoda ze z brakiem praktyki zapomina mi sie.

Po dlugim szukaniu poddaje sie, nie oplaca sie i tez wszystkiego dostac nie mozna. Poczekam do wakacji i przywioze z pl. Poki co kontynuacja wiesiolka, B6 i cynku.

Ostatnia edycja:
Noelka no ja niby ruszac sie moge, ale nie mam tego ruchu za wiele, w sumie większośc czasu spedzam w domku i niestety juz są widoczne tego efekty:sorry2: Ty jesteś w ciąży, wiec normalne że będziesz przybierać na wadze, a ja narazie nie wiadomo czy jestem, a juz ze 2 kg mam do przodu:baffled: Jak się okaże, że klapa to bede musiala się wziąc za jakąś dietkę:tak:
No zobaczymy, jutro 10dpt i robie ten czuły test, ehhh ale mam stracha:szok:
joasia jak @ nie ma to dobry znak, trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry