joasia81
Fanka BB :)
Witam,
Roxii, zaczekaj jeszcze, test moze nie wykryc a beta tak, nie lam się bo o ciebie jest za wczesnie zeby cokolwiek stwierdzic.
Agnieszko mam nadzieje ze zlosc ci już przeszla
kazda z nas musi się zawsze z jakims glupolem bezmyslnym uzerac, takich nie sieja, sami rosna 
Noelko jestem przekonana, ze malenstwo ma się dobrze, odpedz zle mysli, z tyloma zacisnietymi kciukami moze byc tylko dobrze!
Dziewczyny a ja nie wiem co jest ze mna grane, okres powinien przyjsc w poniedziałek a tu nic, objawow zero, dziś tylko jajnik sporadycznie pokluwa. Testy wciaz negatywne, nawet ten czuly. Nigdy nie mialam opoznienia, czy. To mozliwe zeby test jeszcze nic nie pokazal? Czy ktoras z was tak miala bezobjawowo ale opozniajacy się?
Roxii, zaczekaj jeszcze, test moze nie wykryc a beta tak, nie lam się bo o ciebie jest za wczesnie zeby cokolwiek stwierdzic.
Agnieszko mam nadzieje ze zlosc ci już przeszla
Noelko jestem przekonana, ze malenstwo ma się dobrze, odpedz zle mysli, z tyloma zacisnietymi kciukami moze byc tylko dobrze!
Dziewczyny a ja nie wiem co jest ze mna grane, okres powinien przyjsc w poniedziałek a tu nic, objawow zero, dziś tylko jajnik sporadycznie pokluwa. Testy wciaz negatywne, nawet ten czuly. Nigdy nie mialam opoznienia, czy. To mozliwe zeby test jeszcze nic nie pokazal? Czy ktoras z was tak miala bezobjawowo ale opozniajacy się?

ale moje życie kręci się wokół kolejnych testów ciązowych...
nie wiem wydaj mi sie że cos jest nie tak od kilku dni wychodzi cień cienia, nic się nie zmienia ani w jedną ani w druga,a do tego wczoraj rano i dziś prawie cały dzień kuje mnie po lewej stronie tak jakby jajnik, a żeby tego było mało niedawno na wkładce miałam jakby plamienie tzn to wyglądało bardziej jak zabarwiony śluz. Nie wiem co się dzieje, nie makam juz sił, boje się że znów jest coś nie tak:-( czemu u mnie nic nie moze być białe albo czarne, zawsze jakieś zagadki...
no i co ja mam myslec, oszalec idzie. do tego doszlo to dziwne uczucie, jakby mnie sie siusiu chcialo non stop AAAAAAAAAAA! Czekam dalej i tak bede testowac codziennie jak wariatka wierzac, ze sie cos pojawi.