Roxii
Mamusia 2013 :)
Dzieki dziewczyny za wiare i słowa otuchy;-)
Ja nadzieji jeszcze nie straciłam, wiem ze może byc za wcześnie, ale tez nie chcę się zabardzo nakręcac, będę robic testy codziennie póki @ nie przylezie, bo bete mam dopiero w pon, a do tego czasu @ powinna juz być, więc zobaczymy. Ale ja chyba naprawdę osiwieję, stres jak cholera...
joasia witaj w klubie, ani u Ciebie ani u mnie nic nie wiadomo
czekamy dalej kochana i wierzymy że będzie dobrze;-)
Aga oczywiscie Ty sama musisz podjąć decyzję kiedy zacząć staranka, ale ja jestem tego zdania co dziewczyny, niewiadomo ile czasu zajma Wam staranka, no oby nie trwało to długo, ale wiesz jak jest.... Poza tym co to za róznica czy teraz czy za parę miesięcy i tak chcecie dzidzię i tak, więc te parę miesięcy chyba niewiele zmienia, no chyba że macie jeszcze jakieś plany w miedzyczasie. W każdym razie co postanowisz to napewno bedzie słuszna decyzja, przemysl to i zastanów się co serduszko podpowiada;-)
Ja nadzieji jeszcze nie straciłam, wiem ze może byc za wcześnie, ale tez nie chcę się zabardzo nakręcac, będę robic testy codziennie póki @ nie przylezie, bo bete mam dopiero w pon, a do tego czasu @ powinna juz być, więc zobaczymy. Ale ja chyba naprawdę osiwieję, stres jak cholera...

joasia witaj w klubie, ani u Ciebie ani u mnie nic nie wiadomo
czekamy dalej kochana i wierzymy że będzie dobrze;-)Aga oczywiscie Ty sama musisz podjąć decyzję kiedy zacząć staranka, ale ja jestem tego zdania co dziewczyny, niewiadomo ile czasu zajma Wam staranka, no oby nie trwało to długo, ale wiesz jak jest.... Poza tym co to za róznica czy teraz czy za parę miesięcy i tak chcecie dzidzię i tak, więc te parę miesięcy chyba niewiele zmienia, no chyba że macie jeszcze jakieś plany w miedzyczasie. W każdym razie co postanowisz to napewno bedzie słuszna decyzja, przemysl to i zastanów się co serduszko podpowiada;-)
niestety nie bede miala drugiego alpejskiego dziecka... ehhhh